V Liga Rivendell dla uśmiechniętych i bezciśnieniowych.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tak. Zawsze podajesz małe punkty, wyjątkiem są scenariusze, gdzie zwycięstwo jest określane poprzez wykonanie celu misji, np. Watchtower lub Blood and Golory.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Lajon vs Wojpajek 2:18
małych nie pamiętam bo marcin nas już wyganiał i liczyliśmy na szybko ale u mnie na jego połowie nic, jego u mnie demisie, duża kawa, bsb
BSB wytrzymał turę cmbatu za dużo (4 BK z przodu, 11 Ghouli i banshee z boku) wynik? LD na -1.. potem jeszcze przyfarcił z armatą i kula zamiast trafić w Vargheista przetoczyła się 10+10" i przeleciała elegancko przez ghule od boku kasują cały szereg
To w praktyce ustawiło już grę.. co prawda mogłem zostać vargheistami na jego połowie to wtedy miałbym extra prawie 300 pkt i wynik byłby pewnie 4-16/5-15 ale no cóż..nieznajomość zasad boli 
Dzięki za grę! chętnie umówię się na rewanż w mniej stresjuących okolicznościach.
małych nie pamiętam bo marcin nas już wyganiał i liczyliśmy na szybko ale u mnie na jego połowie nic, jego u mnie demisie, duża kawa, bsb

BSB wytrzymał turę cmbatu za dużo (4 BK z przodu, 11 Ghouli i banshee z boku) wynik? LD na -1.. potem jeszcze przyfarcił z armatą i kula zamiast trafić w Vargheista przetoczyła się 10+10" i przeleciała elegancko przez ghule od boku kasują cały szereg

Dzięki za grę! chętnie umówię się na rewanż w mniej stresjuących okolicznościach.
W drugiej turze wybucha mag zabierając do grobu 17 halabardierów, w drugiej turze zdrowy czołg traci 6 punktów stali z powodu awarii.... Vargheisty szaleją na moich tyłach pożerając rakietnicę.... Było źle - nawet bardzo. Zarówno LajoN jak i ja mieliśmy po równo - świetne rzuty jak i tragiczne wpadki
Było świetnie - i rewanż musi być, ale może na trochę więcej punktów

Było świetnie - i rewanż musi być, ale może na trochę więcej punktów

Age of Sigmar - Skaven, Empire, High Elves
Hail Caesar - Republika Rzymska
Flames of War - Niemcy
Hail Caesar - Republika Rzymska
Flames of War - Niemcy
Wstępne edytowane jeszcze paringi ze względów wiadomych.
Rupert 58
AlMalik 51
Bartas 49
Grolshek 44
Mati 47
Misio 43
Bayer 38
Lonit 37
Likaon 36
Bartosz 35
Morog 35
Dreef 32
Janus 32
Solider 32
Ironhead 32
Trikk 29
Żuk 28
Kegriz 26
Wojpajek 23
Kasia 23
Kroon 21
Adamyetz 19
Berbec 18
Kilo 17
Samael 15
LajoN31 10
Rimbo 7
Bomba 3
Wygląda na to że zgadzają się bez większych tasowań. Gdyby się coś nie zgadzało jak zwykle krzyczcie głośno. Jeśli do 22:00 nie będzie sprzeciwów to są oficjalne na 4 rundę i można rezerwować stoły.
Rupert 58
AlMalik 51
Bartas 49
Grolshek 44
Mati 47
Misio 43
Bayer 38
Lonit 37
Likaon 36
Bartosz 35
Morog 35
Dreef 32
Janus 32
Solider 32
Ironhead 32
Trikk 29
Żuk 28
Kegriz 26
Wojpajek 23
Kasia 23
Kroon 21
Adamyetz 19
Berbec 18
Kilo 17
Samael 15
LajoN31 10
Rimbo 7
Bomba 3
Wygląda na to że zgadzają się bez większych tasowań. Gdyby się coś nie zgadzało jak zwykle krzyczcie głośno. Jeśli do 22:00 nie będzie sprzeciwów to są oficjalne na 4 rundę i można rezerwować stoły.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Na masterze co się właśnie skończył w Top6 3x OG /2, 5 i 6/ mówi samo za siebieAlMalik pisze:PG armia...lonit pisze:Rupert nieźle ciśnie

Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
Kurde znowu Skaveny, fuuuuuuu! 

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole