Old World League 1650 pts!!!

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Re: Old World League 1650 pts!!!

Post autor: Smiechu »

Manfred pisze:nie nie nie Panowie tak sie nie robi, ja z Zielonym na bitwe już się ustawiłem ...

pozdro
A ja z Kacprem i co z tym fantem zrobimy??

To jest conajmniej chore co sie tu dzieje.
Nawet Shino mówi że paringi powinny być tak jak ja mówiłem.
A wy zwyczajnie robicie Lenartowi bałagan.
On nie robi teraz nic jak tylko wysyła poprawki na maile.

Rince a może ty sie boisz zagrać z Manfredem, bo obessasz??!!??

To nie jest argument że gracie ze sobą 2 razy w tygodniu - jeżeli wam to przeszkadza to dajcie sobie remis i będie po sprawie.
Normalne jest to że ktoś może na siebie trafić pomimo iż są z tego samego klubu.
Jak by tak miały wyglądać paringi to na Narbuttowych turniejach połowa ludzi by ze sobą nie grała, bo przecież jesteśmy z tego samego klubu i nie będziemy grać ze sobą.

Głupie gadanie, a racja jest po mojej stronie, a co Org z tym z robi to już jest jego broszka.
I nie mów że sie boje Kalafiora, bo jak mówie że nie moge w poniedziałek to poprostu mam cały dzień zajebany od sużo ważniejszych spraw niż turlanie kostkami i przesuwania figórek.

A stwierdzenie że większość jest za zmianą na pierwsze dostawienie jest błędne: Kalafior i Zielony mają to gdzieś z kim zagrają, Ja jestem za prawidłowym dostawieniem, czyli tak jak sie dostawia na wszystkich turniejach (nawet Kalafior to potwierdza), a Ty Rince wraz z Manfredem chcecie zmiany, bo będziecie grać poraz kolejny ze sobą - ten argument nie jest jakiś bardzo wystarczający do tego by zmieniać paringi.

Pozdro.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Dobra nie pitol. cisnieniujesz sie najbardziej z nas wszystkich. nie piszesz nic w temacie, tylko wysylasz wszystkim pmki. te paringi pasuja 4em z 5ciu zainteresowanych osob. Czyli wszystkim procz ciebie. A twoj argument, ze "mam wazniejsze sprawy niz turlanie kostkami" jest rowniez chybiony i zakrawa o najgorsza hipokryzje, patrzac na twoj ostatni post. Ja juz i tak nie mam szans na wygrana, ty za to ty masz, ale paring tez ci nie pasowal. Bez przesady. Pierwsza 4ka gra w tym wypadku gra o wygrana i tak powinno byc. Co ne zmienia faktu, ze z perspektywy zasad, poniekad masz racje. Ale my tu probujemy dojsc do porozumienia, a ty topic tylko przelgadasz, sprawe rozwiazujac pmkami. To tez jest twoim zdaniem ok? Rzucmy kostka na 4+!!!!
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Nie wątpie że próbujemy dojść do porozumienia wszyscy i nie wysyłam pm, tylko pisze w topicu.
I tak naprawde pierwsza 5 ma szanse na wygranie, tylko trzeba sie postarać :)

Jak sie nie ciśnieniujesz to odpuść i wpuść prawidłowy paring, a z Mankiem zagraj kolejną toważyską bitwe.
Nie mówie że sie nie ciśnieniuje, ale obstaje za prawidłowym paringiem, a nie za wygodnym.
Rince pisze: Rzucmy kostka na 4+!!!!
I jak Ci wyszło??
Może niech Lenart żuci lepiej :p

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

moim zdaniem ten paring jest najlepszy bo był pierwszy.!!!
Nie powinienem dopuścić do dyskusji na ten temat.!!!

