Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Re: Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała

Post autor: debelial »

-Qc- pisze: Zresztą sami dostrzegliscie problem zapowiadajac niższą wejściówkę na Bilaticon
Niezupełnie, Bilaticon jest w Gnomie, a nie w wynajętej szkole.

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Laik pisze:Cóż, prowincja jest tańsza :wink: , a tak na serio to bardzo dużo zależy od układów, szczęścia itd...
(koszt sprzątaczki jest niestety wprost proporcjonalny do zniszczeń i ilości zezwięrzęceń...)

@Qc
czym, w sensie organizacyjnym różni się master od tego co było na MPkach? (nie twierdze że to to samo, tylko ciekaw jestem co dokładnie Cię tak rozbawiło, no i wskaż mi proszę mastera z 3 sędziami (nie liczę tutaj siedzących przy kompie czy malarskich, bo MPki pod tym względem biją konkurencje na łeb na szyję :wink: )
A Silesian - Shino, Lidder, Szaitis i Ja :wink: :twisted:

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

@Suchy
Racja ale Silesian jest wyjątkiem potwierdzającym regułę :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Wielu chciało być, ale już niekoniecznie grać :wink:

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Kurde jaka wojna :D sorry no moim zdaniem 30 zł to dużo tak samo jak w KRK 20 zł za wejściówkę, rozumiem że to zależy od wynajęcia sali itp. Nie krytykuje tylko stwierdzam fakt więc mi tu nie walczcie z faktem że to dużo bo u nas w Jorgusiu jest wejście za 10 zł w tym piwo do ręki i Puchar dla 1 miejsca.
Pomysł MP jest doski i musi trwać nawet jeśli ta wejściówka wzrośnie to co roku będę jeździł na ten turniej, ale oświetlenie było fatalne :)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Solo pisze:Kurde jaka wojna :D sorry no moim zdaniem 30 zł to dużo tak samo jak w KRK 20 zł za wejściówkę, rozumiem że to zależy od wynajęcia sali itp. Nie krytykuje tylko stwierdzam fakt więc mi tu nie walczcie z faktem że to dużo bo u nas w Jorgusiu jest wejście za 10 zł w tym piwo do ręki i Puchar dla 1 miejsca.
Pomysł MP jest doski i musi trwać nawet jeśli ta wejściówka wzrośnie to co roku będę jeździł na ten turniej, ale oświetlenie było fatalne :)

można w ogóle nie robić lub robić za 30 i 20 zł - co wybierasz? Nie mamy takich możliwości jak ty :( To są naprawdę duże kwoty dla Ciebie ? Po co tak gadasz? :(
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Solo musi utrzymywać image mesjasza śląskiego battla :wink:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

I zawsze będę mu kibicował na masterach! Wolę jak on wygrywa niż "koledzy" z Wawy :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Pisze tak bo tak jest, oczywiście że lepiej robić turniej niż go nie robić, ale skoro master kosztuje 45-50 zł to lokal 20-30 zł to jest dużo tak czy nie ?
Więc fuck off po to jest forum żeby pisać nawet głupoty, albo nie potrzebne rzeczy.
Chyba nie zaczniecie zaraz pisać jakie to oświetlenie było super, bo jaśniej nie musiało być itp.
:D

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Otóż 20-30 zł to nie jest dużo za całodzienną imprezę w czystym miejscu z ubikacją. W Krakowie 30 zł kosztuje godzina w Imce czy innych sala a za wynajęcie sali do piłki płaciliścmy 250 zł za 2h.
To są normalne ceny. Jak ma się układy czy znajomości czasem może udaje się zrobić coś taniej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Rozumiem macie u was straszliwe ceny my za sale na halówkę płacimy 60 zł za 2 h :D więc zastanówcie się czy nie lepiej jechać do nas :p taniej wam wyjdzie

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Co było, minęło! Teraz zapraszamy na turniej-bombę!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=37180

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Solo pisze:Rozumiem macie u was straszliwe ceny my za sale na halówkę płacimy 60 zł za 2 h :D więc zastanówcie się czy nie lepiej jechać do nas :p taniej wam wyjdzie
To akurat super sprawa - dojazd do Tychów macie super, zpaytajcie Macka P ;) - a u nas sala jest ok i chetnych do pogrania na tyle mało że każdy by sie przydał

Nie wiem solo o co Ci hcodiz ze swiatłem w warzywniaku było fantastyczne! ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

hehe no właśnie to jest mój problem, jeśli już jestem to zdecydowanie za krótko :D oczy nie zdążą odpocząć a zawsze można poznać jakiegoś nowego kolegę :]

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Dobrze wspominasz znajomości zawarte rok temu tak ; p ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

PiotrB pisze:I zawsze będę mu kibicował na masterach! Wolę jak on wygrywa niż "koledzy" z Wawy :)

człowieku, Ciebie nawet nikt nie kojarzy
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Chłopaki, spokojnie. Turniej się odbył, wszystkim się podobało, po co to zaśmiecać i psuć obraz jakimiś chorymi przepychankami?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

O patrz, to macie coś wspólnego.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Kalesoner pisze:
PiotrB pisze:I zawsze będę mu kibicował na masterach! Wolę jak on wygrywa niż "koledzy" z Wawy :)

przecież napisałem w cudzysłowiu - oczywiście ,że nie mam tam "kolegów" :)...a kibicować mogę każdemu - wolny kraj :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

:D ah pięknie się to, "całe życie napierdalam warszawiaków" cytat ze zdjęciem i autografem już do ciebie idzie pocztą Piotrze :* :D

ODPOWIEDZ