Nowa kampania na ASURZE.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Tak Kokesz i w ostatniej turze magicznie opanujecie cały Ulthuan, tylko njapierw to se stolice musicie odzyskać :wink:
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

serio? opanujemy cały Ulthuan? ale fajniutko :D a stolice nadal mamy, wy tylko kontrolujecie jej okolice, sama została niezdobyta :P

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

W tej turze coś się stanie. Voodoomaster odliczanie jakieś prowadził. Ma to związek z jakimiś lodami na północy i sztormami na południu. Nie wiadomo o co chodzi. Ale coś się stanie.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Possessed pisze:serio? opanujemy cały Ulthuan? ale fajniutko :D a stolice nadal mamy, wy tylko kontrolujecie jej okolice, sama została niezdobyta :P
Taa takie bajki to sobie możesz wciskać małemu Kaziowi. Arkhamourath Current Control Defenders of Ulthuan :P , a z tronu Anara to se zrobiliśmy kibel ha ha :lol2: .
Artein pisze:W tej turze coś się stanie. Voodoomaster odliczanie jakieś prowadził. Ma to związek z jakimiś lodami na północy i sztormami na południu. Nie wiadomo o co chodzi. Ale coś się stanie.
Będzie potop czy co :roll: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Tullaris pisze: Taa takie bajki to sobie możesz wciskać małemu Kaziowi. Arkhamourath Current Control Defenders of Ulthuan :P , a z tronu Anara to se zrobiliśmy kibel ha ha :lol2: .
.
jakbyś czytał fluff tury podczas której zdobyliście 23 byś się dowiedział że sama Ark'a została zamknięta magicznie przez Belakor'a i nie da się do niej dostać ani wydostać :roll: a po za tym po elfach spodziewałem się że umiecie z każdego przedmiotu zrobić klopa :roll:

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Artein pisze:W tej turze coś się stanie. Voodoomaster odliczanie jakieś prowadził. Ma to związek z jakimiś lodami na północy i sztormami na południu. Nie wiadomo o co chodzi. Ale coś się stanie.
podejrzewam wyłącznie portów na jakiś czas :wink:

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Bardzo możliwe. Do tego jestem niemal pewny, że będzie to trwało 10 kolejek.

Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

Wróciłem z weekendu i już jestem odcięty w tor anlec, czy ktoś mi towarzyszy?

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Possessed pisze: jakbyś czytał fluff tury podczas której zdobyliście 23 byś się dowiedział że sama Ark'a została zamknięta magicznie przez Belakor'a i nie da się do niej dostać ani wydostać :roll: a po za tym po elfach spodziewałem się że umiecie z każdego przedmiotu zrobić klopa :roll:
Musiało mi to jakoś umknać :roll: , ech wredni chałasnicy jak zwykle se demony na pomoc ściągneli :wink:
Jaszczurx pisze:Wróciłem z weekendu i już jestem odcięty w tor anlec, czy ktoś mi towarzyszy?
To dziwne powinieneś mieć jeszcze mozliwość wycofania sie do 29 Ar Ninglor.

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Jaszczurx pisze:Wróciłem z weekendu i już jestem odcięty w tor anlec, czy ktoś mi towarzyszy?
było wystarczająco dużo czasu na ucieczkę, jeszcze masz szansę wyjść stamtąd ale spodziewaj się odcięcia w okolicach 26 czyli miłej partyzantki :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

No to teraz nie tylko zajmiemy okolice arki Anara, ale dziś, a najpóźniej jutro padnie również pałac Morathii :P . Jak już go zdobędziemy to jedyne co pozostanie to wybić was wszystkich do nogi :twisted:, drodzy Chałaśnicy :wink: .

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

I mimo druzgocącej przewagi, chaos ma tylko o jeden kamyczek mniej :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

przy okazji miło popatrzeć że w aktualnych danych "najwięcej fragów" i "najlepsi dowódcy" elfów jest tak niewiele :P

http://www.ulthuan.net/forum/viewtopic. ... 6&start=30

ps. nie mam pojęcia co robię na najwyższym miejscu highest fragger'ów :roll:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Ale i tak przegrywacie he he :wink:.

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Bo jest u nas dużo więcej rouge, niestety. A wasza przewaga wcale nie jest miażdżąca, tylko jeden kamyk więcej, jak to pisał wcześniej kokesz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

warkseer pisze:Bo jest u nas dużo więcej rouge, niestety
Ech ci chałaśnicy, nie umieją się władzy podporządkować, nie to co zdyscyplinowane elfy :P . A kampanie wygrywa się właśnie dzięki dobrej (takiej jak nasza 8) ) organizacji, a nie wysokim statystykom :wink: .

999 post Tzeentch ma mnie w swej mocy :) .

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

ciężko o organizację kiedy się posiada najwięcej rogali oraz najwięcej nieaktywnych graczy :wink: ale funu nam nie ubywa, szkoda że zaczynamy was doganiać w kontroli tych głupich kamieni :P

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Było to do przewidzenia. W końcu gra rozgrywana jest na stronie elfów. Podejrzewam, że jeśli kampania byłaby rozgrywana na underempire, to Skavy by były najlepiej zgrane...
Obrazek

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Eeee tam, wszystkie kampanie były rozgrywane na stronie HE
Sundering - wygrały siły Malekitha
War of the Beard - wygrały krasnoludy
Hour of the Wold - wygrała oś zła (elfy Malekitha, Chaos i Nehekhara)
tak więc zrzucanie tego na lokalizację jest conajmniej nie trafione

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

no i sam pokazałeś że 2/3 kampani wygrała ta sama armia która teraz walczy przeciwko chaosowi, Malekitha armie. Więc spodziewamy się teraz poprawy rekordu do 3/4 :P

ODPOWIEDZ