"NU MAGIC"- Gdańsk Morena 24.02.07
Małe zmiany w regulaminie dot. Szczurzych magów i imperialnych pristów
Scimitar pisze:To nie można mieć scrolli ? W takim wypadku to jedna armia (TK) jest uprzywilejowana magicznie, natomiast dwie (Dwarfs, Chaos), w defensie magicznym
Eeee narzekasz wiadomo ze zawsze jakieś specjalne zasady poszczególnym armiom bardziej przypasują niż inne:P WE też mają dobrze bo na bohaterach rzadko magiczne ataki będą - w pewnym sensie są też uprzywilejowane
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
TK mogą miec maxymalnie 7 kostek magii przy liczce duzej i princie....
albo 4 i miec Tomb Kinga + mala liczka
albo 4 i miec Tomb Kinga + mala liczka
I wszystko jasneDuży ksiądz w imperium jako 3lvl, mały jako 1 lvl.
Miejsce jest na 27 osób. Jeżeli się zgłosi więcej to bedziemy dzielić ostatnie stoły na 48x48
primo WroclawiaChory pisze:A i Młody mozemy ci dorzucic pare zloty do biletu za to ze nam przywozisz statuetki z Lublina
Ale znisz cos to cie polamiemy :p
a i dla mnie wesz ta najladniejsza statuetke
Tyle OT.
Dyplomy beda na turnieju?
secundo, mysle ze najsprawiedliwiej bedzie jak mlody wezmie wszystkie 5 statuetek i o nie np rzucimy albo zagramy w cos... (o ile beda ladniejsze lub mniej ladne...a nie takie same)
to samo w kwestii kto pierwszy bierze duzy puchar, rzut kostka, ew. jakies jezzaile itp...
bedzie to najbardziej sprawiedliwe, z mlodym juz o tym gadalem
pzdr
edit:
wlasnie mi sie przypomnialo ze niejaki Dorobek Marcin aka toldimen niedawno odezwal sie do mnie na gg w celu rzeucenia mi challenge'a na ten turniej... oczywiscie przyjalem.. komplentie o tym zapomnialem, ale pewnie i tak go nie bedzie wiec Mlody mozemy grac... chyba ze bedzie, to wtedy zagramy kiedy indziej, chyba ze sie zdarzy grac w 2giej bitwie :p
Moge grac czelendza jak chcesz, mi nie robi specjalnie