EEGT- info i pogaduszki
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Przeklęci Jankesi.
- monsterstar
- Chuck Norris
- monsterstar
- Chuck Norris
w czerwcu, w Baltimore.Narożny pisze:Dobra i okladka, a kiedy te wredoty z USA cosik zaprezentuja? Znaczy sie, kiedy ten ichni GD?
najgorsze jest to, ze mam zarowno pelnego AB, jak i full color prezentacje figurek... i nic nie moge pokazac
jako tako to troche malo... ale ja pilnuje, zebys mial figurke GW, a to Barb zajmuje sie detalami tejzemonsterstar pisze:Szamanie czy jak jest azhag na wyvernie (jako black orc warboss) to czy moge go użyć jako great szamana orcowgo ? figurka jako tako pasuje...
choc Azhag magikiem troche jest
poczytaj newsy na stronie EEGT - tam wszystko znajdziesz. jesli czegos nie znajdziesz, znaczy, ze tego albo nie ma, albo jest niespodziankamonsterstar pisze:i drógie pytanie - co tam będzie na GT ? jakieś stoisko gdzie sie da coś kupić ? pokazy ? zarysuj coś tak mniej więcej.
"I fart in your general direction"
- monsterstar
- Chuck Norris
JJ gra WE 0_o
co sie stalo?
co sie stalo?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Spodobało mu się, że wygrał kiedyś lokala tą armią
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
E tam, zagrałem 2 razy z nowymi VC i dwie maski sprzedałem.Tomash pisze:Spodobało mu się, że wygrał kiedyś lokala tą armią
Spodobało się.
Ale jako klimakteryczna fluffowa pierdoła chyba zmienię na jakś słabszą armie. Bo te WE to jakiś straszny samograj. 5 partii pięć masakr? To nie dla mnie.
VC na przyciętej magii? Nowe i ciekawe...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- monsterstar
- Chuck Norris
zamiast marudzic na forum rób lepiej te podstawki.monsterstar pisze:Na EEGT musze mieć podstawki zrobione w stylu piasek i trawka ?!
I co z tym azhagiem :/
o azhaga sie nie martw.. w tego co widze to turnieju nie organizuje banda faszystów, wiec za takie "przewinienie" Cie nie wywala
pozdrawiam
Niestety moich figorek nie bede w stanie pomalowac do GT wiec....
Czy jakis uprzejmy posiadacz paru figsow do HE.. a dokladniej:
15 WL
15 Spearmenow
5 DP
byl by skłonny je pożyczyć na czas trwania turnieju?
w zamian bede winny piwo
Czy jakis uprzejmy posiadacz paru figsow do HE.. a dokladniej:
15 WL
15 Spearmenow
5 DP
byl by skłonny je pożyczyć na czas trwania turnieju?
w zamian bede winny piwo
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2008, o 20:11 przez Pasiaczun, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."
- monsterstar
- Chuck Norris