Plotki na temat 7-edycyjnych Lizaków

Lizardmen

Moderator: Ziemko

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

SauruS PoweR pisze:
Ziomek pisze:Pytanie od Newbie. Co to za Czerwony Pan na niewyraźnym obrazku??
karnozaur :lol2:
nigdy nie odpuscisz okazji, zeby komus pojechac? :wink:
ma ktos moze tego WD co jest sfotografowany i moze go zeskanowac?

Awatar użytkownika
Byqu
Masakrator

Post autor: Byqu »

Czas na złe wiadomości. Znalazłem na warseerze informację (oby nieprawdziwą) że ma już nie być charm of jaguars warrior:(

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

to juz od dawan wiadomo ze nie bedzie biegacza...
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Byqu
Masakrator

Post autor: Byqu »

Aha. No to sorry.
Powiedzcie mi o co chodzi ze spawinngami? Że jak się weźmie jeden to core pozostaje corem?

Awatar użytkownika
Sebollus
Mudżahedin

Post autor: Sebollus »

Ciekawe. Znowu GW zrobiło gwardii halabardy trzymane w jednej ręce i tarcze na modelu. Ciekawe czy tylko nie pomyśleli czy może kryje się za tym coś jeszcze i będą oni mogli używać halabardy i tarczy naraz

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Każda piechota może uzywać halabardy i tarczy. Tarczy przy strzelaniu (badz wrecz gdy wybiora h.weapon i tarcze) a halabardy w hth.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Lasti pisze:Kurwa Raptor ma z was taka jazde a wy mu jeszcze wierzycie :lol2:
Raptor, 1:0 dla Ciebie :wink:
1000:0 dla mnie. Jakbys sledzil posty wszystkich moich zbanowanych kont to bys wiedzial :P .

pozdro chłopaku

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Przecieków jako takich nie ma a temat 19 stron. Czy może się mylę ;)?

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Raptor niemartw sie, siedze w tym troche i znam Twoje teksty ;]

Skaven, cofnij 1,2 strony i masz przecieki. Czytaj czlowieku.
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Ziemko pisze:Nie mam czasy siedziec na forum ostatnio , ale powiem Wam panowie , ze walicie takie smuty , ze az przykro sie robi... 3 strony powtarzania o sejwie 0, 1, 2 + żal lekki :D Pozyjemy zobaczymy , jednak juz niestety widze , ze nowych graczy lizardmenskich przybedzie...
Ziemko tu nie ma reguły . Na forum DE też tak mówili , a jakoś strasznie dużo nie ma DE graczy . Gorzej z VC i DL ale miejmy nadzieje , że lizaki nie pójdą w tę stronę .

Awatar użytkownika
BoB miniatures
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: BoB miniatures »

Czym różni się stary slan od nowego oprócz tego że ma obcięty "sztandar" u góry tronu?

Dawid
Chuck Norris

Post autor: Dawid »

Niczym, teraz też nie musisz Slannowi przyklejać tego sztandaru. Poza tym to ten sam figs.

Awatar użytkownika
BoB miniatures
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: BoB miniatures »

Czyli nowy będzie identyczny?

Czy może to jest zdjęcie ze starym?

.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2008, o 14:50 przez BoB miniatures, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Od kilku stron czytam i bagienko zaczyna robic sie z tego tematu , panowie mniej wyglupow i pieprzenia glupot , wiecej merytoryki...

Ghost_Master1
Mudżahedin

Post autor: Ghost_Master1 »

Czy wy ludziska już macie pretensje do innych że bedzie nawał nowych ludzi grajacych lizardami?? tak samo jak było/jest w przypadku VC i demonów?? to może spytam sie jakiegoś kolesia czy moge grać nowymi lizakami bo mi sie zawsze podobały a nigdy nimi niegralem choć miałem (juz sprzedałem) praktycznie wszystkie modele tej armii od 5 ed które wyszły do dzisiaj WIEC SIE PYTAM MOGE GRAĆ W 7 ED? czy mi jednak niepozwolicie i bedziecie sie dąsać i płakać? A tak wracajac do tematu ogólnie:
1.5 ed terki chyba sa najlepsze w 7 jakieś latajace kangury
2.TG fajni nabrali troche dynamiki jednak te czaszki troche lipne chyba od skinków ?:/
3.Stedzio wymiata model napewno sie u mnie znajdzie !!
4.Kroksy totalna badziewa jednak 6 ed dużo lepsze

I czy tylko mi sie wydaje że przeważ-nie wiekszośc armi traci na 7 ed? te plastiki sa poprostu w wielu przypadkach lipne !! ale to być może tylko moje odczucia

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ghost_Master1 pisze:Czy wy ludziska już macie pretensje do innych że bedzie nawał nowych ludzi grajacych lizardami?? tak samo jak było/jest w przypadku VC i demonów?? to może spytam sie jakiegoś kolesia czy moge grać nowymi lizakami bo mi sie zawsze podobały a nigdy nimi niegralem choć miałem (juz sprzedałem) praktycznie wszystkie modele tej armii od 5 ed które wyszły do dzisiaj WIEC SIE PYTAM MOGE GRAĆ W 7 ED? czy mi jednak niepozwolicie i bedziecie sie dąsać i płakać?
nie zrozumiałeś tu głównie chodzi o ludzi którzy pragną zwycięstw turniejowych i zmieniają armie zależnie od ich wygiętości turniejowych o takich ludzi chodzi

Awatar użytkownika
Hybrydzioch
Wałkarz

Post autor: Hybrydzioch »

1.5 ed terki chyba sa najlepsze w 7 jakieś latajace kangury
2.TG fajni nabrali troche dynamiki jednak te czaszki troche lipne chyba od skinków ?:/
3.Stedzio wymiata model napewno sie u mnie znajdzie !!
4.Kroksy totalna badziewa jednak 6 ed dużo lepsze
1. Poza jakby terradon przygotowywał się do ataku, lądował albo się wzbijał do lotu, ale to dopiero 1 figurka a nie widzieliśmy jeszcze pozostałych, nie jest taki zły w sumie
2. W dżungli raczej trudno o "wymiarowe" czaszki z różnych gatunków, widok na zdjęciu nie jest skierowany wprost na figurki tylko pod kątem i może się wydają takie małe
3. Model z plastiku a większości się podoba
4.Też wolę 6 edycyjne ale jako champion może być

w sumie rzecz gustu - nie każdemu musi wszystko się podobać

Ghost_Master1
Mudżahedin

Post autor: Ghost_Master1 »

Co do wcześniejszego postu to wiem że jest duże grono ludzi którzy graja tylko po to żeby wygywać niezbieraja armi bo im sie podoba tylko dlatego ze w 65% przypadków wygrywaja bitwe przed 1 rzutem kośćmi A co do plastikowych modeli napisałem przeważnie sa gorsze ale sa też takei którym to wyszło na lepsze stedzio jest tego świetnym przykładem

Awatar użytkownika
Alister
Chuck Norris

Post autor: Alister »

A mi sie 7ed. krox podoba.
Podobny do 5ed. a te mi sie bardziej niz 6ed. podobaja ;)
(sam mam w armii 8 5edycyjnych kroxow).
6ed sa dla mnie za chude.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Ghost pisze:WIEC SIE PYTAM MOGE GRAĆ W 7 ED?
nie :P
A mi sie 7ed. krox podoba.
wspolczuje :? .

ODPOWIEDZ