Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
pytanie, kupował ktoś HElfy firmy gamezone ze strony http://www.firestormgames.co.uk/gamezon ... high-elves??
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Odginanie oddziałem za 160 pkt? 
WL wcale nie są ograni, po prostu ludzie wiedzą, że nie idzie się na pałe w 30 w hordzie, tylko najpierw nakurwia się do nich ze wszystkiego, a 15 pozostałych się kanapkuje. No, ale tu to już nasza głowa, żeby tak się nie stało

WL wcale nie są ograni, po prostu ludzie wiedzą, że nie idzie się na pałe w 30 w hordzie, tylko najpierw nakurwia się do nich ze wszystkiego, a 15 pozostałych się kanapkuje. No, ale tu to już nasza głowa, żeby tak się nie stało

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Wszystko odbywa się tak, jak to opisali przy zasadach asf. Bijemy zawsze jednocześnie, nikt nie ma przerzutu.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Przeczytaj jeszcze raz opis czaru i zasady dotyczące leczenia postaciWarkille pisze:Co sie stanie jak Prince na smoku wyrwie z armaty i zdechnie, a smok poleci dalej, ja wskrzesze princa. Prince wstanie na smoku czy tam gdzie zdechl (w angli nie ma polskich znakow...)

Sprzedasz komuś niezłego wałaWarkille pisze:Co sie stanie jak Prince na smoku wyrwie z armaty i zdechnie, a smok poleci dalej, ja wskrzesze princa. Prince wstanie na smoku czy tam gdzie zdechl (w angli nie ma polskich znakow...)

A tak bez żartów to nie można wskrzeszać czegoś co już nie żyje. Smok jest traktowany tutaj osobno, jeździec osobno. Tak samo jak masz oddział to przynajmniej jeden model musi żyć żeby go wskrzeszać.
Ponadto z czaru nr 5 z tego co pamiętam to nie można w ogóle wskrzeszać bohaterów, smoków itp. Możesz ich leczyć z atrybutu tylko.
-
- Warzywo
Czy w sklepach można kupić swordmaster of hoeth z IoB ?
Oczywiście bez zakupienia Island of Blood.
Oczywiście bez zakupienia Island of Blood.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Raczej nie. Jak już to allegro i tym podobne serwisy
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.