GOGOLOTRON IV
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Ja się tam nie znam. "BP" kojarzy mi się raczej ze stacja paliw niż z WFB.Młody pisze: Uzywamy BP. Restricted to format który sprawdza się tylko na duże punkty (2000-2999) Dla mniejszych armi jak te na 1350 po prostu nie ma żadnego zastosowania.
Dla mnie Balancing Patch to jakieś pierdoły. Zresztą dowiedziałem się o nim jakiś tydzień temu.
Turniej jest w niedzielę, już poprawiłem.
- Młody Pajak
- Kradziej
a to dobrze że dajesz wczesniej mi znać
czyli gram sam
czyli gram sam
Sa ciagle ludzie bez pary, popytaj sie.
-
- Powergamer Rozpiskowy
Młody zapisz mnie jeśli można jeszcze nie wiem z kim będę grał
Mylisz się, łączyć to nie znaczy powtarzać.Benek pisze:Ja tu Gajowy mam pewną niejasność - ale armie można łączyć DOWOLNIE to chyba znaczy że dwarfy się mogą dublować? Czy się mylę?Gajowy pisze:napisane jest w zasadach ze nie mozna - i niech tak zostanie.
FKCC w pełnym składzie. Zapisz Adam i Maciej Świsłowscy
ej a jak ma sie do zasad fakt ze mam ziomka Khorna w armii bestii i szamana, bede musial zabrac mu mark zey miec nie generujacgo nic kolesia?
@Gajowy - musisz zdjąć markę Khorna z kolesia, dzwoniłem wczoraj do Młodego w tej sprawie, bo mam ten sam problem
kurde bylem tam raz ale nie pamietam jak tam sie szlo ani czym jechalo, gdzie wysiadalo (Malin to Twoja wina :roll:)
moge prosic o jakis opis, najlepiej taki dla debila zeby nie dalo sie zabladzic
moge prosic o jakis opis, najlepiej taki dla debila zeby nie dalo sie zabladzic
Wysiadasz na dworcu w Gdańsku Wrzeszczu.
Stamtąd w niedzielę jezdzi tylko 162, którym jedzie się około 10 minut.
1 przystanek przy rondzie na górze, to wasz przystanek. Widać stamtąd Biedronke . Turniej jest w dużym kompleksie obok. Wejscie jest blisko cukierni, trzeba troche pokrązyć
Stamtąd w niedzielę jezdzi tylko 162, którym jedzie się około 10 minut.
1 przystanek przy rondzie na górze, to wasz przystanek. Widać stamtąd Biedronke . Turniej jest w dużym kompleksie obok. Wejscie jest blisko cukierni, trzeba troche pokrązyć