Kultowo Drużynowo IV !
dajcie tajne rozpy, będzie fajniej zawsze to jakaś odmiana, wszystkie turnieje są na jawne
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
ja tez bede 

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- marcus_cheater
- Oszukista
Tajne rozpy do dupy.... Zwłaszcza, że demony wyszły w miarę niedawno i sporo ludzi się w nich nie orientuje jeszcze, a jak słyszałem są przegięte ogólnie...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
przy 3 osobach masz tyle tego dostawiania ze daj spokój 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Nie będzie systemu dostawiania na sposób Euro. Moim skromnym zdaniem nie wnosi on przy tak małej ilości członków drużyny wiele dobrego. Nad rozpiskami sie jeszcze zastanawiam, ale raczej jednak jawne, gdyż przy systemie dostawiania jaki będziemy mieli rozpiski jawne, zaiste logiczniej brzmią.
Ostatnio zmieniony 9 cze 2008, o 14:58 przez Bartys, łącznie zmieniany 1 raz.
nie. nie spamujManfred pisze:[you] - działa ?

za duzo nowych, nie znanych jeszcze tak dobrze przez wiekszosc graczy armii jest teraz...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Bartys, no wiesz...dróżyny

Tez jestem za jawnymi gdyz tajne wypaczaja ten sposob dostawiania zawodnikow jak jush Shino mowil...

Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/