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Jak moge wygrac ja albo kacper? Nie ukladaj sobie w glowie nieprawdpodobnych scenariuszy. Ja wiem, ze szczescie zwykle jest po twojej stronie, nawet wchodzac all in z para dwojek, ale bez przesady. Ani ja, ani kacper nie liczymy sie w wyscigu o 1 miejsce. Wasza 4ka ma najwiecej punktow i powinniscie rozstrzygnac losy podium miedzy soba. Mi to wisi, czy zagram z mankiem, ale gralem z nim juz na ten format 3 bitwy i szczerze dziekuje za 4ta. Za to ty ewidentnie nie chcesz grac z kalafiorem. Coz, w sumie kto by chcial grac z tak poteznym graczem demonicznym!!!! :) Zasady sa po twojej stornie, ale ja rownie dobrze moge powiedziec, ze moglbys przyjac te paringi i sprobowac wygrac z najlepszym, w honorowej walce na smierc i zycie! Szczegolnie, ze paringi zostaly ostatecznie zaakceptowane. Dobra nie bede nic wiecej pisal, bo to dalej nie ma sensu. W ogole nie powinno byc tej awantury. Ode mnie eot.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Tu owszem masz racje Rince - niech najlepsi rozegrają to między sobą - pochelbiasz mi ;)

hehe tak sobie pomyślałem

Ciekawe co by było gdy by była 6. bitwa.
Ciekawe co w tedy byście powiedzieli.
Ja bym pewnie grał z Zielonym, bo tylko z nim nie grałem z tej czołówki.
A pozostali??
Wiadomo - Manfred z Rincem nie grali w lidze, ale grają ze sobą niemal 2 razy w tygodniu.
Kalfior z Manfredem już grali
...

I tak w nieskonczoność, aż byście grali z osobami które wogóle już nie liczą sie w stawce.

Dobra - paringi ustawione i trzeba grać.

Kalafior esami sie ustawimy - myśle że w czwartek jak możesz i nie koliduje Ci to bardzo to damy rade zagrać..

Pozdro

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Pax
Generalnie nie powinno być dyskusji na ten temat, tak samo z tą zmianą rozpiski. Szef ustalił pary i tak zostaje

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

no właśnie nie mieszajta :)
dzięki jeszcze raz Zieloniec za grę, tylko mi po nazwisku nie mów, bo zjem Ci figsy ;)
aha i zostałem miszczem kostek, wtorek, czwartek i dzisiaj zassysały mi nieźle ;)
uffff, czas je skończyć piłować :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

chyba cos sie rypnelo, bo ostatnia bitwe to ja wygralem nie kolega Stelmaszuk
Wiec prosze o korekte...
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
PIOTROSLAV
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: PIOTROSLAV »

Lenart1369 pisze: 3. Bociek i Stępniak sie nie raczyli odezwać co z 4 turą więc mają po 0 za 4 bitwę.
przecież kur.wa pisalem http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 95#p453595
wisi mi czy dostaje punkty czy nie, ale pisalem pol godziny przed Twoim postem, wiec mi nie zarzucaj braku odzewu, tylko sobie zarzuć przeoczenie

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

Przepraszam!!!

Nie zauważyłem tego posta przepraszam juz poprawiam!!!

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Dobra Maniek, zarezerwowalem stol na 10 w sobote. Szykuj juz swoje dupsko na analne doznania :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Analne doznania mówisz ?
dobra ale to Ty szykuj dupsko bo będziesz miał spotkanie 1-szego stopnia z Rocco Manfredim !!

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Rocco invades vampires ? nowy odcinek nigdzie nie pokazany? hmmm, może być ciekawie ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

Czy mój przeciwnik mógłby się odezwać w celu uzgodnienia czasu ostatniej bitwy.
Mam zagrać z Waldem

R.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

I po lidze. Dzieki Kacprowi za bardzo mila i bezspinkowa bitwe. w 3 turze doszlo do mighty combatu - 2 odzialy najtow w liczbie 4 i 3 zdaje sie + dyskowiec w moja skotlowana KB gwardie. Pierwsza tura remis, w drugiej najci sie odbili, ale zdazyli spolowic gwardie. Helka w lesie w drugiej turze spanikowala hydre, ktora uciekla za makiete. No i bojowe trole, z prawej strony, ktore oblaly chyba 4 glupoty i w ostatniej turze magii dostaly 2deszescia. Kulnalem 12 i udalo sie je spolowic. Fajna bitwa. Jeszcze raz dziekuje.
Obrazek

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

ja też już po, a teraz Rince czekam na sparing we vs we ;) ciekawe, kto pierwszy się wystrzela :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

:) Spoko, ale to w przyszlym tygodniu .
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Rince, a jaki wynik bylk u was??

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

18-2
Obrazek

ODPOWIEDZ