Mam podobne zdanie, co Qc. Dostał pierwszego samograja, gdzie wszystko było poukładane i akurat zaczęła błyszczeć gwiazda Messiego. Poza tym nikt jakoś nie mógł rozgryźć sposobu gry Barcy/gracze byli młodsi i żądni zwycięstw. Jak zobaczył, że wszystko w Barcy się "nasyca" - zwinął choragiewkę. Teraz jest podobnie. Dostał drugiego samograja akurat w momencie, kiedy włodarze Bayernu skutecznie doprowadzili do degrengolady największego ich konkurenta i sami stworzyli zespół mogący konkurować z tym starym Bayernem. Ale to nie jest zasługa Pepa. On przychodzi na gotowe... Ciekaw jestem, jak długo uda się Bayernowi dominować w Bundeslidze...-Qc- pisze:Zobaczymy, dla mnie guardiola to nie jest jakis talent trenerski - dostał samograja barcelone w wysokiej formie, a teraz Bayern bo kims kogo bardzo szanuje ale nie znam nazwiska (:D) ale zdobył z bayernem potrójną koronę... Nie czuje tego klimatu
Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Piłka nożna
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie wiem, czy coś może być jeszcze bardziej bolesne, niż wczorajsze upokorzenie z Liverpoolem. Nawet jakby było 0:7 to będzie to samo, nic więcej. Szkoda mi Arsenalu, bo długo się trzymali w tym sezonie, dłużej imho, niż skład osobowy zdawałby się im na to pozwalać...
zasługa kalendarza...smiejagreg pisze:Nie wiem, czy coś może być jeszcze bardziej bolesne, niż wczorajsze upokorzenie z Liverpoolem. Nawet jakby było 0:7 to będzie to samo, nic więcej. Szkoda mi Arsenalu, bo długo się trzymali w tym sezonie, dłużej imho, niż skład osobowy zdawałby się im na to pozwalać...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Jasne, tylko United jest tłem ligi w tym sezonie.
O tytuł walczą City z Chelsea, mamy czarnego konia tego sezonu - Liverpool.
O Arsenalu można powiedzieć że sam traci swoje szanse - przed sezonem wszyscy główni konkurenci zmienili trenerów ale jak widać i to nie pomoże chłopcom wygrać z mężczyznami...
O tytuł walczą City z Chelsea, mamy czarnego konia tego sezonu - Liverpool.
O Arsenalu można powiedzieć że sam traci swoje szanse - przed sezonem wszyscy główni konkurenci zmienili trenerów ale jak widać i to nie pomoże chłopcom wygrać z mężczyznami...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Za dwa miechy Tomuś, United będą w TOP4. Zobaczysz.Laik pisze:Jasne, tylko United jest tłem ligi w tym sezonie.
Co do Liv, mój kolega od początku sezonu powtarza, że dzięki lepszemu kalendarzowi w drugiej części sezonu The Reds będą mistrzami. Zobaczymy.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Zobaczymy jak mata zagra z januzajem od pierwszej dzis to bedzie mozna stawiac
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Zawsze.Laik pisze:@Siweusz, Dymitr - jakieś zakłady czy tak strzępicie klawiaturę w niedziele?
Browarek na którymś masterku?
Dymi, Adaś, wchodzicie?
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
nie wystawil januzaja, a bronic przy pierwszym golu musialby chyba rooney...
bedzie 3-1 wierze w to - niech tylko zaczna strzelac a przestana dosrodkowywac...
ze niby 3 flaszki dla laika? Przeciez on juz wtedy kogos zabije przy tym stole
bedzie 3-1 wierze w to - niech tylko zaczna strzelac a przestana dosrodkowywac...
ze niby 3 flaszki dla laika? Przeciez on juz wtedy kogos zabije przy tym stole
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Zarąbiście Tomuś.Laik pisze: @Siweusz, może być proporcjonalnie w browarach - do odbioru przez zwycięzce na DMP - w końcu obydwaj mamy bliżej
Musimy tylko precyzujnie ustalić, którego dnia MU ma być w Top4. Czy może na koniec sezonu?
PS. No i dajcie szansę Groszkowi, niedługo skończy się turniej PX-u, więc wbije na forum i też się założy.