To ja rzuciłem IF na dużą kuźnie to ja powiedziałem no ściągaj tych knightów i rzuciłem 2x 1 na hity... Wtedy gdy ja rzucałem się ze złości po kanapie Ty rzucałeś na woundowanie.Lasti pisze:Bitwa Imp+Liz na WoC+DE (raport już wkrótce)
-Mag imp rzuca duza kuznie na 5 knightow chaosu z exaltedem w srodku.
Kuznia wchodzi z IF, z okrzykiem "zbieraj tych brudasów" rzucam 2 na ilosc woundow i 2x1 na woundowanie![]()
![]()
-Pozoga zagłady weszła w hydre, ilosc hitów 1, nie zawoundowałem, przezucamy sie, przeciwnik rzuca 2, ja 1...
Inna bitwa:
-Steamtank i 2 cannony strzelaja w Steamtanka przeciwnika. wszystko ladnie na linni kuli, czas na woundowanie. Cannon, rzut, 1... bywa. 2 Cannon, rzut, 1.... Steamtank, rzut, 1....![]()
-Przeciwnik strzela z armaty, wymierzył zasieg, padło idealnie. Mówie do kumpla "Rogaty szczur mówi mi że wypadnie misfire", przeciwnik rzuca... misfire, mowie dalej "Rogaty mówi że wypadnie 1 na tabelke", przeciwnik rzuca na tabelke... 1
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Na punkty to będzie 14*5+za szmate= ok.80pkt za Skav.14stka urankowionych Klanbraci, ze szmata, wpada w moja ósemkę Thunderersów (oczywiscie rozwiniętych w szeregu).
Skaveni nie zabijają nikogo...Thundzi klepią 4 skavenów, wygrywam walkę. Skaveni wieją , Thundzi mają sztandar Very Happy
Ci sami Thundzi turę wczesniej pogonili unit Night Runnerów który wjechał w nich od boku Very Happy