Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Pany!
Flavor of the month, nic wiecej. bardziej rzygałem agro shamanem sezon temu
Flavor of the month, nic wiecej. bardziej rzygałem agro shamanem sezon temu
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Hunter bardzo fajny.
Paladyn też miły do gry aktualnie
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Wszystko fajne mowicie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Potwierdzam, fajnie się gra oboma.Gokish pisze:Hunter bardzo fajny.
wrzucice jakies decki to pogadamy bo inaczej jalowa dyskusja
Ja gram combo priestem i quest priestem oba spoko obu jedzie rogal xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
pograłem trochę questem rogala. Najważniejsza karta to "cofnij stronnika i zmniejsz jego koszt". Jak ta karta jest, to rogala zatrzymać się praktycznie nie da, jeśli reszta kart idzie umiarkowanie normalnie. Jeśli tej karty nie ma, większość szybkich decków zatrzyma rogala.
raz przegrałem z jakimś początkującym szamanem, bo do 11 tury nie byłem w stanie spełnić questa
jest 6 cofajek, stronnik jest w 2 kopiach, przy czym stronników kilku. Musisz mieć łącznie 4 karty z tego zestawu - jak wejdzie to nie ma bata, jak nie siądzie to porażka.
raz przegrałem z jakimś początkującym szamanem, bo do 11 tury nie byłem w stanie spełnić questa
jest 6 cofajek, stronnik jest w 2 kopiach, przy czym stronników kilku. Musisz mieć łącznie 4 karty z tego zestawu - jak wejdzie to nie ma bata, jak nie siądzie to porażka.
Silence priest gra jeszcze bardziej defensywnie niż handlock tworząc ściany 4/5, 5/6, 4/8, 8/8 itp, a później zabija w jednej turze, chociaż na rogala otk nie jest konieczne, bo po prostu nie ma sposobu żeby przejść przez ścianę. Wiem że dispell nie działa na crystal caverns, decki są na hearthpwn ale polecam sam eksperymentować z tymi poradami
Perfer et obdura, dolor hic tibi proderit olim
E tam najgorsze jest novice engineer, bo draw leci
-
- Oszukista
Z tymże novice jest straszny tylko jeśli jest w ręce startowej razem z czarem. Przy powrocie z pandarena/tego klasowego 2/3 to już bardzo spowalnia deck. Choć z drugiej strony - gwałtownie zwiększa szansę na preparation, więc daje szybszy kryształ.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mam wrażenie, że szansa na wydropienie jakichś fioletowych lub legendarnych kart z pojedynczych dokupowanych paczek jest bliska 0. Same zwyklaki + 1 niebieska i wsio ...
-
- Falubaz
Ja zamierzam potestować Maga -> Najpierw Questa chyba tego z Antkiem (wydaję mi się, że strasznie dużo kart trzeba mieć do tego comba, ale muszę sprawdzić), potem tego na Gigantach, a na końcu tą nową wersje Freeza . Widziałem, że są też jakieś wersje Elemental Maga ale te na razie zostawię
- Infernal Puppet
- Masakrator
Zrobiliście już quest na nowego herosa dla łotra ?
Próbowałem wczoraj pograć sobie trochę w standardzie na drabince by to pokończyć, i w 3 przypadkach na 4 trafiałem na (nie topowe ofc, ale ewidentnie pod to robione) metadecki.
Dodajmy że na 25 randze .
Próbowałem wczoraj pograć sobie trochę w standardzie na drabince by to pokończyć, i w 3 przypadkach na 4 trafiałem na (nie topowe ofc, ale ewidentnie pod to robione) metadecki.
Dodajmy że na 25 randze .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
-
- Oszukista
Ja zrobiłem sobie quest shamana i murlokami wbiłem portret w ciągu kilku minut.
murloci sa słodkie, ale ja kocham proesty wszystkie tzn dragon czeka, ale quest jest suuuuper. Miracle jest dziwny ale fajny