Niezupełnie, Bilaticon jest w Gnomie, a nie w wynajętej szkole.-Qc- pisze: Zresztą sami dostrzegliscie problem zapowiadajac niższą wejściówkę na Bilaticon
Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała
Re: Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
-
- Falubaz
A Silesian - Shino, Lidder, Szaitis i JaLaik pisze:Cóż, prowincja jest tańsza, a tak na serio to bardzo dużo zależy od układów, szczęścia itd...
(koszt sprzątaczki jest niestety wprost proporcjonalny do zniszczeń i ilości zezwięrzęceń...)
@Qc
czym, w sensie organizacyjnym różni się master od tego co było na MPkach? (nie twierdze że to to samo, tylko ciekaw jestem co dokładnie Cię tak rozbawiło, no i wskaż mi proszę mastera z 3 sędziami (nie liczę tutaj siedzących przy kompie czy malarskich, bo MPki pod tym względem biją konkurencje na łeb na szyję)

Kurde jaka wojna
sorry no moim zdaniem 30 zł to dużo tak samo jak w KRK 20 zł za wejściówkę, rozumiem że to zależy od wynajęcia sali itp. Nie krytykuje tylko stwierdzam fakt więc mi tu nie walczcie z faktem że to dużo bo u nas w Jorgusiu jest wejście za 10 zł w tym piwo do ręki i Puchar dla 1 miejsca.
Pomysł MP jest doski i musi trwać nawet jeśli ta wejściówka wzrośnie to co roku będę jeździł na ten turniej, ale oświetlenie było fatalne

Pomysł MP jest doski i musi trwać nawet jeśli ta wejściówka wzrośnie to co roku będę jeździł na ten turniej, ale oświetlenie było fatalne

Solo pisze:Kurde jaka wojnasorry no moim zdaniem 30 zł to dużo tak samo jak w KRK 20 zł za wejściówkę, rozumiem że to zależy od wynajęcia sali itp. Nie krytykuje tylko stwierdzam fakt więc mi tu nie walczcie z faktem że to dużo bo u nas w Jorgusiu jest wejście za 10 zł w tym piwo do ręki i Puchar dla 1 miejsca.
można w ogóle nie robić lub robić za 30 i 20 zł - co wybierasz? Nie mamy takich możliwości jak ty

Pisze tak bo tak jest, oczywiście że lepiej robić turniej niż go nie robić, ale skoro master kosztuje 45-50 zł to lokal 20-30 zł to jest dużo tak czy nie ?
Więc fuck off po to jest forum żeby pisać nawet głupoty, albo nie potrzebne rzeczy.
Chyba nie zaczniecie zaraz pisać jakie to oświetlenie było super, bo jaśniej nie musiało być itp.

Więc fuck off po to jest forum żeby pisać nawet głupoty, albo nie potrzebne rzeczy.
Chyba nie zaczniecie zaraz pisać jakie to oświetlenie było super, bo jaśniej nie musiało być itp.

Otóż 20-30 zł to nie jest dużo za całodzienną imprezę w czystym miejscu z ubikacją. W Krakowie 30 zł kosztuje godzina w Imce czy innych sala a za wynajęcie sali do piłki płaciliścmy 250 zł za 2h.
To są normalne ceny. Jak ma się układy czy znajomości czasem może udaje się zrobić coś taniej.
To są normalne ceny. Jak ma się układy czy znajomości czasem może udaje się zrobić coś taniej.
Co było, minęło! Teraz zapraszamy na turniej-bombę!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=37180
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=37180
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
To akurat super sprawa - dojazd do Tychów macie super, zpaytajcie Macka PSolo pisze:Rozumiem macie u was straszliwe ceny my za sale na halówkę płacimy 60 zł za 2 hwięc zastanówcie się czy nie lepiej jechać do nas :p taniej wam wyjdzie

Nie wiem solo o co Ci hcodiz ze swiatłem w warzywniaku było fantastyczne! ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dobrze wspominasz znajomości zawarte rok temu tak ; p ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Chłopaki, spokojnie. Turniej się odbył, wszystkim się podobało, po co to zaśmiecać i psuć obraz jakimiś chorymi przepychankami?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
przecież napisałem w cudzysłowiu - oczywiście ,że nie mam tam "kolegów"Kalesoner pisze:PiotrB pisze:I zawsze będę mu kibicował na masterach! Wolę jak on wygrywa niż "koledzy" z Wawy
człowieku, Ciebie nawet nikt nie kojarzy