EURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Narożny pisze:Uh, wyglda na to ze bardzo ciezko bedzie. No, ale trzymajmy kciuki, oby dali rade :D (thurion pocisnie jak zwykle :wink: )
Thurion mi napisał, że dostał do 6 z jakimś DLem.
Kurcze dajcie info jakieś, bo nie wiadomo kto z kim gra, z jakimi armiami, a także jakie wyniki były w 4ej rundzie (poza naszym).
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Cos plewnie go dopasowali... chaos z Dl raczej latwo ni ma ...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Narożny pisze:Cos plewnie go dopasowali... chaos z Dl raczej latwo ni ma ...
No nie wiadomo kto z kim gra - tak jak wczoraj dawali runda po rundzie, tak dzisiaj chyba zapomnieli. Kto ma wieści - pisać ;)
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

Helka Thurionowi wywaliła w 1 turze.

Awatar użytkownika
Siemek
Chuck Norris

Post autor: Siemek »

Młodemu wyjebało dzwon w pierwszej turze
Helka Thurionowi wywaliła w 1 turze.
oddzial pomorski cos pecha mial :?
pzdr
Ostatnio zmieniony 12 sie 2007, o 17:01 przez Siemek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

hehe dzwony helki jak to bywa zawsze wyjebią kiedy trzeba żeby sie wszystko zesrało.

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

tzn wlosi skopali nam dupe?

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Nie.Reszta pocisnela i zabraklo 2 pkt do zwyciestwa...

które zabrał naszej drużynie i prawdopodobnie zwyciestwo w turnieju JJ z gołkowa.(zasłyszane)
Pasiak popchnął las i zblokował steam tanka tak ze nie mogł cofać(identycznie jak Rzymek z Inferno zwalil ustawienie tankow naDrakonie Wielkim tak ze nie mogly wyjechać).

Niestety wiadomo tylko dla siebie decyzja JJ pozwolil Wlochowi ruszyc tanka który potem Pasiakowi przejechać pół armii.Gdyby nie to nasi by przy zwyciestwie w 6 bitwie obronili mistrzostwo.

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Remis... czyli włosi wygrali juz ETC :/
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Chory pisze:Nie.Reszta pocisnela i zabraklo 2 pkt do zwyciestwa...

które zabrał naszej drużynie i prawdopodobnie zwyciestwo w turnieju JJ z gołkowa.(zasłyszane)
Pasiak popchnął las i zblokował steam tanka tak ze nie mogł cofać(identycznie jak Rzymek z Inferno zwalil ustawienie tankow naDrakonie Wielkim tak ze nie mogly wyjechać).

Niestety wiadomo tylko dla siebie decyzja JJ pozwolil Wlochowi ruszyc tanka który potem Pasiakowi przejechać pół armii.Gdyby nie to nasi by przy zwyciestwie w 6 bitwie obronili mistrzostwo.
To jak to niby wyglądało ?? Pozwolił czołg po lesie ruszać czy jak ??
Draconis - FOR EVER !!!

Sasza
Oszukista

Post autor: Sasza »

Scimitar pisze:
Narożny pisze:Cos plewnie go dopasowali... chaos z Dl raczej latwo ni ma ...
No nie wiadomo kto z kim gra - tak jak wczoraj dawali runda po rundzie, tak dzisiaj chyba zapomnieli. Kto ma wieści - pisać ;)
straszna bombardencja byla z dunczykami i ekipa krakowska + kokosowy Moczul i nasza maskotka klubowa - Doris... wiec spalem do 14 i jestem troche malo na bierząco :/

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Czołg nie może jechać do tyłu.Pamietasz sytuacje z bitwy Rzymka.Tak to pewnie wyglądało.Nie było pewnie miejsca na piwot wiec nie mogł sie obrócic.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Chory pisze:Czołg nie może jechać do tyłu.Pamietasz sytuacje z bitwy Rzymka.Tak to pewnie wyglądało.Nie było pewnie miejsca na piwot wiec nie mogł sie obrócic.
No bitwy Rzymka wtedy nie widziałem. Domyślam się, że po prostu nie mógł pivotować. Czyli JJ pozwolił czołg obrócić mimo, że pivotu nie mógł zrobić ??
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Z tego co mi wiadomo tak.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Ehh, można być gościnnym, ale bez przesady :lol2: Jak Włoch wjechał czołgiem, że można go było bloknąć to sam sobie zasłużył. No ale poczekajmy na oficjalne wieści.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Dalmar
Falubaz

Post autor: Dalmar »

Chory pisze: Niestety wiadomo tylko dla siebie decyzja JJ pozwolil Wlochowi ruszyc tanka który potem Pasiakowi przejechać pół armii.Gdyby nie to nasi by przy zwyciestwie w 6 bitwie obronili mistrzostwo.
Nie pisz takich rzeczy bo stąd biorą sie plotki - JJ i tak ma bardzo cieżko. Jak chlopaki i JJ napisza relacje to dopiero będziemy komentować.

Na tej zasadzie można mieć pretencje do Młodego, bo sobie wysadził dzwon i przez to Team stracił punkty (choć jest to oczywiście absurd)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

dalmar pisze:
Chory pisze: Niestety wiadomo tylko dla siebie decyzja JJ pozwolil Wlochowi ruszyc tanka który potem Pasiakowi przejechać pół armii.Gdyby nie to nasi by przy zwyciestwie w 6 bitwie obronili mistrzostwo.
Nie pisz takich rzeczy bo stąd biorą sie plotki - JJ i tak ma bardzo cieżko. Jak chlopaki i JJ napisza relacje to dopiero będziemy komentować.

Na tej zasadzie można mieć pretencje do Młodego, bo sobie wysadził dzwon i przez to Team stracił punkty (choć jest to oczywiście absurd)
A masz Darek wieści jakieś - bo ja wiem tyle co Thurion czasem napisze mi eSa.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Pisze to ze zródełwiec aż takie plotki to nie są.
To ze JJ ma cieżko to wiem.Mam małe przeczucie że niektóre relacje będą ostre :wink:

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

a moze nie ma sie co szukac winnych tylko pogratulowac Włochom ktorzy na tym turnieju okazali sie najlepsi? :roll:

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Ja pisze co wiem.
Mi to wisi kto wygra choć oczywiscie kibicuje naszym.

ODPOWIEDZ