[MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
Re: [MASTER] Wrocław, 22-23.11; 1600 punktów MASTER CHEF
nie wystarczy czarna , musi miec jakis piasek/posypke/trawke cokowilek
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
kuuuurrrrrrna. nie wyrobie sie.ehhh przed turniejem bede pacyny wikolem i podsypka katowac

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
nie, BSB (funkcja) zostajeBolesław pisze:A i jeszcze jedno pytanie, bo w sumie to dobre miejsce na to, a do tej pory nikt nie potrafi mi na nie odpowiedzieć
Czy jak zamienie z Eye of the Gods generała w DP(który staje się generałem) to przeciwnik dostaje te dodatkowe 100 pkt (głównie mi chodzi o scenariusz B&G)? I czy zgodnie z army bookiem ten DP nie daje Victory pointów?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Czyli jak zamienię to przeciwnik dostaje normalnie punkty za herosa, ale nie za sztandar/generała. A jak zabije DP to nie dostaje punktów za model, ale za funkcję (generał/bsb), tak?
Łatwe zamki są jak łatwe laski - brzydkie i puste w środku.
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
Złota myśl Bolesława Chrobrego
źródło: nonsensopedia :3
A ja się jaram:) Mam już 5DP a jeszcze nie wyciągnąłem figurek:)
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
-
- Mudżahedin
rychu022 pisze:jak rozpatrujemy przyzwane jednostki ze sztandarem z Lore of Undead do B&G?
Normalnie. Masz sztandary, nie moga Cie zlamac... ale ile sztandarow sracisz, liczy sie do wyniku
Nie masz punktów za przyzwane jednostki - czyli BP nie przybywa i nie tracisz ich.Jack Skwarrow pisze:rychu022 pisze:jak rozpatrujemy przyzwane jednostki ze sztandarem z Lore of Undead do B&G?
Normalnie. Masz sztandary, nie moga Cie zlamac... ale ile sztandarow sracisz, liczy sie do wyniku
-
- Mudżahedin
Punktow nie ma ale w scenariuszu liczba sztandarow w danym momencie sie liczy, nie potencjalne punkty za nie.Smiechu pisze:Nie masz punktów za przyzwane jednostki - czyli BP nie przybywa i nie tracisz ich.Jack Skwarrow pisze:rychu022 pisze:jak rozpatrujemy przyzwane jednostki ze sztandarem z Lore of Undead do B&G?
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Wiec w pierwszej turze w scenariuszu blod and glory ktos majac dobra faze magii moze z 4 punktow zlamania zrobic sobie np 6? Troche nie fair wzgledem graczy nie korzystających z domenu undead.

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki