wystarczajaco jasno czy mam narysowac?
Tumskie Wzgórze 5 - Płock
jako, ze nie jest to lista oficjalna, a totalny trial..na dodatek autorstwa Gav-a... to przykro mi, ale nie 
 ... mam nadzieje, ze nie zepsulem wam ta decyzja dnia... jak bedziemy robic open-a to zapraszam was serdecznie z gigantami wyposarzonymi w łuki ;]

sądze, że shino tak tego nie zostawi 

Ja chyba odpadne z rywalizacji bo planuje wyjazd na turniej wh40k do stolicy.
1.Taniej
2.Fajniejszy system(oczywiście wh40k)
3.Polowe przygotowanie do mastera wh40k-test rozpiski.

1.Taniej
2.Fajniejszy system(oczywiście wh40k)
3.Polowe przygotowanie do mastera wh40k-test rozpiski.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
						KFC-Karl Franz Chicken
a ja mysle ze shino nie ma czgo stekac 
zasady limited wyraznie pisza co jest dopuszczone a co nie, lubie tego kombinatora al nie ma racji

zasady limited wyraznie pisza co jest dopuszczone a co nie, lubie tego kombinatora al nie ma racji
hehe wiem. mi tam generalnie bez roznicy jakie beda zasady zwalszcza ze nie jest pewne czy przyjade 

- 
				ZgnilyChlopiec
 - Mudżahedin

Jose wybacz ale zabrzmialo to jakby ze szanse na przyjazd sa mniejsze skoro nie ma tych zasad :p

Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
tak zabrzmialo?ZgnilyChlopiec pisze:Jose wybacz ale zabrzmialo to jakby ze szanse na przyjazd sa mniejsze skoro nie ma tych zasad :p
- Corvus Albus
 - Kretozord

Wyślę 11 
 dzisiaj z HE zagram sobie smok na mnie czeka xD

- Corvus Albus
 - Kretozord

No smok HE Star Dragon to plewa.... chyba dla Ciebie bo dla moich DE to będzie masakra xD

- 
				ZgnilyChlopiec
 - Mudżahedin

Corvus kulturalnie rozmontowujesz najpierw raczki i nozki , glowka nad kominek a reszta na zbroje i na grilla 

Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
- Corvus Albus
 - Kretozord

aaaa no to świetnie bo mam klucz do konserw od krasnoludów pożyczyłęm jak u nich na grillu byłemxD

mojej nie zobaczysz.nie chce bys robił rozpiske specjalnie pod moja armię

Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
						KFC-Karl Franz Chicken
- 
				ZgnilyChlopiec
 - Mudżahedin

E tam Reyki nie narzekaj Gobo i tak bedzie mial podobna armie jak zwykle

Hipokryzja!