Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów
Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów
Jasne, myślę jednak że powinniśmy podnosić standardy - w moim przypadku dostałem w tyłek za Szczyrk, sprężyłem się i mam zrobioną przyzwoitą armię - pewnie gdyby to się nie stało to odkładałbym zrobienie sobie armii cały czas...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Kwestia czasu przeznaczonego na malowanie armii, czy robi się to własnoręcznie czy poprzez inną pracę nie ma znaczenia, ważne żeby na masterze mieć modele które są na poziomie mastera
Zgadzam się z Qcem -te figurki odpowiednio zrobione spokojnie mogłyby robić za crypty -w tym momencie postronny gracz na pewno ich za nie nie weźmie.
Masz jeszcze kupę czasu, zrób to raz porządnie to i parę pozycji wyżej na turniejach będziesz... win-win.
Zgadzam się z Qcem -te figurki odpowiednio zrobione spokojnie mogłyby robić za crypty -w tym momencie postronny gracz na pewno ich za nie nie weźmie.
Masz jeszcze kupę czasu, zrób to raz porządnie to i parę pozycji wyżej na turniejach będziesz... win-win.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Panowie nie ma co się wygłupiać ów figurki nie zostały wyrzucone z żadnego stołu masterowego przez cały sezon, frekwencja na Silesianie jest delikatnie okrojona poprzez wspaniałe zasady GW.
Dlatego ja dopuszczę te modele mam nadzieje że Zaf oceni je na tyle na ile są warte.
Dlatego ja dopuszczę te modele mam nadzieje że Zaf oceni je na tyle na ile są warte.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 19:02 przez Solo, łącznie zmieniany 2 razy.
Czyli okrągłe "0"Solo pisze:Panowie nie ma co się wygłupiać ów figurki nie zostały wyrzucone z żadnego stołu masterowego przez cały sezon, frekwencja na Silesianie jest delikatnie okrojona poprzez wspaniałe zasady GW.
A co oceny na pozostałych turniejach - chłopak niemal cały sezon gral HE.
Solo pisze:Panowie nie ma co się wygłupiać ów figurki nie zostały wyrzucone z żadnego stołu masterowego przez cały sezon
Tak patrząc na ranking ligi to widzę całego 1 mastera...Jankiel pisze:Jak nie wiesz, to sie nie wypowiadaj.
Gra tymi modelami już dwa lata
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
TaaaaaDymitr pisze:na poprzednim masterze we Wrocławiu by nie przeszło aż nie przyjechał! I namówił kolegów

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Grałem z Andrzejem na Arenie, grało się przyjemnie, ale te figsy to padaka nieziemska. Dziwiłem się, że dopuścili.
Jeszcze bym zrozumiał, gdyby to były wipy i się nie wyrobił ze skończeniem na tą Arenę.. ale że nadal nie są zrobione?
Dziwne, że klubowicze Cię nie mobilizują, bo to wstyd dla całego SS, zwłaszcza na drużynówkach
Jeszcze bym zrozumiał, gdyby to były wipy i się nie wyrobił ze skończeniem na tą Arenę.. ale że nadal nie są zrobione?

Dziwne, że klubowicze Cię nie mobilizują, bo to wstyd dla całego SS, zwłaszcza na drużynówkach

Już Solowi obiecałem, że może na nas liczyć na Silesianie. Będzie nas przynajmniej dwukrotnie więcej niż Was na naszej imprezie ostatnio-Qc- pisze:TaaaaaDymitr pisze:na poprzednim masterze we Wrocławiu by nie przeszło aż nie przyjechał! I namówił kolegówwłasnie dlatego nie było tam frekwencji
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.