Kiełbasy w Lublinie - spotkania w MDK nr 2 i nie tylko
- Shakin' Dudi
- Masakrator
to co? tydzień po infiniti?
2300?
Bober bardzo chcesz sędziować?
2300?
Bober bardzo chcesz sędziować?

-
- Wałkarz
To kiedy to dokładnie będzie , bo ja mam turniej konfry w wawie gdzieś pod koniec listopada.
tlumaczac na wspolny:
Szatan! GRR Nutrianek bedzie tydzien PRZED falkonem. PIEKLO!
Szatan! GRR Nutrianek bedzie tydzien PRZED falkonem. PIEKLO!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
8 listopada, albo 22 listopada. Czy któraś z tych dat jest możliwa do zaklepania w MDKu?
-
- Wałkarz
poklepać to ja mogę , tylko co z tego , kto robi turniej hę? , niech się ktoś zadeklaruje , to się poklepie.
no to czekam na zgłoszenia.
no to czekam na zgłoszenia.
8? ja mogę zrobić, druknę jakieś moriowe dyplomy, dla zwycięzcy gra PC (nówka sztuka z premierą w 2008r - strategia, niespodzianka) która czeka u mnie już dość długo na okazje do oddania
tyle że nie wiem czy się uda zgłosić turniej na ligę na 8 XI...
Może na 22 będzie lepiej?
da sie, na lige mozesz zglosic turniej 3dni przed, tylko wyniki w tygodniu musisz przeslac
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Ósmego Ósmego!Supeł pisze:8? ja mogę zrobić, druknę jakieś moriowe dyplomy, dla zwycięzcy gra PC (nówka sztuka z premierą w 2008r - strategia, niespodzianka) która czeka u mnie już dość długo na okazje do oddania

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Tomek, ja się podejme organizacji
. Temat mogę założyć choćby i dziś.

no i dobra, ja daje patronat (nagrody i dyplomy) i siłę roboczą, dudi poprowadzi a wszystko to w MDKu, dzięki czemu będzie spora frekwencja bo angażują się wszystkie kluby...
Zróbmy kolejną edycję sokolnika proponuje - kto wygra jest niejako mistrzem wschodniej cześć Polski, narazie tytuł ma Maciek Moryc zdaje się... Tomki, pasi Wam takie coś?
Format proponuje nie duży by się zmieścić w czasie: max 2000pkt - 1800? Turniej par raczej nie za bardzo bo to ma być o tytuł mistrza...
Zróbmy kolejną edycję sokolnika proponuje - kto wygra jest niejako mistrzem wschodniej cześć Polski, narazie tytuł ma Maciek Moryc zdaje się... Tomki, pasi Wam takie coś?
Format proponuje nie duży by się zmieścić w czasie: max 2000pkt - 1800? Turniej par raczej nie za bardzo bo to ma być o tytuł mistrza...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja mam 4 armie :p , ale wampiry słabo pomalowane
2k normalne rozpy, no chyba ze sie zgadasz z przeciwnikiem
.

2k normalne rozpy, no chyba ze sie zgadasz z przeciwnikiem