Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Hearthstone
Jaki jest wg was najbardziej wkurzający mob? Wg mnie - żelazny sensei. Powinien kosztować ze 4 a nie 3 raczej...
Słowa, słowa, słowa
Cheers, ZK
Słowa, słowa, słowa
Cheers, ZK
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, o 20:07 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciezko okreslic, bo zalezy do czego. Grasz magiem na sekretach - dostajesz malpe z kezanu i dostajesz szalu, grasz druidem i wyskakuje black knight masakra, grasz warriorem rzuca ci harissona na gorehowla - grrrrrr itd.
Shieldedminibot jest straszny momentami, swietnie trejduje.
Jak to kto jest najbardziej wkurzający BOOM BOOM BOOM i nawet jak zejdzie od BGH to małe gnoje swoje zrobią i tak
Ibidem.
Cheers, ZK
Ibidem.
Cheers, ZK
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
ZK - zniszczyłeś cały sens mojej wypowiedzi, kasując moją "partykułę wzmacniającą" .
Te małe gnoje od Booma jeszcze można wzmocnić ... Dla mnie jednak są dużo paskudniejsze legendy - Antonidas, Kruszor, Tyrion Fordring, Jaraxxus... Te to wkurzają bardziej, niż Boom...
Te małe gnoje od Booma jeszcze można wzmocnić ... Dla mnie jednak są dużo paskudniejsze legendy - Antonidas, Kruszor, Tyrion Fordring, Jaraxxus... Te to wkurzają bardziej, niż Boom...
smiejagreg pisze:ZK - zniszczyłeś cały sens mojej wypowiedzi, kasując moją "partykułę wzmacniającą" .
Rly ?
Sylvanas skombowana jest dopiero pain in the ass nie majac silenca, na pelnym stole dobrych minionow.
Juz o kombach w stylu sylvana brawl, sylvana word of deatch nie wspomijajac
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fakt, zapomniałem o Sylvanie. koniecznie trza ją dopisać do zestawu, bo to wkurzacz nie lada.
Kel thuzad rzucony na stol 2 vs 2 miniony, potrafi ustawic gre.Lazur pisze:Myślałem że mówimy o małych minionkach. Z legend to większość w odpowiednich warunkach jest mega wkurzająca. Kelthuzad zagrany po serii tradów i szał człowiek trafia.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czym bym nie grał, zawsze najbardziej wk...wia mnie łotr i te jego kombinacje... Może nie jest to najsilniejsza talia, ale niewątpliwie najbardziej irytująca...
Rogue jest najbardziej talia niepozorna. Patrzysz na zlozenie i myslisz - ale co ma mnie w niej zabic?
A potem sie zaczyna.....
A potem sie zaczyna.....
zgadzam sie w 100%Lazur pisze:Combo force of nature i savage roar...
raz nawet dostalem - force of nature, savage, inner, savage ;]
edit
no i oczywiscie - wild pyromancer, equality ;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
Ciekawie się gra warriorem mając na ręku iron juggrenauta (ostatnio wylosowałem i jest ciekawy). Żaden z niego przewalony typek, wręcz nie widziałem go nigdy u przeciwnika, ale komba jugger - wróć na rękę, jugger - wróć na rękę, jugger - budzą mega uśmiech. Jeśli w talii jest też Alexstrasza (która była moim pierwszym legendarnym stworem), to warrior koncentruje się wyłącznie na minionach i czeka na kombo.
Do legendy nie dojdzie, ale fajnie się gra.
Do legendy nie dojdzie, ale fajnie się gra.
wszystkie karty
http://www.hearthpwn.com/cards?filter-s ... &display=2
kilka naprawde swietnych, gang up rogue istne cudo dla milla ;]
no i emperor, just wow;]
http://www.hearthpwn.com/cards?filter-s ... &display=2
kilka naprawde swietnych, gang up rogue istne cudo dla milla ;]
no i emperor, just wow;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"