Kohortex 5-6.01.08 Master w Bydgoszczy
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Czy w menu restauracji znajduje sie grzane piwo? Najlepiej na miodzie. A jeszcze najlepiej z odpowiednimi przyprawami?
Pytanie może głupie ale nie znam lepszego środka na przeziębienie a właśnie z tym cholerstwem jest u mnie coraz gorzej (kwestia mojego przyjazdu nie jest zagrożona - najwyżej będę kichał na figsy przeciwnika
)
Pytanie może głupie ale nie znam lepszego środka na przeziębienie a właśnie z tym cholerstwem jest u mnie coraz gorzej (kwestia mojego przyjazdu nie jest zagrożona - najwyżej będę kichał na figsy przeciwnika

mam dokładnie ten sam problemChristos pisze:Czy w menu restauracji znajduje sie grzane piwo? Najlepiej na miodzie. A jeszcze najlepiej z odpowiednimi przyprawami?
Pytanie może głupie ale nie znam lepszego środka na przeziębienie a właśnie z tym cholerstwem jest u mnie coraz gorzej (kwestia mojego przyjazdu nie jest zagrożona - najwyżej będę kichał na figsy przeciwnika)

ja będę kaszlał

Ja chcę się zabrać...JAAAAA.Crusader pisze:kto jedzie autem do bydzi z Wawy??
albo kto chce sie zabrac bo bede jechal autem w sobote wczesnie rano
pozdro
W sobotę wcześnie rano - super!!!
Pociąg i tak nie jest tani, więc zdecydowanie warto.
Dzwoń na tel. 696 793 597.
OMFG!!!
Jaki ze mnie idiota... :/
Myślałem że turniej jest 19-20... Nie mam pomalowanych całych orków, jutro dodatkowa robota, po za tym nie mam kasy...
Sry bardzo ale nie ma szans na to żebym tam był...
A myślałem że będzie tak pięknie...
Jaki ze mnie idiota... :/
Myślałem że turniej jest 19-20... Nie mam pomalowanych całych orków, jutro dodatkowa robota, po za tym nie mam kasy...
Sry bardzo ale nie ma szans na to żebym tam był...

A myślałem że będzie tak pięknie...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
serviego tez wykreślcie ;p
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

z tego co sie orientuje, niestety nikt.Leśnik pisze:Mam pytanie do chłopaków z Vendetty czy będzie któryś z Wam abym mógł mu podać ręcznik, ten niebieski który został u mnie na mieszkaniu po PGA?
do mastera w lublinie mozesz jeszcze go pouzywac jak chcesz xP
Jak sie z panem Kaziem dobrze pogada to wszystko da rade sie zalatwicChristos pisze:Czy w menu restauracji znajduje sie grzane piwo? Najlepiej na miodzie. A jeszcze najlepiej z odpowiednimi przyprawami?
Pytanie może głupie ale nie znam lepszego środka na przeziębienie a właśnie z tym cholerstwem jest u mnie coraz gorzej (kwestia mojego przyjazdu nie jest zagrożona - najwyżej będę kichał na figsy przeciwnika)

-
- Chuck Norris
Dobrze, ze bedzie te 60 osob przynajmniej.
Takie masowe wycofywanie sie ludzi w ostatniej chwili jest o tyle nie dobre ze moze zadzialac jako reakcja lancuchowa... Ludzie widzac ze coraz wiecej osob sie wykrusza traca motywacje zeby przyjechac.
Takie masowe wycofywanie sie ludzi w ostatniej chwili jest o tyle nie dobre ze moze zadzialac jako reakcja lancuchowa... Ludzie widzac ze coraz wiecej osob sie wykrusza traca motywacje zeby przyjechac.
tymbardziej dziwi ze ja sie nie wykruszylemtwardochleb pisze:

pzdr !!
@ łukasz - zdazysz gdzies zahaczyc dla mnie ze 2 gdanskie w butelce??
ja raczej napewno nie bo nie jade swoim samochodem i musze sie tarabanic busem do miejsca zbiorki, moze ktos z kierowcow przeczyta i ci kupiGajowy pisze:@ łukasz - zdazysz gdzies zahaczyc dla mnie ze 2 gdanskie w butelce??

pzdr
Szymon ja juz sie nie wypowiadam... Dla mnie informowanie organizatora 1-2 dni przed impreza to jest po prostu gowniarstwo... Nie wierze ,ze znaczna czesc graczy dowiedziala sie , ze nie jedzie dzis czy wczoraj - no ale to tak ciezko dac znac wczesniej. Na nieodpowiedzialnosc ludzka nic nie poradzisz...twardochleb pisze:Dobrze, ze bedzie te 60 osob przynajmniej.
P.S. Sale przygotowane , niestety z prysznicami kicha , bo bojler wysiadl

Na otarcie łez ja przyjeżdżam 

wiedziałbym wcześniej, tobym ci skołowałGajowy pisze:@ łukasz - zdazysz gdzies zahaczyc dla mnie ze 2 gdanskie w butelce??

No to już w Grudziądzu i jutro z rana do Bydzi -> ktoś mnie o 9.50 odbierze z PKP, czy jestem zdany na autobus ? jak coś to kom. 508 229 765, bo tylko do Ziemka mam

@ a do wycofywaczy - miętkie faje z was

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Kedziorson
- Masakrator
nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć POWODZENIA:D