Autokar na DMP do Zielonej Góry - ODWOLANY!!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Logistyka jak z Modeny.SlanesH pisze:Hej Pedros dzwonil do sklepu i podobno autokar najprawdopobniej nie jedzie bo za malo chetnych. OCB?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
CO?! proszę..bez jaj :/
- Shakin' Dudi
- Masakrator
z czego 4 osoby to mój skład...miodek
ehh z Lublina jeszcze 6 osób chce tym busem jechac
głupiobyłoby teraz poprostu nie pojechac... a tak się napaliłem na ten turniej :/ :/

ehh z Lublina jeszcze 6 osób chce tym busem jechac
głupiobyłoby teraz poprostu nie pojechac... a tak się napaliłem na ten turniej :/ :/
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
SlanesH pisze:JJ pisz jak dla normalnych ludzi prosze![]()
Nie chodzi o to, że odwołali - ale, że obiecali i bez uprzedzenia...KlasykLogistykiWłoskiejETC pisze:Due to the low interest in bus organization, we have to cancel the service from and to milan malpensa.
Cheers
W przypadku Szafo-busu - jekieś info, że jest źle, jakaś mobilizacja, a nie "Nie chcą to niech nie jadą"..
Do Modeny ludzie dojechali, do Zielonej też dojadą.
Klasyka logistyki.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ciekawe jak dojadą...
:/ dla nas jest to nóż w plecy...
:/ dla nas jest to nóż w plecy...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
eh moze jakąś akcje zrobic trzeba? Liste osób 100% ktorzy wpłacili/wpłacą kase i podać tym w faberach....
Jezeli ktos dzwoni do nich to niech powie ze z Lublina po za 5+bober osobami które wpłaciły jedzie jeszcze
piotrek klęska
maciek parol
Tocz
czop
Niepek
no kurde mac :/
Jezeli ktos dzwoni do nich to niech powie ze z Lublina po za 5+bober osobami które wpłaciły jedzie jeszcze
piotrek klęska
maciek parol
Tocz
czop
Niepek
no kurde mac :/
USPOKOJCIE SIE WSZYSCY!!
Dzwoniłem przed chwilą do Faberów, sprzedawca powiedział, że Szafa dziś wraca z urlopu i podejmie decyzję w sprawie alkobusu. Ma napisać na forum co i jak, także chillout.
Dzwoniłem przed chwilą do Faberów, sprzedawca powiedział, że Szafa dziś wraca z urlopu i podejmie decyzję w sprawie alkobusu. Ma napisać na forum co i jak, także chillout.
Nie pamiętam kto : "Jasiu co to jest miscast na 9?"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no to stawiam wszystko na to, że jednak pojedziemy tym busem i ide zrobić niezbędne zakupy...