Gallery by SexRocket
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Gallery by SexRocket
To może dźwig z kulą :>?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
No dobra, już tak nie jedźmy po tych paskach. Ale fakt, faktem, że kojarzą się tylko z jednym.
Naviedzony pisze:Ja czekam jak będzie zrobione kowadło...Rakso_The_Slayer pisze:Poczekaj na IrobreakerówNaviedzony pisze:Dobrze, że nie mają zbroi w paski, bo wyglądaliby jak Elitarny Korpus Pszczółek.
Zapewne bedzie kojarzyło się z koparką, no, może z paletą Euro...
Mi się pomysł podoba! Klimat Panowie! topory w łapy i do Polski! Drogi remontować xD
To Ukraińcy na obczyźnie a wy się z nich śmiejecie
@Piszczałka
Imo powinieneś się zastanowić nad wrzucaniem tutaj prac na poziomie pierwszym bo tu fajerwerków nie ma a że każdy się lubi do czegoś przyczepić to 20 osób stwierdzi ze włosy słabe, 15 że topory złe i masz 3 strony spamu
Pzdr
@Piszczałka
Imo powinieneś się zastanowić nad wrzucaniem tutaj prac na poziomie pierwszym bo tu fajerwerków nie ma a że każdy się lubi do czegoś przyczepić to 20 osób stwierdzi ze włosy słabe, 15 że topory złe i masz 3 strony spamu
Pzdr
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
"Krasnoludzka Ekipa Rozbiórkowa. Rozmontujemy każdy klocek!"
+1Skaven pisze:Imo powinieneś się zastanowić nad wrzucaniem tutaj prac na poziomie pierwszym bo tu fajerwerków nie ma a że każdy się lubi do czegoś przyczepić to 20 osób stwierdzi ze włosy słabe, 15 że topory złe i masz 3 strony spamu
Pzdr
Ja też zaczęłam się zastanawiać nad podobną sytuacją i raczej nie będę do siebie wrzucać prac na zamówienie na TT.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
zeby nie bylo ze nic nie robie to garsc nowych fotek
archeoni lvl 2
mroczna gwardia lvl 2 (tray uniwersalny co by mozna bylo wystawiac w roznych formacjach)
with king lvl 2 (cos slabo fotki wyszly :/ wiec wybralem tylko 3 ktore sa jeszcze jako takie)
i na koniec dr lvl 1
niebawem kolejna garsc kontrowersyjnych krasnoludow
archeoni lvl 2
mroczna gwardia lvl 2 (tray uniwersalny co by mozna bylo wystawiac w roznych formacjach)
with king lvl 2 (cos slabo fotki wyszly :/ wiec wybralem tylko 3 ktore sa jeszcze jako takie)
i na koniec dr lvl 1
niebawem kolejna garsc kontrowersyjnych krasnoludow
podoba mi sie podstawka archaona konnego, za to totalnie mi nie pasuje płonący ogon i skarpetki, reszta ok
świecące oczy gwardii - kiepski pomysł imo, woda wygląda jak jakaś plazma a nie woda, za to ładny fioletowy pancerz i błękitne ubranko
wight king - kiepsko bardzo się prezentuje, słaby jak dla mnie dobór kolorów + nmm który mi zbytnio nie pasuje (przynajmniej w takiej formie jak tu) na VC
DR-y - jak lvl 1 to idealnie
świecące oczy gwardii - kiepski pomysł imo, woda wygląda jak jakaś plazma a nie woda, za to ładny fioletowy pancerz i błękitne ubranko
wight king - kiepsko bardzo się prezentuje, słaby jak dla mnie dobór kolorów + nmm który mi zbytnio nie pasuje (przynajmniej w takiej formie jak tu) na VC
DR-y - jak lvl 1 to idealnie
Mi się woda bardzo podoba nie wiem czemu Dwa pytania do niej:
1. Malowanie enchanted+ ice+ biały? taka fajna żywa wyszła
2. Zrobiona jest z jakiejś szpachlówki czy cuś podobnego?
1. Malowanie enchanted+ ice+ biały? taka fajna żywa wyszła
2. Zrobiona jest z jakiejś szpachlówki czy cuś podobnego?
Dołacze się do tedzi`a Dark Ridersi jak na poziom 1 bardzo porządnie
plonace wlosy to zyczenie klienta i osobiscie jestem z nich zadowolony, no moze ciut za duzo bialego zostawilem ale wydaje mi sie ze fajnego kontrastu dodaja do tego ciemnego modelu.
co do wody to pierwszy raz takie cos probowalem zrobic, jest to klej na cieplo z pistoletu biala baza, ice blue plus enchanted w zaglebienia, troche turkusu gdzie niegdzie, potem wyciagniete ice blue i na koniec troche bialego ale ogolnie szybko i przyjemnie sie to robi chodz efekt nie jest taki jak sobie zakladalem.
co do with kinga to mial byc eteryczny i mial byc lvl 3 ale jak mnie klient zaczol dymac na kase to go po prostu skonczylem i wiecej nie mam zamiaru wspolpracowac z delikwentem... troche szkoda bo pierw malujesz komus pol armii na wypas za gruba kase a potem dyma cie na glupie 100 zl
co do wody to pierwszy raz takie cos probowalem zrobic, jest to klej na cieplo z pistoletu biala baza, ice blue plus enchanted w zaglebienia, troche turkusu gdzie niegdzie, potem wyciagniete ice blue i na koniec troche bialego ale ogolnie szybko i przyjemnie sie to robi chodz efekt nie jest taki jak sobie zakladalem.
co do with kinga to mial byc eteryczny i mial byc lvl 3 ale jak mnie klient zaczol dymac na kase to go po prostu skonczylem i wiecej nie mam zamiaru wspolpracowac z delikwentem... troche szkoda bo pierw malujesz komus pol armii na wypas za gruba kase a potem dyma cie na glupie 100 zl
Ostatnio zmieniony 3 paź 2010, o 15:23 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
mi się woda nie podoba. za to bg fajnie pomalowani, sam się z nimi właśnie męczę więc doceniam:D tylko rękawice w kolorze skóry to zła idea... i szkoda że tray wodą nie nawiązuje do podstawek, uroki uniwersalizmu:P
wight kolorystycznie słaby, sztandar mi też średnio u niego pasuje i nmm.
demoniczny koń archaona mi się podoba choć ogień na ogonie można było ciut lepiej zrobić. ale to drobiazg przy szczelinie w tułowiu konia:P no i szkoda że figurki na czarnym tle i słabo oświetlone:/ może ogień lepiej wygląda ale same modele już nie. zielone kolce na podstawce też trochę nie pasują kolorystycznie a szkoda bo same podstawki fajne;]
wight kolorystycznie słaby, sztandar mi też średnio u niego pasuje i nmm.
demoniczny koń archaona mi się podoba choć ogień na ogonie można było ciut lepiej zrobić. ale to drobiazg przy szczelinie w tułowiu konia:P no i szkoda że figurki na czarnym tle i słabo oświetlone:/ może ogień lepiej wygląda ale same modele już nie. zielone kolce na podstawce też trochę nie pasują kolorystycznie a szkoda bo same podstawki fajne;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria