Pytania krótkobrodego - zasady
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Pytania krótkobrodego - zasady
Dzięki
znalazłem po polsku wszystkie zasady więc juz raczej pytań nie mam

Mam Pytanko czytałem kilka razy i do końca nie rozumiem jak działa Rune of Lighting?
kupuje na bohatera 2 i działa to tak że jak ma 3 ataki to 2 zaznaczam ze będą bić potem k3 trafien a 1 normalnie?
czy jak mam 3 ataki i 3 razy trafie to za kazde trafienie dodatkowe 2x k3 trafien? bo 2 runy wbilem w bron proszę o odpowiedz dzieki:)
kupuje na bohatera 2 i działa to tak że jak ma 3 ataki to 2 zaznaczam ze będą bić potem k3 trafien a 1 normalnie?
czy jak mam 3 ataki i 3 razy trafie to za kazde trafienie dodatkowe 2x k3 trafien? bo 2 runy wbilem w bron proszę o odpowiedz dzieki:)
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Za każdą sztukę rune of lightning wyrytej na broni oddział który atakujesz dostaje k3 trafień jeśli twój bohater trafi 1 lub więcej atakiem.
Także jeśli twój bohater ma 2x rune of lighting i trafi chociaż 1 atakiem - oddział przeciwnika dostaje dodatkowo 2k3 trafień z s4 ap1. Dosyć fajne jest to w sytuacji, gdy walczysz np. z 2 oddziałami przeciwnika jednocześnie, możesz wtedy rozdzielić swoje ataki pomiędzy te 2 oddziały i jeżeli obydwa zostaną trafione chociaż raz, to każdy z nich dostaje 2k3 trafień.
Także jeśli twój bohater ma 2x rune of lighting i trafi chociaż 1 atakiem - oddział przeciwnika dostaje dodatkowo 2k3 trafień z s4 ap1. Dosyć fajne jest to w sytuacji, gdy walczysz np. z 2 oddziałami przeciwnika jednocześnie, możesz wtedy rozdzielić swoje ataki pomiędzy te 2 oddziały i jeżeli obydwa zostaną trafione chociaż raz, to każdy z nich dostaje 2k3 trafień.

2 lub 3 Rune of Lightning i Holdstone sprawiają, że wręcz korzystniej jest, jak cię skanapkują z dwóch stron.
Może niekoniecznie jeśli są to dwa oddziały jakichś morderców, ale np. oddział 30-40 włóczni potrafi ustać naprawdę wiele w zwarciu z przeciwnikami o R4 lub mniej
Może niekoniecznie jeśli są to dwa oddziały jakichś morderców, ale np. oddział 30-40 włóczni potrafi ustać naprawdę wiele w zwarciu z przeciwnikami o R4 lub mniej

A możesz orunować tego forge repeatera runami? Raczej nie.
Te runy działają z klamką która je ma, zwykle jest to hand weapon.
Te runy działają z klamką która je ma, zwykle jest to hand weapon.

Aj tam dwóch, pięciu od razu wstaw.

Słaby book.

- Slayer Zabójców
- Masakrator
Przesadzacie, book nie jest taki zły - da się zająć ostatnie miejsce