Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Piłka nożna

Post autor: smiejagreg »

-Qc- pisze:Zobaczymy, dla mnie guardiola to nie jest jakis talent trenerski - dostał samograja barcelone w wysokiej formie, a teraz Bayern bo kims kogo bardzo szanuje ale nie znam nazwiska (:D) ale zdobył z bayernem potrójną koronę... Nie czuje tego klimatu
Mam podobne zdanie, co Qc. Dostał pierwszego samograja, gdzie wszystko było poukładane i akurat zaczęła błyszczeć gwiazda Messiego. Poza tym nikt jakoś nie mógł rozgryźć sposobu gry Barcy/gracze byli młodsi i żądni zwycięstw. Jak zobaczył, że wszystko w Barcy się "nasyca" - zwinął choragiewkę. Teraz jest podobnie. Dostał drugiego samograja akurat w momencie, kiedy włodarze Bayernu skutecznie doprowadzili do degrengolady największego ich konkurenta i sami stworzyli zespół mogący konkurować z tym starym Bayernem. Ale to nie jest zasługa Pepa. On przychodzi na gotowe... Ciekaw jestem, jak długo uda się Bayernowi dominować w Bundeslidze...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

co totalnie nie zmienia faktu, że po Arsenalu się przejadą i może być to bardzo bolesne...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Nie wiem, czy coś może być jeszcze bardziej bolesne, niż wczorajsze upokorzenie z Liverpoolem. Nawet jakby było 0:7 to będzie to samo, nic więcej. Szkoda mi Arsenalu, bo długo się trzymali w tym sezonie, dłużej imho, niż skład osobowy zdawałby się im na to pozwalać...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

smiejagreg pisze: dłużej imho, niż skład osobowy zdawałby się im na to pozwalać...
dokładnie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

smiejagreg pisze:Nie wiem, czy coś może być jeszcze bardziej bolesne, niż wczorajsze upokorzenie z Liverpoolem. Nawet jakby było 0:7 to będzie to samo, nic więcej. Szkoda mi Arsenalu, bo długo się trzymali w tym sezonie, dłużej imho, niż skład osobowy zdawałby się im na to pozwalać...
zasługa kalendarza...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Przesadzacie, United tylko atakiem mogą konkurować z graczami Arsenalu. Reszta formacji przegrywa z kretesem.
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Jasne, tylko United jest tłem ligi w tym sezonie.

O tytuł walczą City z Chelsea, mamy czarnego konia tego sezonu - Liverpool.

O Arsenalu można powiedzieć że sam traci swoje szanse - przed sezonem wszyscy główni konkurenci zmienili trenerów ale jak widać i to nie pomoże chłopcom wygrać z mężczyznami...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Laik pisze:Jasne, tylko United jest tłem ligi w tym sezonie.
Za dwa miechy Tomuś, United będą w TOP4. Zobaczysz. :mrgreen:

Co do Liv, mój kolega od początku sezonu powtarza, że dzięki lepszemu kalendarzowi w drugiej części sezonu The Reds będą mistrzami. Zobaczymy.
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Siweusz pisze: Za dwa miechy Tomuś, United będą w TOP4. Zobaczysz. :mrgreen:
.
proste!

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

@Siweusz, Dymitr - jakieś zakłady czy tak strzępicie klawiaturę w niedziele? 8)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Jakie dajesz odsy?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Zobaczymy jak mata zagra z januzajem od pierwszej dzis to bedzie mozna stawiac :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Laik pisze:@Siweusz, Dymitr - jakieś zakłady czy tak strzępicie klawiaturę w niedziele? 8)
Zawsze. :mrgreen:
Browarek na którymś masterku? :wink:

Dymi, Adaś, wchodzicie?
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Flaszka :wink: ?

1:1 w końcu to obrońcy tytułu :wink:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

top 4 powiadasz? W sumie mogę flaszkę białej polskiej postawić

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Laik pisze:Flaszka :wink: ?

1:1 w końcu to obrońcy tytułu :wink:
Białej nie piję. Dlatego zakładam się tylko o browarek. :wink:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

0:1 :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

nie wystawil januzaja, a bronic przy pierwszym golu musialby chyba rooney...

bedzie 3-1 wierze w to - niech tylko zaczna strzelac a przestana dosrodkowywac...

ze niby 3 flaszki dla laika? Przeciez on juz wtedy kogos zabije przy tym stole :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

@Dymitr - stoi
@Siweusz, może być proporcjonalnie w browarach - do odbioru przez zwycięzce na DMP - w końcu obydwaj mamy bliżej :wink:
@Qc - wchodzisz?

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Laik pisze: @Siweusz, może być proporcjonalnie w browarach - do odbioru przez zwycięzce na DMP - w końcu obydwaj mamy bliżej :wink:
Zarąbiście Tomuś. :mrgreen:
Musimy tylko precyzujnie ustalić, którego dnia MU ma być w Top4. Czy może na koniec sezonu?

PS. No i dajcie szansę Groszkowi, niedługo skończy się turniej PX-u, więc wbije na forum i też się założy. :wink:
GrimgorIronhide pisze:

ODPOWIEDZ