A ty co myślisz Bojek o moich Black Knightach?

Moderator: misha
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Pousuwałem w tych modelach klajnoty, runy i ornamenty HE jakie tam były po prostu oraz maluję ich odpowiednio. Tarcz i Hełmów nie chcę zmieniać, bo jest na nich ten smoczy motyw. Mogę ewentualnie jeszcze wymienić Kopię na tą od Black Knightów i spróbować zamienić końskie nogi na takie od jeźdźców TK na przykład, tylko wtedy bez eterycznej kolorystyki na wierzchowcu. To by pomogło?Arbiter Elegancji pisze:Azurix, a co w modelu który zaprezentowałeś jest konwertowane? Bo jak dla mnie to wygląda ja inaczej malowany DP.
Wymień im chociaż część stuffu; inne glowy, inne lance + tarcze od nowych BK lub GG. Można też dodać jakieś czaszki i lańcuchy gdzieniegdzie zwisające z bardingów.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..