Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
Te dwie laseczki miażdżą wszystko :O
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1. Jeszcze bym dodał, że ostatni gostek też... Jest zajebiście czysto i pięknie pomalowany, z tym że właśnie IMHO zbyt sterylnie... Ale i tak miażdży...Rasti pisze:Te dwie laseczki miażdżą wszystko :O
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Księżulki Ci się podobają od dziś patrzę na Ciebie inaczej .
Link do większego zdjęcia: http://img220.imageshack.us/img220/3060/wocarmyala.jpg
Champion maruderów:
Mag z dysku:
Cały blog:
http://www.warseer.com/forums/showthread.php?t=179978
(początek nie sugeruje tego co jest dalej )
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajna kolorystyka... Może ktoś podpowie, w jaki sposób zrobieni są maruderzy ( z jakich figsów)?
zdecydowana większość to nogi i głowy warriorsów(głównie), a torsy i ręce od maruderów mocno poprawione GSem. Bronie są przeróżne, ale chyba wszystko od GW.smiejagreg pisze:Fajna kolorystyka... Może ktoś podpowie, w jaki sposób zrobieni są maruderzy ( z jakich figsów)?
edit: z broni widzę tak - standardowe maraudersowe i warriorsowe, do tego black orc'owe i cold one knight'owe
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Przeklikaj cały blog, znajdziesz tam podpowiedź. Dość, ze gościu się nadłubie przy tym.smiejagreg pisze: Może ktoś podpowie, w jaki sposób zrobieni są maruderzy ( z jakich figsów)?
Bardzo mi się podoba malowanie hellcannona. I ogólnie ten klimat niebieskich płomieni. Jak cała armia będzie taka, to dziękuję.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jednak torsy są z jakiegoś innego systemu...
Torsy nie są z innego systemu To torsy gorów i ich ramiona wyczyszczone z futra. Poza ogromem pracy świetny pomysł. Mieszając warriorów chaosu z gorami, można otrzymać lepszych maruderów i całkiem klimatyczne przecież bestigory. Gdzieś się już takie pojawiały z pozostałych części.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Faktycznie zdjęcie MUSI BYĆ zajebiste, bo mi się otwiera tak długo, że nie chce mi się czekać
Takich zdjęć nie powinno się tu wklejać .
PS. Po otwarciu rozczarowanie... Porównajcie tę pracę z fotkami zamieszczonymi wyżej...
Takich zdjęć nie powinno się tu wklejać .
PS. Po otwarciu rozczarowanie... Porównajcie tę pracę z fotkami zamieszczonymi wyżej...