Kohortex 5-6.01.08 Master w Bydgoszczy
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Czy w menu restauracji znajduje sie grzane piwo? Najlepiej na miodzie. A jeszcze najlepiej z odpowiednimi przyprawami?
Pytanie może głupie ale nie znam lepszego środka na przeziębienie a właśnie z tym cholerstwem jest u mnie coraz gorzej (kwestia mojego przyjazdu nie jest zagrożona - najwyżej będę kichał na figsy przeciwnika )
Pytanie może głupie ale nie znam lepszego środka na przeziębienie a właśnie z tym cholerstwem jest u mnie coraz gorzej (kwestia mojego przyjazdu nie jest zagrożona - najwyżej będę kichał na figsy przeciwnika )
mam dokładnie ten sam problemChristos pisze:Czy w menu restauracji znajduje sie grzane piwo? Najlepiej na miodzie. A jeszcze najlepiej z odpowiednimi przyprawami?
ja będę kaszlał
Ja chcę się zabrać...JAAAAA.Crusader pisze:kto jedzie autem do bydzi z Wawy??
albo kto chce sie zabrac bo bede jechal autem w sobote wczesnie rano
pozdro
W sobotę wcześnie rano - super!!!
Pociąg i tak nie jest tani, więc zdecydowanie warto.
Dzwoń na tel. 696 793 597.
OMFG!!!
Jaki ze mnie idiota... :/
Myślałem że turniej jest 19-20... Nie mam pomalowanych całych orków, jutro dodatkowa robota, po za tym nie mam kasy...
Sry bardzo ale nie ma szans na to żebym tam był...
A myślałem że będzie tak pięknie...
Jaki ze mnie idiota... :/
Myślałem że turniej jest 19-20... Nie mam pomalowanych całych orków, jutro dodatkowa robota, po za tym nie mam kasy...
Sry bardzo ale nie ma szans na to żebym tam był...
A myślałem że będzie tak pięknie...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
serviego tez wykreślcie ;p
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
z tego co sie orientuje, niestety nikt.Leśnik pisze:Mam pytanie do chłopaków z Vendetty czy będzie któryś z Wam abym mógł mu podać ręcznik, ten niebieski który został u mnie na mieszkaniu po PGA?
do mastera w lublinie mozesz jeszcze go pouzywac jak chcesz xP
Jak sie z panem Kaziem dobrze pogada to wszystko da rade sie zalatwicChristos pisze:Czy w menu restauracji znajduje sie grzane piwo? Najlepiej na miodzie. A jeszcze najlepiej z odpowiednimi przyprawami?
-
- Chuck Norris
Dobrze, ze bedzie te 60 osob przynajmniej.
Takie masowe wycofywanie sie ludzi w ostatniej chwili jest o tyle nie dobre ze moze zadzialac jako reakcja lancuchowa... Ludzie widzac ze coraz wiecej osob sie wykrusza traca motywacje zeby przyjechac.
Takie masowe wycofywanie sie ludzi w ostatniej chwili jest o tyle nie dobre ze moze zadzialac jako reakcja lancuchowa... Ludzie widzac ze coraz wiecej osob sie wykrusza traca motywacje zeby przyjechac.
tymbardziej dziwi ze ja sie nie wykruszylem do zobaczenia na miejscu !! wkoncu nie jestem kierowca jadac na mastera, a z czym to sie wiaze wiad%m%twardochleb pisze:
pzdr !!
@ łukasz - zdazysz gdzies zahaczyc dla mnie ze 2 gdanskie w butelce??
ja raczej napewno nie bo nie jade swoim samochodem i musze sie tarabanic busem do miejsca zbiorki, moze ktos z kierowcow przeczyta i ci kupi (kierowcami sa Jagal i raf jak cos)Gajowy pisze:@ łukasz - zdazysz gdzies zahaczyc dla mnie ze 2 gdanskie w butelce??
pzdr
Szymon ja juz sie nie wypowiadam... Dla mnie informowanie organizatora 1-2 dni przed impreza to jest po prostu gowniarstwo... Nie wierze ,ze znaczna czesc graczy dowiedziala sie , ze nie jedzie dzis czy wczoraj - no ale to tak ciezko dac znac wczesniej. Na nieodpowiedzialnosc ludzka nic nie poradzisz...twardochleb pisze:Dobrze, ze bedzie te 60 osob przynajmniej.
P.S. Sale przygotowane , niestety z prysznicami kicha , bo bojler wysiadl
Na otarcie łez ja przyjeżdżam
wiedziałbym wcześniej, tobym ci skołowałGajowy pisze:@ łukasz - zdazysz gdzies zahaczyc dla mnie ze 2 gdanskie w butelce??
No to już w Grudziądzu i jutro z rana do Bydzi -> ktoś mnie o 9.50 odbierze z PKP, czy jestem zdany na autobus ? jak coś to kom. 508 229 765, bo tylko do Ziemka mam pozdro i do zobaczenia
@ a do wycofywaczy - miętkie faje z was
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Kedziorson
- Masakrator
nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć POWODZENIA:D