Galeria HElficka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
przepraszam bardzo, ale nie przypominam sobie, abym mowil cos takiego.Ice-T pisze:nie widzieliście jeszcze nowego smoka DE...? jeszcze co prawda nie wiadomo kiedy wyjdzie ale szaman mówił że prawdopodobnie jakoś na poczatku przyszłego roku planuja go wydac czyli pi razy drzwi nie wiadomo kiedy
co do smoka - widzialem go na wlasne oczy juz ponad dwa lata temu. tak samo, jak nowa wyverne. i co? i nic. sa modele, ktore nigdy nie ujrza swiatla dziennego - z roznych przyczyn.
z tego co wiem to na chwile obecna smok byl za duzy i zbyt zawily, zeby oplacalo sie go robic - podobno musialby kosztowac fortune. to sa informacje sprzed pol roku - nie wiem, czy cos sie w tym temacie zmienilo.
podsumowujac:
tak, ten smok istnieje i jest autorstwa Trish Morrison, rzezbiarki GW. czy jest to smok DE? nie wiem. kiedy wyjdzie? nie wiem. czy w ogole wyjdzie? nie wiem.
"I fart in your general direction" 

takiego gada to bym sobie kupił 

To nie smok tylko smoczyca pilnująca swojego młodego
( jajo )
A co do uniwersalności to masz racje Ice , wystarczy wybrać sobie kolorek i już jedziesz takim smokiem w WE , HE , DE
Trzeba jeszcze tylko "woźnice" zrobić , bo chyba tylko WE mogą wystawić smoka jako oddzielną jednostkę ( jeżeli się nie mylę )
Pozdrowienia moi źli kuzyni

A co do uniwersalności to masz racje Ice , wystarczy wybrać sobie kolorek i już jedziesz takim smokiem w WE , HE , DE

Pozdrowienia moi źli kuzyni

Mylisz sie...
Smoczek ladny, ale dla mnie taki troche zbyt dziki, troche widac ze smagany biczami, gdzie tu duma i dostojnosc Caledoru...?
Smoczek ladny, ale dla mnie taki troche zbyt dziki, troche widac ze smagany biczami, gdzie tu duma i dostojnosc Caledoru...?

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/