Slabosc moderatorów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
nie ma co sie dziwic ... coraz mniej osob sie wypiwiada w tych tematach ... mozna powiedziec ze bywa tam stala brygadaRaptaparat pisze:Mam jeden: podfora, ktore najczesciej odwiedzam (ploty i mloty, galeria) wydaja mi sie ostatnio troche uschniete i... smutno mi z tego powodu
masz przej****ne.Fensir pisze:Oh nie. Jak ja mogłem!
Idę spać. Jak jutro tu z pracy zaloguję i temat będzie jeszcze otwarty, posypią się żółte kartki, a moderatorów czekać będzie poważna rozmowa.
Tak tylko nieśmiało ostrzegam.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
w PiM brakuje ciekawych tematów.. wszyscy flajmerzy zostali wytepieni.. nowych jakos nie przybywa.. nie ma co czytac.. nie ma z czego sie smiac.. to i powstaja tematy pelne spamu..Tomash pisze:Idę spać. Jak jutro tu z pracy zaloguję i temat będzie jeszcze otwarty, posypią się żółte kartki, a moderatorów czekać będzie poważna rozmowa.
proponuje zmienic modów PiM.. niech nowym modem zostanie TruePunk.. od razu bedzie weselej.
pozdrawiam
Nie narzekaj, z uczelni wrócę, temat przejrzę i przerzucę co trzeba do Niezwykłych, a na resztę kłodeczkę się założy.Tomash pisze:Idę spać. Jak jutro tu z pracy zaloguję i temat będzie jeszcze otwarty, posypią się żółte kartki, a moderatorów czekać będzie poważna rozmowa.
A licky boom boom down!!!