Slabosc moderatorów

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Wlasnie Fensir, wszystkie pro zwierzece organizacje walcza ze zlymi skojarzeniami slowa "pies", a ty jeszcze podjudzasz! wstyd! :]

Awatar użytkownika
Fensir
Chuck Norris

Post autor: Fensir »

Oh nie. Jak ja mogłem!
Dobra, to już wiem jak się pisze nazwisko tego (wstawić najgorsze używane przez was określenia)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

@Rap

Akurat bardziej chodzi mi o Che ale to już mały problem.

Może jestem przeczulony na tym tle, może mi chodzi o takie płytkie i bezsensowne obrażanie?

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Ojej, Fensir, jak ty agresywnie objawiasz na forum swoje przekonania, ah ah. Tak bardzo mi impnujesz.

Przeleć się na kubę i odlej na nagrobek. Ale się spełnisz.

BTW co on ci zrobił? Zjadł kotka i ukradł lizaka młodszemu bratu?
Uerph.

Rapta
Kretozord

Zjadl brata, ukradl kota, a lizaka nosil pod beretem.

sniff, sniff... o klodka sie zbliza :mrgreen:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Nie, jeśli podasz co najmniej 10 powodów, dla których ten temat ma istnieć dalej ;)

Rapta
Kretozord

Mam jeden: podfora, ktore najczesciej odwiedzam (ploty i mloty, galeria) wydaja mi sie ostatnio troche uschniete i... smutno mi z tego powodu :(

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

mam jeszcze jeden: temat jak najbardziej pasuje do przeznaczenia płotów i młotów- czytać totalny spam :P

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

Raptaparat pisze:Mam jeden: podfora, ktore najczesciej odwiedzam (ploty i mloty, galeria) wydaja mi sie ostatnio troche uschniete i... smutno mi z tego powodu :(
nie ma co sie dziwic ... coraz mniej osob sie wypiwiada w tych tematach ... mozna powiedziec ze bywa tam stala brygada

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Fensir pisze:Oh nie. Jak ja mogłem!
masz przej****ne.
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Idę spać. Jak jutro tu z pracy zaloguję i temat będzie jeszcze otwarty, posypią się żółte kartki, a moderatorów czekać będzie poważna rozmowa. ;)

Tak tylko nieśmiało ostrzegam. :D
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Tomash pisze:Idę spać. Jak jutro tu z pracy zaloguję i temat będzie jeszcze otwarty, posypią się żółte kartki, a moderatorów czekać będzie poważna rozmowa. ;)

w PiM brakuje ciekawych tematów.. wszyscy flajmerzy zostali wytepieni.. nowych jakos nie przybywa.. nie ma co czytac.. nie ma z czego sie smiac.. to i powstaja tematy pelne spamu..

proponuje zmienic modów PiM.. niech nowym modem zostanie TruePunk.. od razu bedzie weselej. :)

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Tomash pisze:Idę spać. Jak jutro tu z pracy zaloguję i temat będzie jeszcze otwarty, posypią się żółte kartki, a moderatorów czekać będzie poważna rozmowa. ;)

Nie narzekaj, z uczelni wrócę, temat przejrzę i przerzucę co trzeba do Niezwykłych, a na resztę kłodeczkę się założy.
A licky boom boom down!!!

Zablokowany