Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Niestety nie ma modelu do BSB. Może gdzieś, za spore pieniądze znajdziesz z 6ed, limitowanego BSB na piechocie...
Jeśli chodzi o dowódcę to wszystko zależy od tego czy bardziej lubisz czarować czy nie.
Może powiesz nam jakie masz założenia armii, co mniej więcej chciałbyś w niej mieć i na jakie punkty to ma być.
Wtedy będziemy mogli lepiej pomóc
Jeśli chodzi o dowódcę to wszystko zależy od tego czy bardziej lubisz czarować czy nie.
Może powiesz nam jakie masz założenia armii, co mniej więcej chciałbyś w niej mieć i na jakie punkty to ma być.
Wtedy będziemy mogli lepiej pomóc
Witam, przepraszam za offtop nie zwiazany z zasadami ale potrzebuje pomocy
Kolega zbiera Dark Elfy, a na urodziny chcę mu kupić jakąś figurkę w blisterze(do 40zł), tyle, że nie wiem co mu się przyda!
Ma już bolt throwera, 2x Kusznicy, Assasina i Dark Rider'a ktory pewnie bedzie sluzyl za generała Jest coś co mu się przyda?
Proszę o pomoc
Kolega zbiera Dark Elfy, a na urodziny chcę mu kupić jakąś figurkę w blisterze(do 40zł), tyle, że nie wiem co mu się przyda!
Ma już bolt throwera, 2x Kusznicy, Assasina i Dark Rider'a ktory pewnie bedzie sluzyl za generała Jest coś co mu się przyda?
Proszę o pomoc
jak dorwiesz stary blister black guardów (pakowanych po 3) to na pewno będzie to strzał w 10 teraz zostały repakowane do pudełek po 5 i kosztują już troszkę więcej niż 40 pln. Blister shadów też byłby ok. . .
Jeśli nie ma nowej czarki pieszej to powinna się przydać.
Jeśli chcesz zaszaleć to tu:
http://www.maelstromgames.co.uk
możesz kupić pudełko plastikowych coków (5 kawalerzystów) za 45 pln w przeliczeniu z funtów - wysyłka za darmo. . . ew pudełko black guardów.
Jeśli nie ma nowej czarki pieszej to powinna się przydać.
Jeśli chcesz zaszaleć to tu:
http://www.maelstromgames.co.uk
możesz kupić pudełko plastikowych coków (5 kawalerzystów) za 45 pln w przeliczeniu z funtów - wysyłka za darmo. . . ew pudełko black guardów.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Cold one Knights odpadają bo w przyszłym tygodniu sam planuje sobie kupić ich box ze względu na obniżkę cen.. Też myślałem o czarodziejce. Opłaca siękupować np. te 2 Harpie? Ile ich potrzebuje ogółem na początek? Bo jak potem kupi box Harpii to te 2 odemnie skończą na półce
Chiriot powinien być nowy, nowe zimne nowy rydwan, ja popełniłem mały błąd bo kupiłem wcześniej dwa stare rydwany trochę dziwnie będą wyglądac obok nowych COK, ale co tam.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Czy ja wiem czy tak dziwnie? Stare coldy jakos bardziej pasuja do rydwanu niz nowe, przynajmniej moim zdaniem.
Na pewno nie starym. Stary to już pod względem zasad imo makalatura.
Podobno na dwóch szóstkach jest ifka i miskast
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
jasne.
dokładnie tak i w takiej kolejności: najpierw if-ka, następnie miscastRitchie pisze:Na pewno nie starym. Stary to już pod względem zasad imo makalatura.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Osobiście wybrał bym coś co można by wystawić samodzielnie, czyli w tej cenie jakiegoś bohatera, najlepiej czarodziejkę jeśli jeszcze nie ma.
Shade's są oczywiście dobrym zakupem ale jeśli kumpel ich jeszcze nie ma to nic z tymi 3 nie zrobi, będzie musiał dokupić, a z różnych względów może nie chcieć lub nie móc.
Shade's są oczywiście dobrym zakupem ale jeśli kumpel ich jeszcze nie ma to nic z tymi 3 nie zrobi, będzie musiał dokupić, a z różnych względów może nie chcieć lub nie móc.