Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- gerald_tarrant
- Masakrator
Re: Gildia Kupiecka
zależy za jaką i w jakim stanie...
-
- "Nie jestem powergamerem"
Nie tylko Ty coś chcesz kupić ze starej edycji do mnie też możesz pisać, zakupie chętnie stare modele.
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
10 za każdego slayera to dobrze. za starutkich berserkerów można tak do 35 zapłacić 40 max więcej to przeginka, dalsze edycje zależą od modelu, np golasek z flailem ostatnio poszedł na allegro za 47, pan z dwoma mieczami podszedł pod 30, inne modele w granicy 15 zł. Ogólnie najdroższe są modele nietypowe typu 2 miecze, ręka na temblaku, z toporem i łańcuchem idącym od nosa i ZACIŚNIĘTĄ pięścią (model z otwartą ręką jest bardziej popularny), model z drewnianą nogą oraz brzydal z morgensternem nad głową. Niekiedy model z jednym okiem i dwuręcznym młotem.
jak już fapujemy nad naszymi armiami, to przyjdą do mnie jeszcze 2 paczuchy i mam zabawy na co najmniej 6 miechów - ~6k armia do przerobienia, konwertowania i malowania... !fuck yeah!pingu pisze:No ja będę miał w końcu 30 zabójców + 12 piratów + 3 doomków, ale niebawem zabieram się za kompletowanie drugiej 30 ci juz będą mieli zielone grzywy:D
do szczęścia brakuje only dodatkowych 15szt LongDrongów
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
o.O a ja uważałem moją 30 slayerów za już przegiętą ilościowo zważając na ich aktualnie wątpliwą przydatność w walce na 6k pkt się nie wystawię, ale powoli powoli zbieram kolejne klocki dobijając do 30 narazie mam tylko plastikowych warriorów i longów, slayerów i zacząłem hammerersów później uzupełnię IBków, do tego czasu pewnie już napiszą dla nas AB i IBki będą przydatne
w tym samym co zwykli warriorzy. GW to idioci bez stylu i nowych longów robisz doklejając im dołączone do zestawu beznadziejne, brzydnie, paskudne, niegustowne, obrzydliwe nie pasujące tak naprawdę plastikowe maski. A no i możesz im pomalować brody na biało, ale tego to nawet na pudełku nie ma -.-
http://vanaheim.pl/dwarfs-core-units/82 ... iment.html
Ale odradzam używać takiego rozwiazania
Edit:
@Boxi miałem napisać to samo ale mi się nie chciało
Ale odradzam używać takiego rozwiazania
Edit:
@Boxi miałem napisać to samo ale mi się nie chciało
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
No tu sie zgodze że wszyscy mają zajebiste plastikowe modele a my co ? Kurduple z dupa jak beczka i to na dodatek w sukience, a za to klata prawie jak u elfa... Ale przynajmniej jak AoW wyda plastikowych Slayerów to będzie dopiero szpan Poza tym pewnie przy okazji nowego AB (czyli pewnie jakieś 1,5 roku) wypuszczą troche nowych figsów
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.