PGA- Dyskusja ogólna.
Ni eprzeszkadza nam to az tak bardzo. No, troche owszem, bo tez musimy to wszystko czytac i odpowiadac na pytania wylapywane jak plotki w morzu
Tak czy siak - tolerujemy delikatny spam, bo gdzies sami tez musimy odreagowac ten slawetny wielkopolski ordnung 
bo tak. 
Green Knight poprostu zrob nowy teamt 
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
EDIT: Npiasalem na poczatku pismo w obronie spamu (ja tam lubieGreen Knight pisze:DelikatnyKOOBA.84 pisze:...Tak czy siak - tolerujemy delikatny spam.... 24 strony w 4 dni. Jutro zrobie tu porządek.
Co do zasady: Kazda istotna informacja pojawi sie w pierwszym poscie, wiec ilosc postow w temacie ma drugorzedne znaczenie.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2008, o 09:19 przez KOOBA.84, łącznie zmieniany 2 razy.
bo tak. 
- Corvus Albus
- Kretozord
Nieźle tego spamu wyszło tylko 20 stron :> ale co to jest dla SPAMbotów WFB 

Pga to trochę szersza impreza niż tylko master battlowy, podejrzewam że łatwiej Ci informację tego typu będzie uzyskać od samego Szamana, gdyż na targach GW powinno mieć swoje własne stoisko, a coś na nim pewnie będą chcieli pokazać. Swoją drogą fajny wish list Ci wyszedł.Sa!nt pisze:Nowa kawaleria, great swordzi i plastikowy steam tank.
I pewnie jakieś kolekcjonerskie modele
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Tak, jest traktowany jako ruszony.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Wypowiadam sie w poniższym temacie, coby nie bałaganić w "turniejowym" 
Nawiązuję do posta szafy i kolejnych (Thuriona na ten przykład). http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=301181#301181
Ja tam nie wiem z tymi true core, wydają mi się dobrym rozwiązaniem. Oczywiście, mam świadomość że Thurion experiencją nade mną góruje.
Najlepiej byłoby sprawdzić w praktyce. Wydaje mi się, ze konieczość wystawiania true core i inne obostrzenia z tym związane (1 special, 1 rare na jednostkę true core) wymuszają konieczność brania pewnych rzeczy, przez co na inne brakuje punktów, a pojawiają się jednostki rzadko wystawiane i niekoniecznie najmocniejsze. Ktoś chce psy - musi wziąć bloodletterów, jak do tego chce mieć antymagię z horrorów , to już z fiendami (rare) moze mieć ciężko. Oczywiście, true core obejmowałoby też herosów i już jest w miarę dobrze.
Ale fakt, demony jako armia wybaczają niekóre błędy...
... ale chyba po to sa istotami z innego wymiaru, prawda?
(ostatnie to "mrugnięcie okiem", dla tych co chcieliby mnie za taką "argumentację" udusić)
Nawiązuję do posta szafy i kolejnych (Thuriona na ten przykład). http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=301181#301181
E, bo tam te (...) pozwalają używać speciali, jakby tego było mało. A teraz ponoć w modzie jest sztandar -2 do Ld, maska i keeper.szafa@poznan pisze: z rana spojrzalem sobie dzisiaj na wyniki kolejnego Heata do GT UKNie popuszczamy demonom!
Sad, but true.szafa@poznan pisze: Masz furie w core za mniej niz 100 punktów![]()
Ja tam nie wiem z tymi true core, wydają mi się dobrym rozwiązaniem. Oczywiście, mam świadomość że Thurion experiencją nade mną góruje.
Ale fakt, demony jako armia wybaczają niekóre błędy...
... ale chyba po to sa istotami z innego wymiaru, prawda?
(ostatnie to "mrugnięcie okiem", dla tych co chcieliby mnie za taką "argumentację" udusić)
no znajdzie sie, miales w sumie w sobote jedna ode mnie wziac