"Nemo est casu bonus" 25.10.2008 Toruń

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

ja sie tak patrze na armie zgloszone i sie zastanawiam czy na pewno chce ogrami grać :P
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Jeżdżenie na turnieje tylko po punkty do ligi to dla mnie żal.I tak wiadomo,że do czołóki się nie wbijesz,a to czy będziesz 200 czy 300 to żadna różnica ,chyba że Ty to inaczej odbierasz.Turniej powinien być przyjemnością i możliwością spotkania z kumlami,ale widocznie ja coś źle pojmuje....:( Coraz bardziej martwi mnie podejście do tej GRY/ZABAWY niektórych osób...

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Kazdy jezdzi na turnieje po cos innego i tyle... moze do czolowki nie wskoczy, ale bedzie mial satysfakcje z miejsca jakie zajmie na koniec chocby to bylo pod koniec tabeli ligi, ale bedzie mial satysfakcje ze jezdzil i walczyl o kazdy pkt, ktory ma byc odzwierciedleniem jego staran o najlepszy wynik i rywalizacje z najlepszymi. Towarzysko bez pkt nikt nie gra na turniejach, kazdy jedzie tam po zwyciestwo, a nie zabawe... jak tego jeszcze nei widzisz to wytlumasz mi czemu tak duzo osob BAWI sie demonami i VC...

PS. punkty zostaly juz dopisane.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Corvus Albus pisze:Towarzysko bez pkt nikt nie gra na turniejach, kazdy jedzie tam po zwyciestwo, a nie zabawe...
radze nie wypowiadac sie w imieniu wszystkich ...
www.for2players.pl

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

Drakar Dociekliwy pisze:Wykreślcie mnie z listy. Nie bede jezdzic na turnieje, za ktore nie dostaje punktów do ligi. W ten sposób to ja z kolegami w mieście gram. Nie będę wydawać pieniędzy na dojazd do Torunia i z powrotem zwłaszcza, że organizator ma za przeproszeniem gdzieś to, że pomylił się przy wynikach.
Czy faktycznie ma znaczenie czy bedziesz mial punkty dopisane teraz za 2 dni czy moze w styczniu. Skoro odpowiadam Ci na gg ze nie mam czasu to znaczy to dokladnie ze nie mam czasu. Punkty nie uciekna - bo problem zostal poruszony. Radze zmienic "Dociekliwy" na cos bardziej odpowiadajacego...
Obrazek

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Jose pisze:
Corvus Albus pisze:Towarzysko bez pkt nikt nie gra na turniejach, kazdy jedzie tam po zwyciestwo, a nie zabawe...
wybacz powinno być "nikt".
Obrazek

Awatar użytkownika
Asarnil
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Asarnil »

Drakar Dociekliwy pisze:Wykreślcie mnie z listy. Nie bede jezdzic na turnieje, za ktore nie dostaje punktów do ligi. W ten sposób to ja z kolegami w mieście gram. Nie będę wydawać pieniędzy na dojazd do Torunia i z powrotem zwłaszcza, że organizator ma za przeproszeniem gdzieś to, że pomylił się przy wynikach.
To naprawdę fajnie, że mimo tego, że nie raz było Ci pisane, że się tym zajmiemy, że problem został zgłoszony i dobrze wiesz, że Ci te punkty nie uciekną, ale mimo wszystko postanawisz wypowiedzieć się publicznie na forum właściwie nie wiem w jakim celu, chyba tylko po to, żeby zrobić nam pod górkę....
Tak, popełniliśmy błąd. Naprawiliśmy go. Kropa.

