A co do tego co napisałeś to akurat wiesz nie każdy wchodząc ma świadomość że mamy w ofercie tylko figurki i pytania o MtG, planszówki czy Inwazje są bardzo częste.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Za to Ty możesz przywrócić balans na świecie i puścić z dymem swoje poprzednie miejsce pracyWieszkto pisze:Panowie chodzi mi o jawną dyskryminację innych sklepów na rzecz gralla , być może dlatego iż cześć pracowników tam wcześniej pracowała.
Skąd wiesz że tego nie uczyniłemKlafuti pisze:Za to Ty możesz przywrócić balans na świecie i puścić z dymem swoje poprzednie miejsce pracyWieszkto pisze:Panowie chodzi mi o jawną dyskryminację innych sklepów na rzecz gralla , być może dlatego iż cześć pracowników tam wcześniej pracowała..
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Man jak ktoś mnie pyta gdzie najbliżej od ZT dostanie karty do MGT albo planszówki to mam ludzi wysyłać na Ursynów?Wieszkto pisze:Panowie chodzi mi o jawną dyskryminację innych sklepów na rzecz gralla , być może dlatego iż cześć pracowników tam wcześniej pracowała.