To jeden z tych remisowych paringówpanterq pisze:Ciężko widzę paring WE kontra tak złożone Dwarfy. 40 kuszników z takim samym zasięgiem, ale z save'm i wardem to trochę miazga.
ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Z kolei te Orki estalczyka to dla mnie jakaś abstrakcja, brak realnego drugiego kloca do walki który rozbito na masę dziwnych złożeń i śmiecio-rzeczy. Dębek powinien po tym przejechać i zawrócić.
Debek zabil chariot z szrzy overanyjac w nastepny. Przeciwnik zaszarżował drugim i wpuscil manglwea a pozniej fanola. Jeden rydwan zdechl podobnie jak mangler. Debek stracil oddzial pegazow, dwa pozostale maja po jednym pedziu. Jeden siedzi w maszynach, a drudz poswiecili sie zeby zabic manglera teleportowanego w srodek nego armii. Z konety zabil katape doomka. Zabil tez jednego bolca i siedzi w drugim
Marys walczy, zobaczymy. Krus wlasnie spalil 4 szarze fruwajkami rzucajac same paly. Gasior rzucil miscasta cztery na strzydze, zobaczymy. Furion ok. Mlody ok.
Marys walczy, zobaczymy. Krus wlasnie spalil 4 szarze fruwajkami rzucajac same paly. Gasior rzucil miscasta cztery na strzydze, zobaczymy. Furion ok. Mlody ok.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- swieta_barbara
- habydysz
Wróciłem, podzieliłem wątki
Powodzenia Polska!
Jakbyście podali linki do innych relacji, pozbierałbym w pierwszym poście.
Powodzenia Polska!
Jakbyście podali linki do innych relacji, pozbierałbym w pierwszym poście.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Aż poszedłem sprawdzić, bo takie bzdury wypisujecie..... Żadnego warpa nie było, strzyga w ogóle nie czaruje, ludzie ogar! Takiego meczu jeszcze nie było, na każdym stole jest dobrze, a Tomek ma ugrać 8-10, wziął czas i wszystko pochowane. Powinna być 100ka
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Troszkę sie zesralo u gaski, na reszcie stolow przyzwoicie.
Byłem cały dzień poza internetem.
Mamy szansę na końcowe zwycięstwo? Jak się ułożyły bitwy dziś?
Wisła Kraków.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Btw debek 13
-
- Kretozord
Roznicy jest 32 pkt do pierwszych wlochow (sytuacja sprzed wynikow z 4 rundy). To mniej niz roznica w jednej grze (100:60), ale dosc duzo. byla macha, troche do przodu na Dunczykach i troche do tylu na Szwedach.Sevi pisze:Byłem cały dzień poza internetem.
trzymamy kciuki za mache i mozliwosc gry o miejsce w trojce w 5 rundzie i o zloto w 6 rundzie.
Edit:
Oko nadaje, że Rince 12.
Dzięki Paulinka
Wisła Kraków.