Zielona horda WarBlessa (oszukaj system): 28.11.2012
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Zielona horda WarBlessa (Squig Herd i Fanatycy) 20.06.2009
Cóż, stołowo, faniole bardzo fajnie ale bez rewelacji, skóra squigów niestety nie współgra z bejcą, ale podstawki podnoszą poziom. Generalnie spoko
Doceniam uwagi, pochwały i krytykę. Dziękuje tym, którym chce sie je zostawiac w tym temacie.
Quidam, kiedy kolejny update Twoich orków?
Zdarza się. Rzadko, ale czasem cos tam domaziam. Nic wielkiego - zazwyczaj pacnę tu i tam chestnut inkiem, zeby pokazac krew.Kamil Kiwi pisze:
Tylko mam pytanie:
Czy po wyschnięciu bejcy poprawiasz farbą niektóre elementy? bo tak wyglądają.
Quidam, kiedy kolejny update Twoich orków?
Drogi Blessie ... bejca w twoim wykonaniu jest git malina .Patrząc jak szybko i ładnie można pomalować armie coraz bardziej zastanawiam się czy swoich TK nie zbejcowac (lub użyć washów) .Mam nadzieje ,że kolejnymi pracami NIE przekonasz mnie i pomaluje normalnie
pozdro i ciśnij
p.s-daj fotkę grupowa ... ta dopiero musi robić wrażenie
pozdro i ciśnij
p.s-daj fotkę grupowa ... ta dopiero musi robić wrażenie
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak dłużej w domu posiedzę i uporam się z Warheimowymi zaległościamibless pisze:Quidam, kiedy kolejny update Twoich orków?
Cześć Bless, od EEGT przestałem bywać na tym forum, aż trochę przez przypadek trafiłem na ten wątek,
Przyznam, że Twoja armia "na żywo" robi jeszcze większe wrażenie niż na forum, i w końcu, przynajmniej teoretycznie, wiem jak ją pomalowałeś,
dla mnie kosmos
Aż mam ochotę sam spróbować tej techniki!
W każdym razie
KIEDY PIERWSZE ZDJĘCIA TWOICH WE??!!??!!
założysz osobny wątek przypuszczam?
pozdro
Przyznam, że Twoja armia "na żywo" robi jeszcze większe wrażenie niż na forum, i w końcu, przynajmniej teoretycznie, wiem jak ją pomalowałeś,
dla mnie kosmos
Aż mam ochotę sam spróbować tej techniki!
W każdym razie
KIEDY PIERWSZE ZDJĘCIA TWOICH WE??!!??!!
założysz osobny wątek przypuszczam?
pozdro
Rozlozylem dzis horde, zeby sfotografowac ja w calosci. Efekty prezentuje ponizej, ale nie jestem z nich zadowolony. Nie umiem sie jeszcze dobrze poslugiwac nowym aparatem, wiec zdjecia sa nieostre i w ogole niedorobione.... Ale poniewaz nie wiadomo, kiedy znowu bedzie mi sie chcialo te horde ukladac, to wrzucam foty tak, jak wyszly.
Z grubsza widac o co chodzi. W sumie jakies 320 modeli.
Z grubsza widac o co chodzi. W sumie jakies 320 modeli.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2009, o 21:24 przez bless, łącznie zmieniany 2 razy.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Hmm, na stół OK
Ogien w szopie nie ma co...
- swieta_barbara
- habydysz
Traye pod wszystko porob.
Wypas ^^
Wypas ^^
Wygląda bardzo imponująco w całości. Gratulacje wytrwałości.
Jesteś bogiem
- morgan10005
- Falubaz
dopisz zasady i złóż całe AB. GW ma gorszych malarzy
Zdjęcia z pupy Niemniej armia robi wrażenie ,a porządne fotki poszczególnych jednostek już mieliśmy wcześniej Coraz mocniej myślę o bejcy (z moim tempem armii szybko nie będę miał ,a po twoich wypocinach widać ,że bejcowaniem można bardzo dobre efekty uzyskać )
p.s-Wszystko na fotkach to bejca ? bo chyba wywerny nie bejcowałeś ? Jeżeli tak to napisz jak się prezentują figsy bejcowane obok niebejcowanych ? duża różnica tzn. czy nie będzie kijowo wyglądała armia gdzie szkielety itp. będą na szybko bejca ,a herosi itp. normalnie pomazani ?
p.s-Wszystko na fotkach to bejca ? bo chyba wywerny nie bejcowałeś ? Jeżeli tak to napisz jak się prezentują figsy bejcowane obok niebejcowanych ? duża różnica tzn. czy nie będzie kijowo wyglądała armia gdzie szkielety itp. będą na szybko bejca ,a herosi itp. normalnie pomazani ?