A ja z Kacprem i co z tym fantem zrobimy??Manfred pisze:nie nie nie Panowie tak sie nie robi, ja z Zielonym na bitwe już się ustawiłem ...
pozdro
To jest conajmniej chore co sie tu dzieje.
Nawet Shino mówi że paringi powinny być tak jak ja mówiłem.
A wy zwyczajnie robicie Lenartowi bałagan.
On nie robi teraz nic jak tylko wysyła poprawki na maile.
Rince a może ty sie boisz zagrać z Manfredem, bo obessasz??!!??
To nie jest argument że gracie ze sobą 2 razy w tygodniu - jeżeli wam to przeszkadza to dajcie sobie remis i będie po sprawie.
Normalne jest to że ktoś może na siebie trafić pomimo iż są z tego samego klubu.
Jak by tak miały wyglądać paringi to na Narbuttowych turniejach połowa ludzi by ze sobą nie grała, bo przecież jesteśmy z tego samego klubu i nie będziemy grać ze sobą.
Głupie gadanie, a racja jest po mojej stronie, a co Org z tym z robi to już jest jego broszka.
I nie mów że sie boje Kalafiora, bo jak mówie że nie moge w poniedziałek to poprostu mam cały dzień zajebany od sużo ważniejszych spraw niż turlanie kostkami i przesuwania figórek.
A stwierdzenie że większość jest za zmianą na pierwsze dostawienie jest błędne: Kalafior i Zielony mają to gdzieś z kim zagrają, Ja jestem za prawidłowym dostawieniem, czyli tak jak sie dostawia na wszystkich turniejach (nawet Kalafior to potwierdza), a Ty Rince wraz z Manfredem chcecie zmiany, bo będziecie grać poraz kolejny ze sobą - ten argument nie jest jakiś bardzo wystarczający do tego by zmieniać paringi.
Pozdro.