jak mozesz to ich posklejaj i bedziemy mieli problem z glowyGrichalk pisze:Czy mogę zastąpić Warriorów figurkami Longberdów, tych pierwszych musiałbym poskładać (jeżeli będę musiał to to zrobię), gdyż przygotowane są częściowo do malowania.
mini Turniej Warhemmer Fantasy Battle 14.09.2008
Mati-rozpa oszła na priv-jeszcze raz przepraszam za utrudnienia.
Mam nadzieje, że z Toba zagram Maniek bo zawsze fajnie jest mieć darmowe glory victory(znają Twją taktykę i strategię Twojemu czołgu zabraknie wachy, a działom kul).
Kielon-nie odpowiedziałeś czym jedziesz. Czyżbyśmy mieli mapet show 14 września
?
Mam nadzieje, że z Toba zagram Maniek bo zawsze fajnie jest mieć darmowe glory victory(znają Twją taktykę i strategię Twojemu czołgu zabraknie wachy, a działom kul).
Kielon-nie odpowiedziałeś czym jedziesz. Czyżbyśmy mieli mapet show 14 września

Mdłości - DZięki 
Falko - zobaczymy wachy może zabraknie ale moja dywizja zawsze walczy do końca
Mati - mam czołg który jest tygrysem królewskim mam nadzieję że to nie problem ? komponuje się w armi, to potwierdzi każdy :] grałem nim na masterach i nie było problemu
. Może być czy mam porzyczyć czołg od kogoś ??

Falko - zobaczymy wachy może zabraknie ale moja dywizja zawsze walczy do końca

Mati - mam czołg który jest tygrysem królewskim mam nadzieję że to nie problem ? komponuje się w armi, to potwierdzi każdy :] grałem nim na masterach i nie było problemu

tak chlopcze, bo skoro jak czytam miejsc ma byc 14 a ja jestem na liscie 15 (mniemam ze to lista rezerwowa) to jak ci sie wydaje? jest to wazne czy zupelnie nie powinno to nikogo obchodzic?Kubcio pisze:A czy to jakieś niesamowicie ważne skoro wszyscy jesteście zgłoszeni?
Pzdr
Nie ma już o co się martwić bo porozmawiałem z paroma osobami, że mamy piardyliard chętnych i niniejszym ogłaszam, że limit miejsc jest zwiększony do 20.
Została jeszcze jedna sprawa. Rozegrałem z kumplem bitewke na zasadach turnieju i wyszło, że trzeba jeszcze wprowadzić zmiany i są to ćwiartki, generałowie i BSB za 50 pkt. za zabicie, bo jak dotychczas było to nie komponowało się to na takie małe punkty.
Została jeszcze jedna sprawa. Rozegrałem z kumplem bitewke na zasadach turnieju i wyszło, że trzeba jeszcze wprowadzić zmiany i są to ćwiartki, generałowie i BSB za 50 pkt. za zabicie, bo jak dotychczas było to nie komponowało się to na takie małe punkty.