"SSSParujmy sie" turniej parowy w Futurexie Gdynia
No DE sąsympatyczne, na ten format parówki to tak nie do końca mogły pokazać pełnię możliwości, ale już na formaty solowe to wiele armii będzie miało problem (bo wiadomo - w parówce wady jednych armii są kompensowane zaletami sojusznika).
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
nie no gratuluje dwójce najlepszych pomorzan ,którzy sparowali się razem wymaksowania PRO-lokala,a tak na marginesie powodzenia Wam obu na ETC szkoda że nigdy nie znajowałem czasu i ochoty zabardzo by wracać po nocach i trenować na morenie
a magia DE fajna,ale jakoś nadal nie mogę się zdecydować na odstawienie smoka na półke, ring of hotek jest na tyle kuszący, że zastanawiam się nawet nad smok, caddy i bsb ^^
a magia DE fajna,ale jakoś nadal nie mogę się zdecydować na odstawienie smoka na półke, ring of hotek jest na tyle kuszący, że zastanawiam się nawet nad smok, caddy i bsb ^^
Dzięki wszystkim za grę, mimo nie wypasionego miejsca to grało się z wszystkimi bardzo miło!
Tak, demony sa przegięte. Ale nie tylko. Nienawiść na DE jest też porąbana :/
PS. Bardzo dziękuję Michałowi za podwiezienie mnie i kolegów na dworzec, dzięki temu zdążylismy na pociag do Tczewa. Dzięki Michał!
Tak, demony sa przegięte. Ale nie tylko. Nienawiść na DE jest też porąbana :/
PS. Bardzo dziękuję Michałowi za podwiezienie mnie i kolegów na dworzec, dzięki temu zdążylismy na pociag do Tczewa. Dzięki Michał!