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

Corvus Albus pisze: kazdy jedzie tam po zwyciestwo, a nie zabawe...
Niektórzy jadą jeszcze zeby sie napić :)

Jose niestety takich dinozaurów jak Ty zaczyna brakowac w battlu :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Bania pisze:
Corvus Albus pisze: kazdy jedzie tam po zwyciestwo, a nie zabawe...
Niektórzy jadą jeszcze zeby sie napić :)

Jose niestety takich dinozaurów jak Ty zaczyna brakowac w battlu :?
:D :D :D no o tym zapomniałem :D niedługo do każdego stołu flaszke będą dorzucać :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Corvus Albus pisze:
Jose pisze:
wybacz powinno być "nikt".
nie "nikt" tylko większość (większość to nie wszyscy). po prostu jestem wyczulony jak ktoś mówi,że wszyscy coś robią i tak jest wszędzie

PS:ja również nie jeżdżę na turnieje żeby się napić.
www.for2players.pl

hirek
Mudżahedin

Post autor: hirek »

Tia! a te dwa piwa na 3 chlopa w akademiku na DMP? Toż to pijaństwo było :D

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

cicho bo się wyda :P
www.for2players.pl

Awatar użytkownika
odein
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: odein »

rano byla jeszcze woda ...

defik
Wałkarz

Post autor: defik »

Jak ziom przyjedzie jednak, to mi go pokazcie proszę... Chętnie się pośmieję :-)

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

I po co prowokujesz?
Obrazek

Drakar Dociekliwy
Mudżahedin

Post autor: Drakar Dociekliwy »

defik pisze:
Jak ziom przyjedzie jednak, to mi go pokazcie proszę... Chętnie się pośmieję :-)
Widze, ze bedziesz rowniez we Wloclawku. Posmiejemy sie razem co nie?
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY :!: :!: :!:

defik
Wałkarz

Post autor: defik »

Pewnie :) a prowokuję, bo nie lubię strasznie sztucznych problemów...

Drakar Dociekliwy
Mudżahedin

Post autor: Drakar Dociekliwy »

Bania pisze:Czy faktycznie ma znaczenie czy bedziesz mial punkty dopisane teraz za 2 dni czy moze w styczniu.
Na poczatku napisalem do Ciebie na priva na forum jak widzialem, ze wypowiadales sie w kilku tematach. Nie odpisales. Pozniej po jakims czasie (tydzien moze wiecej) napisalem na gg, po czym odpowiedziales "nie mam czasu, punkty dostaniesz". Po miesiacu ich jeszcze nie mialem i stwierdzilem, ze w takiej sytuacji nie pojade na kolejny turniej w toruniu. Tak jak piszesz bez roznicy dla mnie kiedy dostalem te punkty, ale nie spodobalo mi sie, twoje podejscie. Gdybys od razu mi odpisal, ze obecnie nie masz czasu i zalatwisz ta sprawe pozniej - ale moze to troche potrwac - to nie napisalbym tego postu. Nie wierze, ze nie miales czasu napisac mi tych dwoch zdan.

PS: Ja nie wiem jak i ile czasu przebiegaja te cale procedury reklamacyjne.
Necromanter pisze:Turniej powinien być przyjemnością i możliwością spotkania z kumlami
To skad tyle narzekania na te demony i VC? Wydaje mi sie, ze mimo wszystko turniej to forma rywalizacji. Ja tak to odbieram.
Nie mam parcia na punkty, bo wtedy nie gralbym demonami nurgla, ale mimo wszystko jak jade na turniej lubie dostac za niego punkty (w koncu po cos ta liga jest, nawet jak zajme te 2xx/3xx miejsce)
defik pisze:Pewnie :) a prowokuję, bo nie lubię strasznie sztucznych problemów...
Raczej nie udalo ci sie.

Dla mnie temat zakonczony. Żeby dalej nie ciagnac tematu to sprobuje zjawic sie na waszym turnieju (po punkty do ligi).
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

usuncie ten post
Ostatnio zmieniony 12 paź 2008, o 17:52 przez Corvus Albus, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Necromanter
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Necromanter »

Dopisujcie ekipe z Olsztyna:
Kamil Matczak skaven
Paweł Prusaczyk DE
Radek Tarasiewicz Tk/dwarf/OnG

ODPOWIEDZ