Rady sobie dają i takie tam

Warto poczytać według mnie.
http://www.glassdoor.com/Reviews/Games- ... E11822.htm
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
W wielu firmach jest tak, że ludzie przechodzą do pracy do dostawców sklepów, w których pracują. Praktycznie każda branża ma wiele takich przypadków.Wieszkto pisze:Święta racja , ale w tym przypadku jest na odwrót.
Z reguły ludzie trafiają tam z innych sklepów,ntp Szaman od Fabera itd .
A Open Finance to podłe zajęcie?Barbarossa pisze:Jaka radość z bycia przedstawicielem handlowym GW?
Masz ceny, które są skandalicznie wysokie (szczególnie w Polsce)
Te same produkty można kupić sporo taniej w niezależnych sklepach / w Internecie
Twoja firma, mimo popularności hobby, spotyka się z rosnącą niechęcią stałych klientów
Jesteś mocno rozliczany z osiągnięcia celów sprzedaży.
Siedząc na tyłku i malując figurki do gablotki sklepowej raczej sukcesu nie odniesiesz - żeby wyrobić target, musisz bardzo aktywnie bullshitować gimbazę. Czyli praca dająca taką samą satysfakcję moralną jak np. doradca finansowy w Open Finance.
Może odrobinę lepsze niż sprzedawanie magicznych garnków emerytom. Generalnie udając "niezależnego" doradcę finansowego wciskasz produkt, który jest aktualnie na tapecie. Typowo są to "długoterminowe inwestycje", które głównie polegają na tym, że jest gigantyczna prowizja, gigantyczne kary za zerwanie umowy przed czasem, lipna ochrona kapitału, żadna perspektywa zysków. Oczywiście wszystko ukryte pod kompletnie niezrozumiałą umową, która wydaje się mówić jedno, a realnie wprowadza coś wręcz przeciwnego.Po 10 latach "oszczędzania" okazuje się, że jesteś w plecy na kilkadziesiąt procent i nie możesz się nawet wycofać bez powiększania strat.Klafuti pisze: A Open Finance to podłe zajęcie?
promocja zimowa? jak się na nartach czy snowboardzie rozwalisz i nie masz kasy na kule do chodzenia to dają ci dobre warunki?Holan pisze:Ja tylko dodam, że w grupie Getin można dostać bardzo dobry kredyt w specjalnej promocji "Po kule"