Zaciąg!!!
Moderator: #helion#
Jakiś swój program przedstawcie
Chętnie zagłosuję na kogoś, kto zobowiąże się do promowania właśnie tworzonego Empire Armylist by BP na terenie Polski i arenie międzynarodowej. Dobrze, aby miał mocne plecy w Lidze, byśmy kiedyś zobaczyli ten twór w turniejach limited, jako alternatywne, dopuszczane do wystawienia Imperium...

Ostre wymagania. Przypominam tylko, że mówimy o funkcji moderatora tematu, nie przezesa zarządu Stowarzyszenia Wspierania Imperium Na każdym Froncieismael pisze:Jakiś swój program przedstawcieChętnie zagłosuję na kogoś, kto zobowiąże się do promowania właśnie tworzonego Empire Armylist by BP na terenie Polski i arenie międzynarodowej. Dobrze, aby miał mocne plecy w Lidze, byśmy kiedyś zobaczyli ten twór w turniejach limited, jako alternatywne, dopuszczane do wystawienia Imperium...

-
- Kretozord
Pierwszy raz spotykam się z przypadkiem żeby wyborca sam chciał aby składano mu nierealne obietnice.ismael pisze:Chętnie zagłosuję na kogoś, kto zobowiąże się do promowania właśnie tworzonego Empire Armylist by BP na terenie Polski i arenie międzynarodowej. Dobrze, aby miał mocne plecy w Lidze, byśmy kiedyś zobaczyli ten twór w turniejach limited, jako alternatywne, dopuszczane do wystawienia Imperium...
Właśnie miałem pisać, że nie zamierzam bawić się w "polityczne obietnice" - Ismeal to co piszesz jest nierealne. Może Cię tłumaczyć godzina napisania tego postu 
Raf może założysz już ankietę? Bo chyba już nie ma chętnych kto chciał to już się zgłosił. I póki mój elektorat się nie rozmyśli i póki Kołek nie wpadnie na pomysł założenia 1000 nowych kont
(Kołek to jest żart no offens musiałem kogoś dać do przykładu
)

Raf może założysz już ankietę? Bo chyba już nie ma chętnych kto chciał to już się zgłosił. I póki mój elektorat się nie rozmyśli i póki Kołek nie wpadnie na pomysł założenia 1000 nowych kont

squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
To prawie jak głosowanie na AL by BP
w to jesteśmy dobrzy 

To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
No dobra, zaraz zakładam oficjalny punkt wyborczy 
Acha, tylko jedna sprawa: czy Pelcu startuje w końcu, czy nie? Nie wiem czy jego post z pierwszej strony to oficjalne zgłoszenie kandydatury, czy po rostu spamowanie... Na wszelki wypadek też wrzuce go jako opcję...

Acha, tylko jedna sprawa: czy Pelcu startuje w końcu, czy nie? Nie wiem czy jego post z pierwszej strony to oficjalne zgłoszenie kandydatury, czy po rostu spamowanie... Na wszelki wypadek też wrzuce go jako opcję...
No wiesz, pisałem to z lekkim uśmiechem na twarzy - domyślam się, że nie jest to proste zadanie. Co nie znaczy, że nowy Moderator nie mógłby się w taką sprawę nieco zaangażować - rozesłać Armylist po ludziach i forach w Polsce i zagranicą ; poinformować Ligę, że jest taka inicjatywa i zapytać jak się na nią zapatrują - niebawem będziemy mieli skończony Nasz projekt, Krasnoludy mają już chyba skończony swój (by Rakso), a może i jest tego więcej. Może prócz wszelakich CSów, popropagować również turnieje oparte na takich właśnie alternatywnych listach ?Właśnie miałem pisać, że nie zamierzam bawić się w "polityczne obietnice" - Ismeal to co piszesz jest nierealne. Może Cię tłumaczyć godzina napisania tego postu
Jeżeli nie dacie "programów" to rozumiem, że wyboru mamy dokonać na podstawie osobistych sympatii, oraz zaprezentowanych avatarów (Tu zdecydowanie Saint wygrywa

Dzisiaj oficjalnie zostałem moderatorem dzięki akceptacji Rady Masońskiej.
Chciałbym podziękować tym którzy na mnie głosowali przez sympatię a także tym których przekupiłem książką w pdfie
Mam nadzieje, że podczas nieobecności Rafa będę równie dobrze dbał o to podforum jak on.
Wasz Moderator - Witch Hunter (a może Warrior Priest)
Łukasz Sa!nt
Chciałbym podziękować tym którzy na mnie głosowali przez sympatię a także tym których przekupiłem książką w pdfie

Mam nadzieje, że podczas nieobecności Rafa będę równie dobrze dbał o to podforum jak on.
Wasz Moderator - Witch Hunter (a może Warrior Priest)
Łukasz Sa!nt
Święty moderatorem? Na Sigmara (robi znak młota), ta Nulneńska świnia została Elektorem?! Kto do tego dopuscil, pytam się kto!
Głowy się posypią! Korupcja! Czas wezwać Łowców Czarownic!
Saint zawarł pakt z wyznawcami niszczycielskich potęg ze za sfałszowanie głosów będą otrzymywać 2 aramaty w cenie jednej, przebiegła żmija
A tak na serio to GZ, sam na Ciebie glosowalem

Saint zawarł pakt z wyznawcami niszczycielskich potęg ze za sfałszowanie głosów będą otrzymywać 2 aramaty w cenie jednej, przebiegła żmija

Już miałem pisać abyś zważył na bajeręLasti pisze:Święty moderatorem? Na Sigmara (robi znak młota), ta Nulneńska świnia została Elektorem?! Kto do tego dopuscil, pytam się kto! Laughing
Saint zawarł pakt z wyznawcami niszczycielskich potęg ze za sfałszowanie głosów będą otrzymywać 2 aramaty w cenie jednej, przebiegła żmija Very Happy

Głosowałeś a nie dostałeś książki? Wiesz, że teraz już nie wysyłam?

Dzięki Lasti.