Żelazna Nawałnica
Re: Żelazna Nawałnica
Słowo "kupa" nabiera nowego wymiaru... Całkiem udany model.
- swieta_barbara
- habydysz
Z tymi dwoma gostkami z poprzedniej strony taka rozpa mi weszla (przy okazji skserowalem sobie od Kosy opala na magu):
Daemon Prince of Slaanesh: General; Chaos Armour; Wings; Scaled Skin; Charmed Shield; Dragonbane Gem @ 330
Daemon Prince of Nurgle: Chaos Armour; Enchanted Shield @ 270
Hero of Tzeentch on Barded Daemonic Mount: BSB; Great Weapon; Talisman of Preservation @ 246
Sorcerer of Tzeentch on Disc: Magic Level 2; Lore of Metal; Dispel Scroll; Dragonhelm; Opal Amulet @ 240
3 Chariots of Slaanesh @ 345
3x5 Marauder Horsemen of Slaanesh @ 225
5 Chaos Warhounds @ 30
Chimera: Regenerating Flesh @ 245
2x3 Skullcrushers: Ensorcelled Weapons @ 468
Smiesznie, ze BSB moze jezdzic tylko w pieskach :] No ale zawsze to jakies zabepieczenie na pierwsze tury przed KBkami i pierwszym banishmentem. Nie mam skad szarpnac punktow na tarcze dla BSB, moze macie jakies pomysly?
Opal Amulet przykumalem u Kosy - swietny przedmiot w sumie dla tego maga, zawsze mozna jakas bulke z dziala sprobowac przytulic. Temu kolesiowi znowuz chcialbym wykupic trzecie oko, tez nie wiem skad punkty na to. Swietny bylby na kadajca :]
No i przydaloby sie zianie na chimerze - w sumie z 45 punktow potrzebuje, zeby bylo git.
Daemon Prince of Slaanesh: General; Chaos Armour; Wings; Scaled Skin; Charmed Shield; Dragonbane Gem @ 330
Daemon Prince of Nurgle: Chaos Armour; Enchanted Shield @ 270
Hero of Tzeentch on Barded Daemonic Mount: BSB; Great Weapon; Talisman of Preservation @ 246
Sorcerer of Tzeentch on Disc: Magic Level 2; Lore of Metal; Dispel Scroll; Dragonhelm; Opal Amulet @ 240
3 Chariots of Slaanesh @ 345
3x5 Marauder Horsemen of Slaanesh @ 225
5 Chaos Warhounds @ 30
Chimera: Regenerating Flesh @ 245
2x3 Skullcrushers: Ensorcelled Weapons @ 468
Smiesznie, ze BSB moze jezdzic tylko w pieskach :] No ale zawsze to jakies zabepieczenie na pierwsze tury przed KBkami i pierwszym banishmentem. Nie mam skad szarpnac punktow na tarcze dla BSB, moze macie jakies pomysly?
Opal Amulet przykumalem u Kosy - swietny przedmiot w sumie dla tego maga, zawsze mozna jakas bulke z dziala sprobowac przytulic. Temu kolesiowi znowuz chcialbym wykupic trzecie oko, tez nie wiem skad punkty na to. Swietny bylby na kadajca :]
No i przydaloby sie zianie na chimerze - w sumie z 45 punktow potrzebuje, zeby bylo git.
Opal to wymysł Dymitra
oprócz maga na dysku nie masz żadnych innych magów? DP nimi nie są? Jak tak to wywal mu level i już 35 pkt jest wolne
Z rzeczy, które JEŚLI JUŻ bym obcinał to
Dragonbane Gem
Lvl 2 na magu
Masz 40 pkt, oko + Flaming Breath albo zostawiasz Dragonbane Gem i Tarcza + Flaming Breath
Co do maga. Jak zgarnie armatę po zużyciu scrolla, przynajmniej nie zgarnie jej coś innego . Jak nie to ładnie ogarnia maszynki/śmieci z 5 S4 atakami.
Dragonbane Gem
Lvl 2 na magu
Masz 40 pkt, oko + Flaming Breath albo zostawiasz Dragonbane Gem i Tarcza + Flaming Breath
Co do maga. Jak zgarnie armatę po zużyciu scrolla, przynajmniej nie zgarnie jej coś innego . Jak nie to ładnie ogarnia maszynki/śmieci z 5 S4 atakami.
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, o 18:25 przez trikk, łącznie zmieniany 3 razy.
Release the Przemcio!
Ten sam autor, a to zobowiązujeFluffy pisze:Drugi, po TK.
Wisła Kraków.
Wczoraj dostalem 8-12, ale jakby nie bylo domku, zapewne skonczyloby sie maska w jakiejs 3-4 turze. Rozpa wochu pod DP 4lvl nurgla. Niesamowita rozpa.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- swieta_barbara
- habydysz
Czas na raporcik, wystawilem rozpe na jednym DP z 4 lvl nurgle i wstawilem jeszcze gorebeast chariot (Aleks mnie namowil na zmiany, jak sie okazalo na swoja zgube).
Rince wylosowal strone z domkiem, zaczynal, ale nic nie zrobil. Ja wystawilem sie centralnie naprzeciw domku, ale powyzej 24 cali od niego. Ruszylem w drugiej turze. W 3 dojechalem, w 4 wyczyscilem wszystko poza domkiem. Stracilem gorebeast chariot, chariot i jednych crusherow. 12:8
Taki wynik w pierwszej bitwie kaze przemyslec kwestie armii na obecna lige. Rozpa robi przykry bardzo napor, magia sie zbytnio nie przydala, chyba jednak sprobuje gry na Death.
Fasty jednak nic sie nie zmienily, sa slabe jak siemasz - nie wiem czy nie wroce do warriorow. Charioty sa swietne, a gorebeast chariot to juz w ogole miazga.
Musze to zabrac na lokala.
Rince wylosowal strone z domkiem, zaczynal, ale nic nie zrobil. Ja wystawilem sie centralnie naprzeciw domku, ale powyzej 24 cali od niego. Ruszylem w drugiej turze. W 3 dojechalem, w 4 wyczyscilem wszystko poza domkiem. Stracilem gorebeast chariot, chariot i jednych crusherow. 12:8
Taki wynik w pierwszej bitwie kaze przemyslec kwestie armii na obecna lige. Rozpa robi przykry bardzo napor, magia sie zbytnio nie przydala, chyba jednak sprobuje gry na Death.
Fasty jednak nic sie nie zmienily, sa slabe jak siemasz - nie wiem czy nie wroce do warriorow. Charioty sa swietne, a gorebeast chariot to juz w ogole miazga.
W 4tej bylo zamiecione, ale dlatego, ze zwlekales ture niepotrzebnie. Zabilem jeszcze chimere. Fasty sa mega, daja wystawienia.
Przemcio, kozacka rozpa. Graj na magu czincza
Przemcio, kozacka rozpa. Graj na magu czincza
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
@swieta_barbara
Graliście z draftem? Rince grał DE?
Dałeś gołe fasty z MoS, czego się po nich spodziewałeś z s3 ?
Graliście z draftem? Rince grał DE?
Dałeś gołe fasty z MoS, czego się po nich spodziewałeś z s3 ?
Release the Przemcio!