Pre Kohortex 27.12.2008
- krooliczek
- Mudżahedin
no ale sa gracze dla ktorych nawet te 3 godizny ledow by starczyły ;p
mysle ze upchiemy te 26... ale za to "warzywniak"nie będzie komfortowy ;p
mysle ze upchiemy te 26... ale za to "warzywniak"nie będzie komfortowy ;p
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
- krooliczek
- Mudżahedin
heh
czyli to twoje pierdzenie w stołek było zgłoszeniem a nie komentarzem do posta gajowego... fajnie ;p
bedzie trudno z wejściem, ale jakby co to na bramce powołaj sie na mnie ;p
czyli to twoje pierdzenie w stołek było zgłoszeniem a nie komentarzem do posta gajowego... fajnie ;p
bedzie trudno z wejściem, ale jakby co to na bramce powołaj sie na mnie ;p
The most important rule!
Dzięki za fajne bitwy dla wszystkich moich przeciwników - mały wink za farta w dwóch ostatnich bitwach na moją korzyść...
I jedna prośba: jeżeli ktoś odnalazłby kodeks do VC - lekko zużyty, wypadające kartki w okolicach przedmiotów magicznych - proszę o kontakt pod numerem 508012016...
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Kuba
I jedna prośba: jeżeli ktoś odnalazłby kodeks do VC - lekko zużyty, wypadające kartki w okolicach przedmiotów magicznych - proszę o kontakt pod numerem 508012016...
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam
Kuba
- krooliczek
- Mudżahedin
Dzięki wszystkim za przybycie i znoszenie moich wałów :d
Mam nadzieje, że po takim treningu podium będzie Pomorskie (i nie biorę po uwagę Kujaw:P)
Podręcznik i czapki nie znalazłem... :/ poszukam jeszcze w poniedziałek...
wyniki lekko roźnią się, nie podsumowałem z hobby (dyplomy możecie zachować ;p)
1 Królik Breta 71
2 Młody Myszki 58
3 Malin Demony 57
4 Jakub Michalec VC 57
5 Thurion Demony 55
6 Błażej Rrrr Breta 54
7 Kołek Demony 53
8 Mike VC 53
9 Chory He 50
10 Kowal HE 50
11 Jagal Breta 43
12 Piotrek K ChD 42
13 Guzka Ogry 40
14 Tadeusz Chilicki Imperium 38
15 Filip Daboss OnG 38
16 Szymon N HE 37
17 Szreder HE 36
18 Aleksander Tomczak Breta 32
19 Mikołaj N Dwarfs 26
20 Szymon J Dwarfs 23
21 Mateusz Tomczak TK 19
houwk!
Mam nadzieje, że po takim treningu podium będzie Pomorskie (i nie biorę po uwagę Kujaw:P)
Podręcznik i czapki nie znalazłem... :/ poszukam jeszcze w poniedziałek...
wyniki lekko roźnią się, nie podsumowałem z hobby (dyplomy możecie zachować ;p)
1 Królik Breta 71
2 Młody Myszki 58
3 Malin Demony 57
4 Jakub Michalec VC 57
5 Thurion Demony 55
6 Błażej Rrrr Breta 54
7 Kołek Demony 53
8 Mike VC 53
9 Chory He 50
10 Kowal HE 50
11 Jagal Breta 43
12 Piotrek K ChD 42
13 Guzka Ogry 40
14 Tadeusz Chilicki Imperium 38
15 Filip Daboss OnG 38
16 Szymon N HE 37
17 Szreder HE 36
18 Aleksander Tomczak Breta 32
19 Mikołaj N Dwarfs 26
20 Szymon J Dwarfs 23
21 Mateusz Tomczak TK 19
houwk!
Ostatnio zmieniony 28 gru 2008, o 14:05 przez krooliczek, łącznie zmieniany 1 raz.
The most important rule!
- Szrederator
- Chuck Norris
czyli na to wychodzi że królik wklepał 3 maski i 11:9 ze mną ale wy plewy jesteście
Jeszcze za malowanie miał
Królik zagina czasoprzestrzeń
a co do turnieju to dawno mi sie tak nie podobalo 1313 pkt jest jednak fajne, bitwy z Kowalem i Błazejem to najfajniejsze moje bitwy pod katem taktycznym i nie tylko w mijajacym roku
ogolnie bardzo fajnie no i fajne ze demony przestaly byc turbo przegiete z racji turbo przegietosci, sam BP duzo nie robi ale ludzie u nas zaczeli skaldac rozpy pod dobrym katem i wykorzystywac to odpowiednio, na takie pkt taki jeden maly wredny koles z 1+/2+ savem z rerollem psuje demonom caly plan na bitwe
super ze nikt od nas nie narzeka i nie placze na forum tylko sie bierze do roboty i naprawde daje rade !!
pzdr i do zobaczenia w Bydzi
a co do turnieju to dawno mi sie tak nie podobalo 1313 pkt jest jednak fajne, bitwy z Kowalem i Błazejem to najfajniejsze moje bitwy pod katem taktycznym i nie tylko w mijajacym roku
ogolnie bardzo fajnie no i fajne ze demony przestaly byc turbo przegiete z racji turbo przegietosci, sam BP duzo nie robi ale ludzie u nas zaczeli skaldac rozpy pod dobrym katem i wykorzystywac to odpowiednio, na takie pkt taki jeden maly wredny koles z 1+/2+ savem z rerollem psuje demonom caly plan na bitwe
super ze nikt od nas nie narzeka i nie placze na forum tylko sie bierze do roboty i naprawde daje rade !!
pzdr i do zobaczenia w Bydzi
Dodam jeszcze cos od siebie do tego co thurion napisał.
Mimo sredniej frekwencji mega mocno obsadzony lokal.
Widac po wynikach, bo 53 pkt z 4 bitew wystarczyły na 2 miejsce ;].
Dzięki wszystkim którzy się stawili, oby więcej takich turniejów, chyba kazdy kto był się zgodzi ze to chyba najlepszy dotychczasowy turniej w sklepie
Mimo sredniej frekwencji mega mocno obsadzony lokal.
Widac po wynikach, bo 53 pkt z 4 bitew wystarczyły na 2 miejsce ;].
Dzięki wszystkim którzy się stawili, oby więcej takich turniejów, chyba kazdy kto był się zgodzi ze to chyba najlepszy dotychczasowy turniej w sklepie