Gallery by SexRocket

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Gallery by SexRocket

Post autor: Rasti »

To może dźwig z kulą :>?

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

](*,)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

No dobra, już tak nie jedźmy po tych paskach. Ale fakt, faktem, że kojarzą się tylko z jednym. :P

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Paski sa zajebiste!! wiec leć dalej z tym koksem:)

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Naviedzony pisze:
Rakso_The_Slayer pisze:
Naviedzony pisze:Dobrze, że nie mają zbroi w paski, bo wyglądaliby jak Elitarny Korpus Pszczółek.
Poczekaj na Irobreakerów ;)
Ja czekam jak będzie zrobione kowadło... :mrgreen:

Zapewne bedzie kojarzyło się z koparką, no, może z paletą Euro... :P
Mi się pomysł podoba! Klimat :D Panowie! topory w łapy i do Polski! Drogi remontować xD

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

To Ukraińcy na obczyźnie a wy się z nich śmiejecie ;)

@Piszczałka
Imo powinieneś się zastanowić nad wrzucaniem tutaj prac na poziomie pierwszym bo tu fajerwerków nie ma a że każdy się lubi do czegoś przyczepić to 20 osób stwierdzi ze włosy słabe, 15 że topory złe i masz 3 strony spamu ;)
Pzdr

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

"Krasnoludzka Ekipa Rozbiórkowa. Rozmontujemy każdy klocek!" :D

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Skaven pisze:Imo powinieneś się zastanowić nad wrzucaniem tutaj prac na poziomie pierwszym bo tu fajerwerków nie ma a że każdy się lubi do czegoś przyczepić to 20 osób stwierdzi ze włosy słabe, 15 że topory złe i masz 3 strony spamu ;)
Pzdr
+1
Ja też zaczęłam się zastanawiać nad podobną sytuacją i raczej nie będę do siebie wrzucać prac na zamówienie na TT.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

i tak nie wcucam wszystkich regimentow bo za zwyczaj nie chce mi sie rozkladac calego sprzetu do fotografowania :P
ObrazekObrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

zeby nie bylo ze nic nie robie to garsc nowych fotek ;)

archeoni lvl 2

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mroczna gwardia lvl 2 (tray uniwersalny co by mozna bylo wystawiac w roznych formacjach)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

with king lvl 2 (cos slabo fotki wyszly :/ wiec wybralem tylko 3 ktore sa jeszcze jako takie)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i na koniec dr lvl 1 ;)

Obrazek

niebawem kolejna garsc kontrowersyjnych krasnoludow ;)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

podoba mi sie podstawka archaona konnego, za to totalnie mi nie pasuje płonący ogon i skarpetki, reszta ok
świecące oczy gwardii - kiepski pomysł imo, woda wygląda jak jakaś plazma a nie woda, za to ładny fioletowy pancerz i błękitne ubranko
wight king - kiepsko bardzo się prezentuje, słaby jak dla mnie dobór kolorów + nmm który mi zbytnio nie pasuje (przynajmniej w takiej formie jak tu) na VC
DR-y - jak lvl 1 to idealnie

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Mi się woda bardzo podoba nie wiem czemu :) Dwa pytania do niej:
1. Malowanie enchanted+ ice+ biały? taka fajna żywa wyszła
2. Zrobiona jest z jakiejś szpachlówki czy cuś podobnego?

Sasza
Oszukista

Post autor: Sasza »

Dołacze się do tedzi`a Dark Ridersi jak na poziom 1 bardzo porządnie

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

A mnie się tam podobają bardzo płonące włosy u konia. Fajny pomysł, kiedyś też chciałam przy którejś tam figurce takie zrobić i pewnie kiedyś to popełnię :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

plonace wlosy to zyczenie klienta i osobiscie jestem z nich zadowolony, no moze ciut za duzo bialego zostawilem ale wydaje mi sie ze fajnego kontrastu dodaja do tego ciemnego modelu.
co do wody to pierwszy raz takie cos probowalem zrobic, jest to klej na cieplo z pistoletu biala baza, ice blue plus enchanted w zaglebienia, troche turkusu gdzie niegdzie, potem wyciagniete ice blue i na koniec troche bialego :P ale ogolnie szybko i przyjemnie sie to robi chodz efekt nie jest taki jak sobie zakladalem.
co do with kinga to mial byc eteryczny i mial byc lvl 3 ale jak mnie klient zaczol dymac na kase to go po prostu skonczylem i wiecej nie mam zamiaru wspolpracowac z delikwentem... troche szkoda bo pierw malujesz komus pol armii na wypas za gruba kase a potem dyma cie na glupie 100 zl
Ostatnio zmieniony 3 paź 2010, o 15:23 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

mi się woda nie podoba. za to bg fajnie pomalowani, sam się z nimi właśnie męczę więc doceniam:D tylko rękawice w kolorze skóry to zła idea... i szkoda że tray wodą nie nawiązuje do podstawek, uroki uniwersalizmu:P
wight kolorystycznie słaby, sztandar mi też średnio u niego pasuje i nmm.
demoniczny koń archaona mi się podoba choć ogień na ogonie można było ciut lepiej zrobić. ale to drobiazg przy szczelinie w tułowiu konia:P no i szkoda że figurki na czarnym tle i słabo oświetlone:/ może ogień lepiej wygląda ale same modele już nie. zielone kolce na podstawce też trochę nie pasują kolorystycznie a szkoda bo same podstawki fajne;]

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

tak jak BG mi sie bardzo podobaja, tak woda na podstawkach w ogole - nawet nie wiedzialem, ze to woda, dopoki ktos o tym nie napisal :?
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Gwardia bardzo dobra, woda na podstawach świetnie zrobiona tylko ten kolor, wygląda mało "wodniście".Archeon dobry, płomienie niezłe (z wyjątkiem kity).

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No tak, gwardia piękna, ale ta woda... No troszkę nie widać żadnego brzegu lub czegoś podobnego.
Archon konny mi się cudnie podoba. Jak dla mnie mógłby mu bardziej płaszcz płowieć do bladszego.
=D> =D>

Awatar użytkownika
Erol
Mudżahedin

Post autor: Erol »

Mi się bardzo podoba gwardia, a u Archeona mieczyk Ci ekstra wyszedł. Kawał dobrej roboty =D>
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.

ODPOWIEDZ