heh?2 dużych magów było z death i nurgle. Przez kości zbytnio się nie popisali ale czuć potencjał.
(Slan i Stegadon zdały inicjatywe od pitki...)
no ja jakos sobie odpuszczam narazie trolle :/
Moderator: JarekK
heh?2 dużych magów było z death i nurgle. Przez kości zbytnio się nie popisali ale czuć potencjał.
Jakby był jakiś bohater z LoS którego można by wsadzić do tych trolli...jurak pisze:heh?2 dużych magów było z death i nurgle. Przez kości zbytnio się nie popisali ale czuć potencjał.
jest, ale specialGrolshek pisze:Jakby był jakiś bohater z LoS którego można by wsadzić do tych trolli...jurak pisze:heh?2 dużych magów było z death i nurgle. Przez kości zbytnio się nie popisali ale czuć potencjał.
4 wystarczy, tez mialem ostatnio farta i wrzucilem sobie +1t potem +1sgerald_tarrant pisze:no ja rozumiem, ale zeby miec takie boosty, trzeba zregenerowac tych ran w cholere
mnie tam nigdy trolle się nie za bardzo regenerowały, więc pytam...
jurak pisze:tak, za kazde zregenerowane ponad dwie rany w jakiej kolwiek fazie przysluguje rzut na eog.gerald_tarrant pisze:czym tak wykręciles trolle? mutujaca regeneracja?
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Tak, czyli liczą sie rany od magii, strzelania i cc, właśnie sprawdziłem.Waldi pisze:Hmmm na pewno?
Mi się wydawało, że tylko w close combat (a nie mam teraz podręcznika by to sprawdzić)
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
a. nieeee /any phase/Khumanor pisze:jurak pisze:tak, za kazde zregenerowane ponad dwie rany w jakiej kolwiek fazie przysluguje rzut na eog.gerald_tarrant pisze:czym tak wykręciles trolle? mutujaca regeneracja?
wy regenerowane rany daję rzut na EotG tylko jeśli te rany są zregenerowane w CC i rzut jest pod koniec CC
dodam tylko że jeśli w jednej fazie zregeneruje się nawet milion ran pod koniec CC przysługuje tylko jeden rzut na EotG