nigdy nie odpuscisz okazji, zeby komus pojechac?SauruS PoweR pisze:karnozaurZiomek pisze:Pytanie od Newbie. Co to za Czerwony Pan na niewyraźnym obrazku??![]()
ma ktos moze tego WD co jest sfotografowany i moze go zeskanowac?
Moderator: Ziemko
Ziemko tu nie ma reguły . Na forum DE też tak mówili , a jakoś strasznie dużo nie ma DE graczy . Gorzej z VC i DL ale miejmy nadzieje , że lizaki nie pójdą w tę stronę .Ziemko pisze:Nie mam czasy siedziec na forum ostatnio , ale powiem Wam panowie , ze walicie takie smuty , ze az przykro sie robi... 3 strony powtarzania o sejwie 0, 1, 2 + żal lekkiPozyjemy zobaczymy , jednak juz niestety widze , ze nowych graczy lizardmenskich przybedzie...
nie zrozumiałeś tu głównie chodzi o ludzi którzy pragną zwycięstw turniejowych i zmieniają armie zależnie od ich wygiętości turniejowych o takich ludzi chodziGhost_Master1 pisze:Czy wy ludziska już macie pretensje do innych że bedzie nawał nowych ludzi grajacych lizardami?? tak samo jak było/jest w przypadku VC i demonów?? to może spytam sie jakiegoś kolesia czy moge grać nowymi lizakami bo mi sie zawsze podobały a nigdy nimi niegralem choć miałem (juz sprzedałem) praktycznie wszystkie modele tej armii od 5 ed które wyszły do dzisiaj WIEC SIE PYTAM MOGE GRAĆ W 7 ED? czy mi jednak niepozwolicie i bedziecie sie dąsać i płakać?
1. Poza jakby terradon przygotowywał się do ataku, lądował albo się wzbijał do lotu, ale to dopiero 1 figurka a nie widzieliśmy jeszcze pozostałych, nie jest taki zły w sumie1.5 ed terki chyba sa najlepsze w 7 jakieś latajace kangury
2.TG fajni nabrali troche dynamiki jednak te czaszki troche lipne chyba od skinków ?:/
3.Stedzio wymiata model napewno sie u mnie znajdzie !!
4.Kroksy totalna badziewa jednak 6 ed dużo lepsze