O&G, Empire i...?
a moze TK
nie no pomarzyc mozna ale smoka jak by dali do Tk to bym chyba sie ze smiechu posikal
jakis duzy latajacy sep to ok.

Może bedzie to smok do jakiejś "normalnej armii" VC, HE itp.Szaman pisze:ustalilo. dosc dawnoZox pisze:Tak naprawdę to albo GW jeszcze tego nie ustaliło
nie moge powiedziec, co to za armia, ale powiem, jaka figurke do niej widzialem. to byl... smok (a wlasciwie jego glowa). pomoglem?
Ale ja mam dziwne przeczucie .....

A jak sobie przypomne ile osób uwierzyło w ogry dopiero jak zobaczyło pierwsze modele ....

- Brother Michal
- Kretozord
A mozna Cie prosic, bys powiedzial cos wiecej w tej sprawie?Szaman pisze:a takze chaos z poludniowego bieguna...Brother Michal pisze:Powaznie? GW chce wydac Kitajcow?
Czy niestety masz usta zamkniete na kludeczke?

srały muchy będzie wiosna... możemy tak gdybać i gdybać co wyjdzie nastepny, wiemy tyle co nic jedynie to że armia która wyjdzie ma coś ze smokiem i tyle, najczesciej sadzicie ze wyjdzie armia ktora gracie lub chciecie zbierac jaka druga... od CO!
"Powinniśmy uderzyć w naszych wrogów ostrą stalą i zimnem naszych serc. Słabi zginą by mogli przetrwać silni... i nie oszczędzimy nikogo. Wtedy i tylko wtedypoznają nasi wrogowie prawdziwe oblicze strachu."
Malekith, Wiedźmi Król Naggaroth
Malekith, Wiedźmi Król Naggaroth
a myslisz, ze po co sa takie tematy zakladane?Handkes pisze:srały muchy będzie wiosna... możemy tak gdybać i gdybać co wyjdzie nastepny, wiemy tyle co nic jedynie to że armia która wyjdzie ma coś ze smokiem i tyle, najczesciej sadzicie ze wyjdzie armia ktora gracie lub chciecie zbierac jaka druga... od CO!
"I fart in your general direction" 

Dobra, może tak. A czy mógłbyś powiedzieć Szamanie kiedy GW poda jaką armię wypuści jako drugą po Imperium. Chodzi mi o datę.
Ale przecież podanie samego terminu np. w 3 kwartale, że będzie nowa armia nie powinno być chyba tajemnicą. Przecież to by był bez sensu.
armia wychodzi na jesieni. dokladnie w polowie jesieni. GW ma jeszcze troche czasu z ogloszeniem tego. najpierw trzeba jeszcze bedzie kampanie oglosicHeinrich_von_Tod pisze:Dobra, może tak. A czy mógłbyś powiedzieć Szamanie kiedy GW poda jaką armię wypuści jako drugą po Imperium. Chodzi mi o datę.

Nehan pisze:letnią kampanią ma być "Nemesis War". Główną osią scenariusza ma być poszukiwanie jakiejś korony przez Alaryka Szalonego (wygnanego runelorda, twórcy imperialnych runefangów).
wiesz, ze dzwonia, ale nie wiesz w ktorym koscieleNehan pisze:W każdym razie, rzecz ma się dziać w Border Princes, a armie mają dostać specjalnych bohaterów na czas tej kampanii.