Wybór składu - ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Wybór składu - ETC 2011
Nie wiem co to artroskopia, ale na wszelki wypadek poproszę z dodatkowym serem i sosem czosnkowym.
http://pl.wikipedia.org/wiki/ArtroskopiaKalesoner pisze:Nie wiem co to artroskopia, ale na wszelki wypadek poproszę z dodatkowym serem i sosem czosnkowym.
sera i sosu nie dali

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Skąd wiesz, co Ci zaszyli w kolanie. Dziwniejsze rzeczy ludzie znajdowali, niż ser i sos 

najmniej przyjemny moment to schodzenie znieczulenia z pecherza w momencie w ktorym nie zeszlo jeszcze z trąbyjachu_ka pisze:Przecież artroskopia to nawet nie operacja tylko zabieg jest a najmniej przyjemny moment to wyciąganie drenu z kolana. Nie rób z siebie kaleki, zapierdalaj nazad do kieratu

Tylko co jest co?Shino pisze:to nie to samoDZIK pisze: W miejsce Leoha walczy z nią Barbara![]()
nie porownoj gowna do twarozku

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Chyba 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
thurion pisze:najmniej przyjemny moment to schodzenie znieczulenia z pecherza w momencie w ktorym nie zeszlo jeszcze z trąbyjachu_ka pisze:Przecież artroskopia to nawet nie operacja tylko zabieg jest a najmniej przyjemny moment to wyciąganie drenu z kolana. Nie rób z siebie kaleki, zapierdalaj nazad do kieratu
Thurion nie uzalaj sie nad soba. Chcesz pogadac o bolu to moge Ci troche poopowiadac.
Wszystkie ledwo-co-wymarłe dinozaury tu postują - temat win sam w sobieKielon pisze:Idźcie z tym do innego tematu, tu ma być euro flame.

Spałeś z Inferno?Ziemko pisze:Thurion nie uzalaj sie nad soba. Chcesz pogadac o bolu to moge Ci troche poopowiadac.

A co? Jak jest? Bolało Cię?Furion pisze:Spałeś z Inferno?Ziemko pisze:Thurion nie uzalaj sie nad soba. Chcesz pogadac o bolu to moge Ci troche poopowiadac.![]()

ps. czasem zastanów się z czego żartujesz, pomyśl po prostu.
Abandoned
Abandoned
Nie odpowiedziałeś merytorycznie na żaden z moich argumentów co potwierdza prawdziwość tego co napisałem.swieta_barbara pisze:No nie przetlumacze Ci tego, nie mam juz sil. Glosowanie na LL jest manipulacja, politykowaniem znow dostane sie na ETC, wybor przez top X jest bez zarzutu, Debek to moja marionetka, ETC nie zmienilo sie w ogole od 2006 roku, a zupa byla za slona. Dorosnij Darek, brak Ci argumentow. EOT
Nie pisałem, że TopX jest bez zarzutu ale nie jest z dupy co ty sugerujesz i nigdzie nie napisałem, że Dębek to marionetka, a w 2008 roku byłeś w pełni także decydentem więc nie zasłaniaj sie Dębkiem. A dorastać nie muszę - bawię się w WFB 16 rok i mam znacznie większe doświadczenie i jako gracz i jako organizator Ligi i Masterów. Poprostu nie cierpię jak ktoś wciska ciemnotę i mam mam nadzieję, że o graczach na ETC zadecyduje skuteczność i skill, a nie układy i polityka.
To co Ziemkowi?runepriest pisze:może się mu to samo przytrafiło i chce z nim o tym pogadać
Nie życzę mu tego. Nikomu tego nie życzę.
Oby tak było Darku, oby tak było...Dalmar pisze: o graczach na ETC zadecyduje skuteczność i skill, a nie układy i polityka.
Abandoned
Abandoned
Może w takim razie rozważyć opcję żeby wybierało 3 ostatnich Kapitanów w ETC - czyli do składu dołącza Młody bądź Robson, co daje moim zdaniem też jest ważne tym bardziej żeby selekcjonerów była nieparzysta ilość.kudłaty pisze:Bez sensu tak szybko to głosowanie, tak byśmy mieli więcej soczystych akcji, może je chociaż wydłużmy o tydzień?
Jak pokazało ostatnie ETC potrafię też grać armią szarpiącą, która ma zdobywać punkty mimo, że miałem 250 pkt. mniej w rozpisce niż moim przeciwnicy, stąd nie zgodzę się że tylko na blokera nadaję.thurion pisze:i tu sie w 100% zgadzamkudłaty pisze: @Jankiel. To fakt, Darek uchodzi za wymarzonego blockera,