Ale to nic nowego
"Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 4 do pobrania!!!
Re: "Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 3 już jest!!!
Nice!
Ale to nic nowego
Ale to nic nowego
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Też mi się tak wydajeAsassello pisze:Wykreślanka rozwalona
choć mam wrażenie, że jest tam jakiś bug :/
Numer jest super
Wisła Kraków.
Chochlik drukarski musi być - bez tego byłoby nudnoSevi pisze:Też mi się tak wydajeAsassello pisze:Wykreślanka rozwalona
choć mam wrażenie, że jest tam jakiś bug :/
Numer jest super![]()
Ale 6 osobom, której póki co przysłały rozwiązania nie przeszkodził!
Może wyjdzie jakiś bonus w postaci plakatu czy czegoś takiego 
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
To kiedy pierwszy lokal ze specjalami?
Trzeba to wypróbować na żywym organizmie.
Dębek sieknął ekstra artykulik. Zawsze mi opowiadał o zajebistości heavena, ale dopiero jak to ladnie rozpisał czarno na bialym, to dostrzegłem sporo niuansów. Istotnych niuansów.
Dzięki Młodemu lepiej też teraz ogarniam TK, choc obstawiam, że Młody jeszcze bedzie weryfikował swoje poglądy za jakiś czas. Ale to nieuniknione. Sam zmienilem zdanie na temat kilku rzeczy w orkach juz po napisaniu recenzji zielonych.
Mam nadzieje, ze nastepnym razem Jacek bedzie pamiętał o dopisaniu ksywki skromnego pomocnika. 
Trzeba to wypróbować na żywym organizmie.
Dębek sieknął ekstra artykulik. Zawsze mi opowiadał o zajebistości heavena, ale dopiero jak to ladnie rozpisał czarno na bialym, to dostrzegłem sporo niuansów. Istotnych niuansów.
Dzięki Młodemu lepiej też teraz ogarniam TK, choc obstawiam, że Młody jeszcze bedzie weryfikował swoje poglądy za jakiś czas. Ale to nieuniknione. Sam zmienilem zdanie na temat kilku rzeczy w orkach juz po napisaniu recenzji zielonych.
Dzięki, cieszę się, że zdjecia się podobają.Myth pisze: Ciekawy raport, dobre zdjęcia
Buła pisze:a czym ściągasz?
bo jak operą miałem ten sam problem z ie nie ma problemu
u mnie był porobny problem, po kilkudziesięciu %, dałem po prostu wznów i doszło do końca.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Za drobne błędy pozostaje przeprosić.
Żeby zdążyć dziś w ogóle nie spałem.
2 słowa wyjaśnienia:
- wielkie podziękowania dla Blessa za organizację bitwy do raportu i fantastyczne zdjęcia. Bez Ciebie te raporty nie wyglądałyby tak dobrze.
- ukłony dla Maulera za korektę. Zrobił kawał dobrej, a przecież tak żmudnej, roboty.
Panowie - bardzo dziękujemy!
Żeby zdążyć dziś w ogóle nie spałem.
2 słowa wyjaśnienia:
- wielkie podziękowania dla Blessa za organizację bitwy do raportu i fantastyczne zdjęcia. Bez Ciebie te raporty nie wyglądałyby tak dobrze.
- ukłony dla Maulera za korektę. Zrobił kawał dobrej, a przecież tak żmudnej, roboty.
Panowie - bardzo dziękujemy!
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Póki co przeglądam tak tylko po obrazkach, ale widzę, że przechodzicie samych siebie. Na prawdę ciekawe tematy. Jak znajdę parę wolnych chwil to na pewno przekartkuję owoc Waszej pracy.
PS: No i w alternatywnych modelach dowiaduję się, czy wampiry mają Black Guardów
PS: No i w alternatywnych modelach dowiaduję się, czy wampiry mają Black Guardów
Bardzo fajny numer, ale jest parę niedoróbek, tzn. literówki, brak spacji itd. Do tego nie wiem dlaczego w artukule o specjalach postaniwiliście niedopuścić biednego Oriona do gier (sami stwierdziliście że to taki Greater Demon tylko że słabszy).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Majestic pisze:Bardzo fajny numer, ale jest parę niedoróbek, tzn. literówki, brak spacji itd. Do tego nie wiem dlaczego w artukule o specjalach postaniwiliście niedopuścić biednego Oriona do gier (sami stwierdziliście że to taki Greater Demon tylko że słabszy).
W tabeli jest dopuszczony, oznaczenie w opisie jest raczej bledne.
nie dopuściliście Teclisa. Nie lubię was. Fuch i ... !