Niezwykli

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Gilda pisze: @Skavenblight - kurde ale co się z tym światem dzieje? :shock:
Ale to jest piękne. Dzieciaki nie muszą jeszcze studiować, pracować, szukać stałego partnera, utrzymywać domu, troszczyć się o rodzinę, mogą się w całości poświęcić pierdołom ;)
Jesteśmy po prostu zazdrośni, że to już za nami :)

Choć to różnie bywa. Ja w liceum miałam zapieprz [ciekawe, gdzie Crom, poszedł tam właśnie, pewno go tak przycisło, że nie ma czasu na forum ;) znam ten ból], a studia rozpoczęły piękny rozkwit hobby w moim życiu :D podobnie Hak pierwszy rok spędził na figurkach - drugi w większości też, co do trzeciego to jeszcze próbuje mi wmawiać, że będzie inaczej :P
A i tak będzie miał stypendium, prawnik jeden.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Ej bez przesady nie róbcie z siebie jakiś tam staruszków ... Niektórych zwrotów i ja nie znam :lol: A co to jest dokładnie Emo też ostatnio musiałem sobie sprawdzić :) Od jakichś 2 miesięcy wiem co to :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:Ej bez przesady nie róbcie z siebie jakiś tam staruszków ...
Sam zobaczysz po maturze ;)

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

Hehe, czas jest tylko rzadko wchodzę na ten temat ;P
i nie przycisło... jeszcze - na razie raczej luźno, ale dopiero niedawno skonczył sie okres ochronny ;) odnalazłem nawet czas na malowanie figsów, w wakacje jakos nie mogłem się do tego zabrać. ciekawe tylko ile jeszcze mi tego "czasu" zostało :/
ale ogólnie podoba mi się we fryczu :D

Sykstus
Masakrator

E tam za pół roku sie tak aż nie zestarzeje ale jak patrze na pierwszaki to sobie myślę: "Gimnazjum nie w tym budynku jest..." Co niektórzy to na pierwszą gim wyglądają :P A ja bez brody to normalnie porażka... 2 lata do tyłu...

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Sykstus pisze:E tam za pół roku sie tak aż nie zestarzeje ale jak patrze na pierwszaki to sobie myślę: "Gimnazjum nie w tym budynku jest..." Co niektórzy to na pierwszą gim wyglądają :P A ja bez brody to normalnie porażka... 2 lata do tyłu...
Wnioskuję, że jest midzy nami 10 lat różnicy. Co ja mam powiedzieć? Ja już nawet nie mogę się za licealistkami rozglądać bo w tym wieku to pedofilia :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Crom pisze:Hehe, czas jest tylko rzadko wchodzę na ten temat ;P
i nie przycisło... jeszcze - na razie raczej luźno, ale dopiero niedawno skonczył sie okres ochronny ;) odnalazłem nawet czas na malowanie figsów, w wakacje jakos nie mogłem się do tego zabrać. ciekawe tylko ile jeszcze mi tego "czasu" zostało :/
ale ogólnie podoba mi się we fryczu :D
To gadaj pan, jaki przedmiot z kim masz. Przede wszystkim polski i niemiecki!

Sykstus
Masakrator

@Kruti ja świeżo pijący :) Zresztą na awku widać że dziecko jeszcze ;)

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

polski z Bórkacką, niemiecki z Tracz
Bórkacka ma prawie cały czas zamknięte oczy jak mówi i czasem staje na jednej nodze :P ale cóż, czasem tak bywa
Tracz wymagająca, juz mamy zapowiedziane jakies niezapowiedziane kartkówki :D o ile to możliwe
matma ze Zbócką, historia z Laskowską, biologia z dyrektorem :P chemia z Kornasiem, wf z Zimą, geografia z takim przystojniakiem, dziewczyny do niego wzdychają ;) fizyka wiadomo z kim :P

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Sykstus pisze:@Kruti ja świeżo pijący :) Zresztą na awku widać że dziecko jeszcze ;)
No właśnie - czyli 10 lat ;)

Może zaczne znowu chodzić na turnieje - pewnie od razu poczuję się młodziej :) Ciekawe czy ktoś z was zna jeszcze kogoś ze starej gwardii z początku XXI wieku... wtedy na masterach było max 40 osób a na lokalach cieszyliśmy się z 20...

