Fanatyczny blog armijny (update 14.02.07)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
już zaczynała się hardcorowa dyskusja w stylu tych z Muzykiem z tym, że on nie wytrzymywał presji i go troche ponosiło zawsze
Jako, że moje posty wywołały tę piekielnie pikantną wymianę poglądów i obelg, to i ja ją zamykam.
Poczekajmy na dalsze prace fanatyka,
W miedzyczasie zapraszam do obejrzenia moich ostatnich prac:D
Pozdro
Jako, że moje posty wywołały tę piekielnie pikantną wymianę poglądów i obelg, to i ja ją zamykam.
Poczekajmy na dalsze prace fanatyka,
W miedzyczasie zapraszam do obejrzenia moich ostatnich prac:D
Pozdro
-
- Chuck Norris
Ave
może konwersje nie powalają ale na pewno nie są tak kijowe jak napisali niektórzy.
może konwersje nie powalają ale na pewno nie są tak kijowe jak napisali niektórzy.
Pozwoliłem sobie wejść na kompetencje moderatorów i "poprawić" najbardziej kontrowersyjne w poście Saurusa "elementy". Bardzo uprzejmie proszę o poluzowanie - jam jest łagodny człowiek, ale jak nożyce moderatorskie wezmą Troyan do spółki z Blessem, to może niewiele z tego tematu zostać
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
nie wiem, czy to z racji dziwacznego gustu, czy podświadomej chęci bycia po przeciwnej stronie niż większoś, ale mi się podobają. Może nie jest to szczyt zdolności modelarskich, ale te figurki mają "to coś", czego brakuje np. figsom robionym na zamówienie, mimo, iż na zamówienie są robione przez niewiadomo jakich super hiper masterów (no dobra, nie zawsze, ode mnie też czasem coś zamawiają )
widze ze pomysl na centigora z white dwarfa wzioles nie jest zly tylko co to jest na jego pierwszym zdjeciu na brzuchu?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Ungor to glowy nie ma czy mi sie wydaje ? Centigor podoba mi sie !!!
Ten pomysł jest dość oczywisty, nie trzeba mieć do niego WDwidze ze pomysl na centigora z white dwarfa wzioles nie jest zly tylko co to jest na jego pierwszym zdjeciu na brzuchu?
Do samego centigora - zmienić tą łapę od ungora! Za mała jest jak na łepetynę gora.
Urżnij broń dla ręki gora, wstaw tam jakiś drucik czy wykałaczkę na drzewce włóczni a na końcu doczep np. szablę z tejże ręki. Będzie wyglądało znacznie proporcjonalniej.
Uerph.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Lol , kurde, superowe metaliki - jak Ci sie udalo wyciagnac taki polyskliwy kolorek??
Konwersje tez superowe i baardzo w klimacie, ogolnie superowe ludki
Konwersje tez superowe i baardzo w klimacie, ogolnie superowe ludki
eeee... cos chyba komus nie poszlo
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Hashmallum, Raptaparat - priv.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Sam sie privuj. Pisze ze ludki mi sie podobaja to sie podobaja. Jak ktos ma manie przesladowcza to nie moja wina, zluzuj Tomash troche co ?
No już dobrze, na szczęście sprawa się wyjaśniła.