MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
dzik juz nie ma drzwi w domu ;] a wejsciowe wyglądają solidnie
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
dzik nocuje tylko z piatku na sobote chyba, karabin za to od czwartku, a moze nawet i wczesniej i u niego duzo miejsca jest na dzialce. ja moge kilka osob tez przekimac, ale pewnie ja bede strasznie zabiegany w tym okresie...
a scenariusze wtedy byly fajne, bo niektore rzeczy byly bardzo przegiete, rozumiem ale scenariusz ma uprzyjemniac gre, lekko zmieniac prorytety taktyki, a nie zmieniac calkowicie rozgrywke. teraz jest imo dobrze. zostal jeszcze jeden scenario, niedlugo wrzuce.
a scenariusze wtedy byly fajne, bo niektore rzeczy byly bardzo przegiete, rozumiem ale scenariusz ma uprzyjemniac gre, lekko zmieniac prorytety taktyki, a nie zmieniac calkowicie rozgrywke. teraz jest imo dobrze. zostal jeszcze jeden scenario, niedlugo wrzuce.
mam pytanie do tej lahmii - jak jest z kwestią jej dołączania do unitów; czy sama ma zasadę undead ?? czy mogę ją do oddziału Forest Spirits dołączyć ?? bo to mocno by ograniczało jej dołączalność chyba, że olewa to i nie patrzy na Marki, rasy i inne takie
jak w końcu stanęło z nowymi VC ? bo oficjalna premiera jak widzę na rozpisce z mojego sklepu to 8.03.2008 - wtedy to nowe figsy mają być w sprzedaży i book (poza spearheadem of cors).
jak w końcu stanęło z nowymi VC ? bo oficjalna premiera jak widzę na rozpisce z mojego sklepu to 8.03.2008 - wtedy to nowe figsy mają być w sprzedaży i book (poza spearheadem of cors).
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
vc nie dopuszczone, lahmia jak jest sama ma zasade undead, ale moze sie dolaczac do oddzialow. chyba jeszcze da sie bonusa jakiegos undeadom za to, ale trzeba sie troche zastanowic. zaraz wrzuce ostatni scenario.
a oto i on - Ambush! czekamy na opinie. ja przez pewien czas teraz bede troche mniej dostepny, ale piszcie, dzwoncie i wysylajcie zgloszenia. czekamy
a moze sie jednak zjawie??
takowe mi sie nasowa pytnko: zgloszonych jest na prawde tak malo??
takowe mi sie nasowa pytnko: zgloszonych jest na prawde tak malo??
- Kedziorson
- Masakrator
jak wyglądają noclegi? wspólna sala ?
Czemu nie? Chociaz ja bym zmniejszyl wartosc punktowa wychodzacego oddzialu, napisal po prostu, ze maszyny i rydwany nie moga i olal, ze to ma byc core. Tak 90-100 powinien IMO moc kosztowac taki oddzial. Kazda armia ma cos wystawialnego za te pts. i nie bedzie ambushujacych fanoli/lanc bretonskich.
Wiecej sie znajdzie przegietych core w ambushu za 150 pts. niz core+speciali+rare za 100
Wiecej sie znajdzie przegietych core w ambushu za 150 pts. niz core+speciali+rare za 100