Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
- marcus_cheater
- Oszukista
Re: Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
Ja też mam propozycję. Macie sobie zrobić magic itemy o łącznej wartości punktowej max 100, a potem się nimi klepiecie.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Spoko Cyryl, przecież widzisz jaki jestem uprzejmy, choć nie muszę. Jak coś to przyjmuje czelendża od Dmtrij, ale pod warunkiem, że ma być on czelendżem o zwycięstwo w grze, a nie o rozstrzygniecie kwestii "czy to fajnie jechać komuś po matce". Takie kwestie normalnym ludziom raczej są wiadome bez grania.
kaleson bo ty nie rozumiesz poprsotu jak taki dimitrij napisze takie SUPER rzeczy na forum to teraz bedziemy go uspokajać bo on taki groźny jest że aż równa się z czyjąś matką i jeszcze używa trudnych słów więc robi się jeszcze fajniejszy a zatem śpieszmy się podziwiać ludzi bo admin tak szybko wyłączy temat.
bez urazy pozdro .
bez urazy pozdro .
Bla bla bla - nie ma to jak nabić 3 strony sprzeczkami i pojazdami.
Pozdro.
A teraz moze taki Achtung!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy znalazł już ktoś moj kodeks od VC po polsku??
Pilna sprawa, bo za 1.5 tyg MB jest a bez kodeka to tak lipnie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdro.
A teraz moze taki Achtung!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy znalazł już ktoś moj kodeks od VC po polsku??
Pilna sprawa, bo za 1.5 tyg MB jest a bez kodeka to tak lipnie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mógłby przypadkiem oddać, bo nie mam zamiaru kupować drugiego.
Z dnia na dzień bardziej mnie to nerwuje, bo niestety to jest moje i akurat nie kosztuje to 5zł (jak zombie), ale 15x wiecej.
Wiec uczciwy znalazca mógłby sie odezwać wkońcu, albo moze niech każdy przepatrzy swoje plecaczki walizeczki i czy przypadkiem nie zaje...ł z nudów kodeksu wypchanego rozpiskami, zapiskami i innymi pierdolami zwiazanycmi z WFB.
Z dnia na dzień bardziej mnie to nerwuje, bo niestety to jest moje i akurat nie kosztuje to 5zł (jak zombie), ale 15x wiecej.
Wiec uczciwy znalazca mógłby sie odezwać wkońcu, albo moze niech każdy przepatrzy swoje plecaczki walizeczki i czy przypadkiem nie zaje...ł z nudów kodeksu wypchanego rozpiskami, zapiskami i innymi pierdolami zwiazanycmi z WFB.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tobie zginął polski kodeks vc, ktory przynajmniej dostaniesz w kazdym sklepie, albo sprzedam ci swój...
a mi zginął manflyer, którego dostać to już nie taka łatwa sprawa...
i też powtarzam prośbę, żeby wszyscy sprawdzili walizki, bo to nie mozliwe, zeby rzeczy tak nagle ginęły, bo wszystko przeszukaliśmy i NIC nie zostało oprócz tej miarki GW o której pisałem.
ad Marek Golan
myślę, że ktoś zwinął twoją miarkę, a zostawił tę GW, mogę Ci ją dac przy okazji
a jeśli chodzi o przyszły turniej, to ja bym chętnie zrobił coś na mieszane punkty typu 1200+800
całkiem fajnie można wtedy pokminić, a i gra się inaczej
a mi zginął manflyer, którego dostać to już nie taka łatwa sprawa...
i też powtarzam prośbę, żeby wszyscy sprawdzili walizki, bo to nie mozliwe, zeby rzeczy tak nagle ginęły, bo wszystko przeszukaliśmy i NIC nie zostało oprócz tej miarki GW o której pisałem.
ad Marek Golan
myślę, że ktoś zwinął twoją miarkę, a zostawił tę GW, mogę Ci ją dac przy okazji
a jeśli chodzi o przyszły turniej, to ja bym chętnie zrobił coś na mieszane punkty typu 1200+800
całkiem fajnie można wtedy pokminić, a i gra się inaczej
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- morgan10005
- Falubaz
"nowi" przybyli na turniej i już straty
na 800 pkt to nie ma co wystawić, tak przynajmniej 1k
na 800 pkt to nie ma co wystawić, tak przynajmniej 1k
- marcus_cheater
- Oszukista
Jest jak najbardziej co wystawić. Format w porządku- im mniejszy tym więcej czasu na grę...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Manfred to ustalcie (telefon jeden czy drugi i ciach!)
Ludziska są głodni zwycięstw i testów - nie można im kazać długo czekać
No ale było powiedzialne "parówa" na "trochę mniejsze punkty" z "nieco większym czasem grania". Pozwoliłem sobie to wziąść za pewne ogólne ustalenia w fazie wstępnej
Ludziska są głodni zwycięstw i testów - nie można im kazać długo czekać
No ale było powiedzialne "parówa" na "trochę mniejsze punkty" z "nieco większym czasem grania". Pozwoliłem sobie to wziąść za pewne ogólne ustalenia w fazie wstępnej
- dziekanotr
- Wodzirej
eee witam, chyba dostalem cos za malo pkt do rankingu ligii...mialem 6 pkt z paradox empires a w tym turnieju zdobylem 0+2+11+5za rozpe czyli razem= 18 pkt, a dostalem doliczonych pkt tylko 10...
do ligi punkty liczy się zupełnie inaczej. Nie ma znaczenia ile zdobędziesz pkt na turnieju, tylko które zajmiesz miejsce. i potem to jest porównywane z ilością graczy i tym czy jest to lokal czy master. Za zwycięstwo na lokalu masz liczone 100 pkt i potem proporcjonalnie mniej w zależności od liczby graczy na turnieju. ostatnie miejsce ma 1 pkt.
Wy chłopcy to umiecie pier**lić od rzeczy:D
Nie rozumiem ciśnienia na kolejny format. weź figurki pograj z kumplem, gra na każde punkty rozwija twoje umiejętności. Jak komuś wpadnie dobra rozkminka to na pewno wrzucimy zasady i termin.
Wy chłopcy to umiecie pier**lić od rzeczy:D
Nie rozumiem ciśnienia na kolejny format. weź figurki pograj z kumplem, gra na każde punkty rozwija twoje umiejętności. Jak komuś wpadnie dobra rozkminka to na pewno wrzucimy zasady i termin.
- dziekanotr
- Wodzirej
aha to ok dziekuje w takim razie wszystko sie zgadza
- marcus_cheater
- Oszukista
Ej strzeliliście jakiegoś farmazona z wynikami... Grałem w parze z Viatroofem a nie z jakimś Romanem. Naprawcie to... Id Viatroofa- 2733.
Edit. Podałem złe id (znaczy Viatroof złe podał):p
Edit. Podałem złe id (znaczy Viatroof złe podał):p
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane