Play Mini of the Month - Ogólnie - Nowy temat! :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Niedawno kupilem liczke ... w sumie pojedynczy model to moze nawet bym zdazyl
Open to dobry pomysl + czas ... 2/3 miechy i kilka prac powinno byc

Open to dobry pomysl + czas ... 2/3 miechy i kilka prac powinno byc

zrobmy open na 2 miechy i sie zobaczy... moze ktos cos zglosi 

Ja nie wiem czy wystartuję. Jakieś pół roku temu sprzątałem biurko i schowałem figurki do skrzynki a farby do szuflady. Teraz szkoda mi wyciągać to wszystko, bo będzie bałagan, a jeszcze wysilić się trzeba.
Z drugiej strony PMotM to jedyny sposób żebym zmusił się do chwycenia za pędzel, zwłaszcza jak wsadzę wipa, bo wtedy już trzeba zrobić
.

- darksloniu
- Wałkarz
To jak Panowie idzie ten PMOTM czy nie??
Bo coś bym se małego stworzył
Bo coś bym se małego stworzył

ja jestem za... postaram się coś wystawć.. małego!
ja bym proponował miesiąc.. coś nie dużego typu bohater, FCG, 5 zawodników z oddziału...może model, którym "nikt" nie gra;)... na pewno nie freestyle bo to do niczego nie motywuje;)Rasti pisze:Miesiąc, czy dwa?
Proponuję freestyle z możliwością wrzucenia prac sprzed np. max miesiąca, bo ludzie mogli coś pomalować, zawsze będzie większy wybór. Sam bym coś rzucił, co by to tłoku narobić.
Mam 3 bandy do Mordheima do pomalowania i wiaderko bohaterów do Warhammera, którzy zasługują na lepsze malowanie niż 3 kolory. Dołączam się!
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- darksloniu
- Wałkarz
No to gra!
Proponuję następujące zasady:
1. Bitz box chalange! (Cokolwiek mamy w pudłach z bitsami. Od oryginalnych modeli przez konwersje do własnych rzeźb).
2. One man for the job! (Pojedynczy model: heros, lord, noble bub zwyczajny liniowy misiek).
3. Beasts allowed! (Masksymalnie Monstrous beast lub monstrous beast cav. Żadnych wielkich smoków i potworów)!
4. Time chalange! (1 miesiąc tzn. Model gotowy do powiedzmy 2012-06-17).
5. Cheating allowed! (Uwzględniamy prace nie starsze niż miesiąc).
6. Awesomeness! (Kryterium oceny jakie stosujemy to zaje#$%^*&ć).
7. Peoples' choice! (Standardowe głosowanie)
8. Freestyle! (Model w dowolnym stylu, kolorze, technice)
9. Game master! (Zgłoszenia wysyłać do Rastiego lub do mnie zrobimy liste i zamieścimy (Napisać Kto i co będzie robił)).
To są dobre warunki. Ci co zaczęli będą kończyć, Ci co mają więcej czasu mogą zrobić coś większego a ci co nie mają akurat fajnego modelu mogą coś oryginalnego zrobić z bitów.
A i jeszcze dziesiąte przykazanie:
10. Winner takes it all (Bez komentarza)
1. Bitz box chalange! (Cokolwiek mamy w pudłach z bitsami. Od oryginalnych modeli przez konwersje do własnych rzeźb).
2. One man for the job! (Pojedynczy model: heros, lord, noble bub zwyczajny liniowy misiek).
3. Beasts allowed! (Masksymalnie Monstrous beast lub monstrous beast cav. Żadnych wielkich smoków i potworów)!
9. Game master! (Zgłoszenia wysyłać do Rastiego lub do mnie zrobimy liste i zamieścimy (Napisać Kto i co będzie robił)).
To są dobre warunki. Ci co zaczęli będą kończyć, Ci co mają więcej czasu mogą zrobić coś większego a ci co nie mają akurat fajnego modelu mogą coś oryginalnego zrobić z bitów.

tyle zasad, że nic nie zrozumiałem;)... ale udział wezmę;)darksloniu pisze:No to gra!
To jak? Mam zakładać temat?
Trochę średnio rozumiem Twoje kryteria Słoniu - można wystawić bitsową abominację, bohatera, małe bestie tudzież ich kawalerię? Dziwnie sprecyzowane
Może po prostu pojedynczy model(bohater, jakiś z oddziału, coś do mordki), tudzież command group do oddziału jak proponował Mapet. Coś małego i tyle. Bez oddziałów, wielkich potworów, maszyn itp.
Trochę średnio rozumiem Twoje kryteria Słoniu - można wystawić bitsową abominację, bohatera, małe bestie tudzież ich kawalerię? Dziwnie sprecyzowane

Może po prostu pojedynczy model(bohater, jakiś z oddziału, coś do mordki), tudzież command group do oddziału jak proponował Mapet. Coś małego i tyle. Bez oddziałów, wielkich potworów, maszyn itp.