Hehe widzisz - gadam już nawet jak stary pryk...

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

@Crom
Polski - nie znam kobity, znaczy była za moich czasów, ale z nią nie miałam.
Tracz - moja wychowawczyni to była, Haka też uczyła :D :D :D nie wierze, że przez rok się zrobiła piła, nie wierzę po prostu!
Muszę ją odwiedzić, bo słyszałam, że już groźby karalne pod moim adresem rzuca ;)
Zbócka, Laskowska - pierwsze słyszę. Siakieś nowe...
Dyro - ała. Mówiłam już, że miałam 5 zagrożeń w 1. klasie i biologia u niego była jednym z nich? ;) On wymaga. Ale potem traficie do Wójcika [bo nie ma już tego typa z afro i brodą czarną, co go Sterzem zwano?], a Wójcik jest jednym z najlepszych i najbardziej ludzkich nauczycieli w tej szkole.
Chemia - też miałam zagrożenie, ale Kornasia wspominam przemiło :) uroczy facet, bardzo go lubiłam.
Zima - nosi jeszcze spodenki z napisem "No sex please"? ;)
A geografia... nie pamiętam typa, znaczy nazwiska bo tak, to wiem, że był jakiś przystojniak... ja miałam z Zarzycką, wychowawczynią Haka ;)
Fizyka - boli? ;)

@Kruti
Na Mordheim nadal cieszymy się z 14-18 graczy ;)

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Żesz, wy małolaty macie problemy! Mężczyzna ma tyle lat, na ile się czuje! 8)
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Tracz miła, ale wymagająca :P moze przynajmniej na początku taka ostra się wydaje
jak na razie biologia z Golinem jest spoko, on jest smieszny ;) no a Wójcik wprost uwielbiają, biol-chem z nim ma. żadnego kolesia z afro nie ma :P
hmm, widocznie teraz Zima to poliglota, bo na integralnym miał koszulkę z identycznym napisem, tylko ze po niemiecku :P
fizyka - no cięzko bywa, w czwartek ide na jakis wykład do pałacu kazimierzowskiego, byle tylko zapunktować u Czerniakowskiego ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Skoro biologia z Golinem jest spoko, znaczy że nie mieliście jeszcze pierwszego sprawdzianu... co to Wy macie, coś z genetyką, ja?

Zima jest kochany, kiedy czekaliśmy na wyniki matur to przyszedł i rzucił tylko do kolejki: "cała szkoła zdała, nie martwcie się"... wszyscy odetchnęli z ulgą :)

Co do fizyki - hmm, to wyjaśnia, czemu jednak miałam 2 na świadectwie ukończenia szkoły. Przez 3 lata byłam na jednym takim wykładzie.
No i ubierałam się na złość jemu wbrew jego preferencjom ;)

Awatar użytkownika
Gilda
Chrzestna Wróżka

Post autor: Gilda »

Tiger Brown pisze:Żesz, wy małolaty macie problemy! Mężczyzna ma tyle lat, na ile się czuje! 8)
A kobieta?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jeszcze trochę i zmienię nazwę tematu na "Dziadygi" ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Gilda pisze:
Tiger Brown pisze:Żesz, wy małolaty macie problemy! Mężczyzna ma tyle lat, na ile się czuje! 8)
A kobieta?
Ekhem, ekhem!... Jako uosobienie kurtuazji i personifikacja delikatności nie śmiem dokończyć. :lol: :badgrin:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Kobieta jest jak wino.

Im tańsza, tym lepsza.

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Skavenblight pisze:Kobieta jest jak wino
- starsze roczniki trzeba trzymać w piwnicy. :badgrin:

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

kartkówka była z bio ;) a teraz mamy hierarchiczną strukturę przyrody :P

na Czerniakowskim trzeba zrobić dobre pierwsze wrażenie, potem się na tym jedzie do końca ;)

Zablokowany