Wielka Inkwizycja Master 4-5.04.2009
Re: Wielka Inkwizycja Master 4-5.04.2009
Witam.
Co do sojuszu dwóch nienawidzących się armii, to z mojej strony nie było to przeoczenie, a celowy zamysł, gdyż uważam dokładnie tak samo jak Jankiel. Skoro dopuszczamy sojusze np DE - Krasnoludy, czy Chaos - Imperium, które, że tak powiem z bazy są nieklimatyczne, to nie widze powodu, aby zabronić sojuszu dwóch nienawidzących się armii, klimat na tym napewno nie ucierpi.
Pozdrawiam
Holan
Co do sojuszu dwóch nienawidzących się armii, to z mojej strony nie było to przeoczenie, a celowy zamysł, gdyż uważam dokładnie tak samo jak Jankiel. Skoro dopuszczamy sojusze np DE - Krasnoludy, czy Chaos - Imperium, które, że tak powiem z bazy są nieklimatyczne, to nie widze powodu, aby zabronić sojuszu dwóch nienawidzących się armii, klimat na tym napewno nie ucierpi.
Pozdrawiam
Holan
No to mam teraz duże pytanie do orgów:
Bartek mi się wysypał z pary przez zapalenie gardła. Nie byłoby dużego problemu, bo jestem w stanie zagrać dwiema armiami. Niestety, o 9:30 w sobotę muszę bronić dyplomu. To blisko miejsca turnieju i będę spowrotem o 10:30 ale to już trochę za późno. Czy macie jakąś propozycję, co zrobić z tą sytuacją? To trochę za małe wyprzedzenie, żeby sobie kogo innego do pary znaleźć...
Maciek
Bartek mi się wysypał z pary przez zapalenie gardła. Nie byłoby dużego problemu, bo jestem w stanie zagrać dwiema armiami. Niestety, o 9:30 w sobotę muszę bronić dyplomu. To blisko miejsca turnieju i będę spowrotem o 10:30 ale to już trochę za późno. Czy macie jakąś propozycję, co zrobić z tą sytuacją? To trochę za małe wyprzedzenie, żeby sobie kogo innego do pary znaleźć...
Maciek
Kiedyś hardkorem wydawało mi się bronienie dyplumu dzień po masterzeNiestety, o 9:30 w sobotę muszę bronić dyplomu. To blisko miejsca turnieju i będę spowrotem o 10:30

Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dzięki za propozycję. Na razie odezwał się do mnie niejaki Kołek, więc może będę miał parę. Jak nie to poproszę Ciebie. Odwdzięczę się jakąś flaszką.ja nie biorę udziału w turnieju z racji zajęć które mam o 14 w sobotę, ale mogę zagrać za Ciebie początek bitwy(zapewne będzie to rozstawienie i pierwsza tura)
To tylko studia podyplomowe. Obrona to formalność. Nawet pewnie nie będę oblewałKiedyś hardkorem wydawało mi się bronienie dyplumu dzień po masterze

Maciek
z całym szacunkiem dla mistrza, ale nie przesadzaj Łukaszu
Może jakaś relacja? 

PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...
http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Supeł i Bober wcisneli maske i grają z Holanem i Młodym na 3 bodajze